WeightWorld Logo

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

3 in 1 Derma Roller

Laite | 0.5mm mikroneulain kasvoille ja vartalolle

Eco Masters Dermaroller mikroneulausrulla on helppo työkalu, joka auttaa sinua vähentämään näkyviä arpia, maksaläiskiä ja raskausarpia tehostamalla ihosi luonnollista uusiutumisvoimaa. Dermarollerin vaikutus perustuu sen kykyyn nopeuttaa ihon paranemisprosessia, jolloin ihosi uusiutuu luonnollisesti ja muuttuu entistä terveemmäksi ja virheettömämmäksi!

  • Edistää ihon luonnollista palautumiskykyä
  • Auttaa vähentämään arpien, aurinkoaltistuksen ja muiden ihovirheiden merkkejä
  • Voi tehostaa verenkiertoa
  • Voi lieventää juonteita ja ryppyjä
  • Uudistaa ihoa
  • 540 puolen millimetrin kokoista titanium-mikroneulaa

Eco Masters Dermaroller mikroneulausrullan avulla voit saavuttaa luonnollisesti kauniin ihon ilman lääketieteellisiä operaatioita tai kalliita ihovoiteita, jotka ovat täynnä kemikaaleja. Dermaroller stimuloi ihon uusiutumis- ja paranemisprosessia luonnollisesti, jotta voit saavuttaa hehkuvan ja kauniin ihon mahdollisimman helposti!

  • CE-sertifioitu
  • ISO
  • Vegaaninen
  • Gluteeniton
40.25
$59.14
Säästät $11.49
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Miten dermarollerit toimivat?

Dermaroller eli mikroneulausrulla on väline, joka auttaa sinua uudistamaan ihoa luonnollisesti. Sen toimintamekanismi on yksinkertainen mutta nerokas, ja voi auttaa sinua poistamaan arpia ja vähentämään ihon epäpuhtauksia. Dermaroller käyttää pieniä mikroneuloja, joiden avulla se avaa ihon pintaan mikrokanavia. Tämä aktivoi verenkiertoa ja aloittaa ihon paranemisprosessin, jossa vanha iho korvautuu uudella ihokudoksella. Näin hyperpigmentaatio ja ihovirheet alkavat häipyä ja ihostasi tulee entistä ehompi!

Ihon uudistumisprosessi tapahtuu jatkuvasti ja luonnollisesti, mutta iän myötä se hidastuu ja muuttuu vähemmän tehokkaaksi. Tämä voi johtaa vanhojen ihosolujen kertymiseen, jolloin ihoon päivittäin kohdistuvat pienet vauriot muuttuvat yhä näkyvämmiksi. Eco Masters Dermaroller voi auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä, sillä se auttaa ihoa uusiutumaan nopeammin ja siten näyttämään nuorekkaammalta.

Mikä on Eco Masters Dermaroller?

Eco Masters Dermaroller on viimeisintä teknologiaa käyttämällä kehitetty mikroneulausrulla, jonka tarkoituksena on auttaa sinua saavuttamaan sileämpi ja terveempi iho. Tämä mikroneulausrulla soveltuu kaikille ihotyypeille ja ihonsävyille, ja sen 0.5 millimetrin neulakoko takaa, että sen käyttö on turvallista. Eco Masters Dermarollerin avulla voit saavuttaa samat lopputulokset kuin ammattimaisen mikroneulauksen avulla, mutta kliinisiin hoitosessioihin verrattaen taloudellisesti - ja oman kotisi mukavuudessa!

Miten se toimii?

Eco Masters Dermaroller sisältää 540 pientä mikroneulaa, jotka läpäisevät ihon pintakerroksen ja synnyttävän pienen mikroreiän. Nämä reiät eivät ole paljaalle silmälle näkyviä, mutta ne stimuloivat ihossa paranemisprosessin, jossa vanha iho korvautuu uudella ihokudoksella. Tämän prosessin lopputuloksena on pehmeämpi ja puhtaampi iho. Dermaroller-hoito voi auttaa vähentämään näkyviä arpia, hyperpigmentaatiota, ihovirheitä ja juonteita.

Miten käytän Eco Masters Dermarolleria?

Eco Masters Dermarollerin käyttö on hyvin helppoa! Liu’uta laite hellävaraisesti hoidettavan ihoalueen yli 4 kertaa vaakasuorasti, 4 kertaa pystysuorasti, 4 kertaa vinottain oikealle ja 4 kertaa vinottain vasemmalle. Suosittelemme, että käytät dermarolleria 2-3 kertaa viikossa parhaiden lopputulosten saavuttamiseksi.

Onko Eco Masters Dermaroller turvallinen käyttää?

Koska Eco Masters Dermaroller ihorullan neulat ovat minimaalisen pieniä, ovat ne turvallisia iholle. Suosittelemme, että et lainaa dermarolleriasi kenellekään, vaan pidät sen omassa henkilökohtaisessa käytössäsi. Muista puhdistaa dermaroller jokaisen käytön jälkeen. Älä käytä laitetta palaneella, haavoittuneella, ärtyneellä tai aktiivisen aknen peittämällä iholla.

Lue Lisää
3 in 1 Derma Roller Laite | 0.5mm mikroneulain kasvoille ja vartalolle

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(8)
4 Tähteä
(5)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

84.00% pohjautuen 15 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Ihanan tuntuisesti tulee iho käytön jälkeen,suosittelen!

P Pia
Vahvistettu Osto

Hintaluokassaan ok

N NK
Vahvistettu Osto

Toiminut loistavasti ja vaalentanut todella hyvin kasvojeni arpia😍 suosittelen!!

S Saana
Vahvistettu Osto

Olen käyttänyt aiemmin Swissclinicin vastaavaa ja paljon kalliimpaa neulainta, jossa on vain tietyn mittaiset neulat. Vaihtopäät on oikeasti täydellinen keksintö, sillä tarvitsen eri pituiset neulat eri puolille kasvoja, ilman että joudun maksamaan satoja euroja. Kattokaa tutoriaalit, jotta tiedätte mitä tehdä! Älä paina liikaa, äläkä käytä liian usein, anna ihon levätä. Seerumit imeytyy paremmin ja iho HEHKUU.

N Neea
Vahvistettu Osto

Yksinkertaisesti huippu tuote, ei enää tarvitse käydä kauneushoidossa vaan voit tehdä saman oman kodin rauhassa. Toivoisin, että myisitte tämän kanssa myös puhdistussuihketta!

S Suski
Vahvistettu Osto

Odotin 2v ennen kuin uskaltauduin kokeilemaan, eikä ole tarvinnut pettyä! Vihdoin voi kotonakin tehdä vähän "rajumpia" juttuja kauneuden eteen. Neulat kuitenkin kuluvat käytössä, eikä ole ekologista ostaa aina uutta, joten olisiko mahdollista saada Dermarollerin vaihtopäitä?

N Noora
Vahvistettu Osto

Plussaa isosta vaihtopäästä, must-have pakaroille & reisille! Miinusta halvahkosta ulkonäöstä

M Margit
Vahvistettu Osto

Tyylikkään kullan värinen tuote, jonka kehtaa jättää esille. Lempi iltarutiinini on tällä rullailu ja seerumien ja voiteiden hierominen ihoon. Alkuun iho saattaa hetken punoittaa, mutta 5min päästä on semmoinen hehku että oksat pois! On myös huojentavaa tietää, että kalliit seerumit todella imeytyvät ihoon, eivätkä vain jää sen pinnalle pyörimään.

H Hertta
Vahvistettu Osto

Ystävälläni oli huono kokemus ebaysta tilatun mikroneulaimen kanssa, mutta kun hän löysi tämän, päätin kehujen myötä itsekin kokeilla. Tosi hyvä hinta-laatusuhde!!

P Päivi
Vahvistettu Osto

Ainoa tuote, josta ollut tähän mennessä apua reisien selluliittiin.

L Lila
Vahvistettu Osto

Todella laadukas

D Daisy
Vahvistettu Osto

Hoito ei satu yhtään vaan tuntuu miellyttävältä, vaikka neulat näyttävät teräviltä. Plussaa erikokoisista päistä ja lokerosta.

J Janet
Vahvistettu Osto

Helppokäyttöinen ja kivuton vehje, mutta sen puhdistaminen on vähän hankalaa

C Caitlin
Vahvistettu Osto

Laadukkaista materiaaleista valmistettu ja tukeva. En ole nähnyt muissa kasvorollereissa erikokoisia rullia joten olen todella tyytyväinen tähän. Harmi ettei vaihtopäille ole säilytysrasiaa

V Vera
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös