WeightWorld Logo

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

D3-vitamiini

50 ml Liquid | Luonnollinen hyvinvointilisä
WeightWorld

WeightWorldin valmistama tehokas ja kestävän tuotannon lähteistä peräisin oleva D3-vitamiinilisä auttaa tasapainottamaan elimistöä optimaalisella tavalla. Tuote sopii erinomaisesti niille, jotka kärsivät nivelvaivoista tai D-vitamiinin puutoksesta. Helppokäyttöinen nestemäinen ravintolisä on täynnä välttämättömiä ravintoaineita, ja sen lisäksi että se auttaa kalsiumin imeytymistä elimistöön, se myös tukee tervettä immuunijärjestelmää, vahvistaa luustoa sekä suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä. Kätevässä nestemäisessä muodossa!

  • Erittäin vahva D3-vitamiinilisä
  • Tukee luuston ja immuunijärjestelmän terveyttä
  • Annos sisältää 2000iu D3-vitamiinia
  • Tukee sydämen terveyttä
  • E-vitamiini suojaa soluja
  • Suositeltu D-vitamiinin päiväannos
  • Vegaaninen
  • GMP
  • Vegetaarinen
16.57
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mitä ovat D3-vitamiinitipat?

D3-vitamiini 2000IU on ensiluokkainen luonnollinen ja nestemäinen ravintolisä, joka auttaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tukee samalla luuston, nivelten sekä sydämen terveyttä. Tämä WeightWorldin valmistama kätevä ja maustamaton D3-vitamiinilisä parantaa elimistön luonnollista immuniteettia, lisäten näin koko kehon elivoimaisuutta. Lisäksi se ylläpitää luuston sekä hampaiden vahvuutta ja normaaleja lihastoimintoja. Tuotteella ei ole lainkaan tunnettuja sivuvaikutuksia. Helppokäyttöiset tipat ovat kätevä ja huomaamaton tapa terveydestä huolehtimiseen.

Miksi kannattaa käyttää D3-vitamiinilisää?

Strengthen Bones
Vahvistaa luustoa

D3-vitamiinilla on tärkeä rooli kalsiumin imeytymisessä sekä fosforitasojen ylläpitämisessä. Nämä tekijät auttavat ylläpitämään vahvaa luustoa, ja tukevat luiden kasvua sekä muodostumista.

Boosts Immunity
Tukee immuniteettia

Tiesitkö, että D3-vitamiini auttaa immuunijärjestelmän säätelyssä? Se auttaa elimistöä taistelemaan virusten kaltaisia patogeenejä vastaan, ja sitä löytyy joistakin ruoista, kuten rasvaisesta kalasta, maksasta sekä munankeltuaisesta.

Promotes Wellbeing
Parantaa hyvinvointia

D3-vitamiini on tärkeää kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta, sillä se auttaa puolustamaan tauteja vastaan, tukee luuston terveyttä ja tasoittaa veren sokeriarvoja. Lisäksi sillä on positiivinen vaikutus mielialaan.

D3-vitamiinin käyttöohje

Ravista hyvin ennen käyttöä. Aikuisille: ota enintään 5 ml päivässä, tarpeen mukaan. Nauti tipat sellaisenaan, tai lisää ne mehun, veden tai muiden juomien sekaan. Jos olet raskaana, imetät tai käytät lääkitystä varmista tuotteen sopivuus lääkärin kanssa. Tuote sopii kasvissyöjille sekä vegaaneille. Ei suositella alle 18-vuotiaille.

Ainesosat

D3-vitamiini (Kolekalsiferoli), Auringonkukkaöljy, E-vitamiini (D-Alfa tokoferoli)

Lue Lisää
D3-vitamiini 50 ml Liquid | Luonnollinen hyvinvointilisä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös