WeightWorld Logo

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Uutuus!

Pureskeltavat D3-vitamiinitabletit

1000 IU 180 kpl | Ravintolisä lapsille
WeightWorld

D-vitamiini on kasvavalle lapselle erittäin tärkeää, mutta D-vitamiinin riittävä saanti pelkän ruokavalion avulla voi olla haastavaa. D-vitamiinilla on lukuisia vaikutuksia hyvinvointiin, sillä se tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, sekä ylläpitää luuston ja nivelten hyvinvointia. WeightWorldin Pureskeltavat D3-vitamiinitabletit sisältävät tehokkaan 1000iu annoksen D3-vitamiinia, ja huolehtivat lapsesi D-vitamiinin saannista erityisesti talvikuukausien aikana. Lisää nämä helppokäyttöiset vadelmanmakuiset pureskeltavat tabletit mukavaksi osaksi lapsesi päivärutiinia jo tänään!

 • Tehokkaat 1000iu D3-vitamiinitabletit
 • Helppokäyttöiset vadelmanmakuiset pureskeltavat tabletit
 • Vain 1 tabletti päivässä pitää yllä luonnollisia tasoja
 • D-vitamiini luuston terveyden tueksi
 • 180 pureskeltavaa tablettia
 • GMO-vapaa, ei sisällä gluteenia tai maitoa
11.99
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Miksi D3-vitamiini on tärkeää kasvaville lapsille?

D3-vitamiinin riittävä saanti on kasvavalle lapselle erittäin tärkeää, sillä tämä vitamiini ylläpitää luuston, hampaiden ja lihasten normaalia toimintaa, sekä tukee kalsiumin ja fosforin imeytymistä elimistöön. Kuitenkin vain harva ruoka-aine sisältää tätä vitamiinia, sillä suurin osa siitä saadaan auringonvalolle altistumisen myötä. D3-vitamiinia sisältäviä ruokia ovat esimerkiksi rasvainen kala, liha ja kananmunat.

D3-vitamiini tunnetaan myös nimellä kolekalsiferoli. Tämä D-vitamiinin muoto on sama kuin se, jota ihosi tuottaa luonnollisesti auringonvalossa. WeightWorldin Pureskeltavat D3-vitamiinitabletit ovat tehokas kolekalsiferolin lähde, ja erinomainen lasten ravintolisä päivittäisen auringossa olon sekä terveellisen ruokavalio ohelle.

Tärkeimmät hyödyt & toiminnot

WeightWorld tehokkaat ja hyvin imeytyvät 1,000iu D3-vitamiinitabletit ovat hyvä kolekalsiferolin lähde. Näin lapsesi saa käyttöönsä solujen jakautumiseen osallistuvan D-vitamiinin hyödyt, joita voivat olla myös:

 • Vahva immuunipuolustus
 • Normaali luusto ja hampaat
 • Kalsiumin ja fosforin imeytyminen
 • Normaalit veri- ja kalsiumtasot
 • Terveet lihastoiminnot

Miksi kannattaa valita WeightWorldin pureskeltavat D3-vitamiinitabletit?

Vaihtuvista vuodenajoista johtuen moni lapsi ei saa tarvittavaa D-vitamiinin määrää auringonvalosta. Myös lasten epäterveellinen ruokavalio tai sen muutokset voivat aiheuttaa D-vitamiinin puutosta. Onneksi myös lapset, jotka eivät pääse ulkoilemaan auringonvalossa päivittäin voivat nauttia tämän aurinkovitamiinin hyödyistä.

Lapset saattavat toisinaan olla nirsoja, ja niskotella tablettien ottamista tai D-vitamiinia sisältävien ruokien nauttimista vastaan. WeightWorldin puhtaat ja tehokkaat 1,000iu Pureskeltavat D3-vitamiinitabletit ovat herkullisen vadelman maun ansiosta monen lapsen mieleen - ne ovat kuin terveellisiä karkkeja!

Käyttöohje

Tabletit on tarkoitettu 4-12 -vuotiaille lapsille. Anna lapselle 1 tabletti päivässä päivän tärkeimmän aterian ohessa, jotta hän saa tarvittavan D-vitamiiniannoksen. Tabletit tulee pureskella, eikä niitä ole tarkoitettu kokonaisina nieltäviksi. Tabletit eivät ole monipuolisen korvike, vaan niitä tulisi käyttää terveellisten elämäntapojen tukena.

Ainesosat: Täyteaineet (Dikalsiumfosfaatti, Mikrokiteinen selluloosa), D3-vitamiini (Kolekalsiferoli), Paakkuuntumisenestoaineet (Magnesiumstearaatti, Piidioksidi).

Lue Lisää
Pureskeltavat D3-vitamiinitabletit 1000 IU 180 kpl | Ravintolisä lapsille

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös