Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Detox & Toning Pack

Waist Trainer & Detox Tone

Yhteenveto

Tahdotko hoikentaa vyötärösi sekä vatsasi ulkomuotoa, samalla kun puhdistat kehoasi sisältäpäin? Olet nyt löytänyt etsimäsi! Tämä Detox & Toning Pack on täydellinen tuotepari, joka hoitaa kehoasi ja auttaa sinua näyttämään upealta. Pakkaukseen sisältyy kaksi upeaa ja tehokasta tuotetta: Waist Trainer ja Detox Tone, joita ilman et voi jäädä.

  • Täydellinen tuotepari
  • Muokkaa vyötärösi ulkonäköä
  • Mukava ja huomaamaton käytössä
  • Luonnollinen kehoa puhdistava lisä
  • Sisältää klorellaa, inkivääriä sekä aloe veraa
  • Vegaaniystävällinen

Waist Trainer on suunniteltu nopeaksi sekä helpoksi tavaksi hoikentaa ja parantaa vyötärösi ulkonäköä, eikä se vaadi pitkäaikaista käyttöä tai muita metodeja. Tämä huomaamaton tuote sopii käytettäväksi vaatteidesi alla, joten se sopii moniin tilaisuuksiin, ja voit käyttää sitä sekä toimistossa että illan juhlissa! Detox Tone tuo mukanaan luonnollisine kehoa puhdistavine ainesosineen upean lisän ja saat sinut tuntemaan olosi loistavaksi sekä sisältä- että ulkoapäin!

Waist Trainer

Kun elämä muuttuu kiireisemmäksi päivä päivältä, voi olla vaikeaa löytää sopiva aika treenaamiseen ja kehonhuoltoon. Jos tahdot nopeasti kiinteämmän tiimalasivyötärön voi Waist Trainer olla juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Vaikka se ei ole pitkäaikainen ratkaisu, on se nopea ja mukava keino muuttaa vatsasi sekä vyötärösi ulkonäköä, ja täydellinen varuste illan tärkeään juhlaan. Tuote on mukava käytössä, ja huomaamaton vaatteiden alla, joten voit ottaa sen jopa päivittäiseen käyttöön.

Waist Trainer on valmistettu laadukkaista materiaaleista, ja mukautuu kehosi muotoon korostaen upeita luonnollisia kurvejasi. Rakennetta ylläpitää kankaaseen kudottu metalli, ja lisäksi korsetista löytyy mukava toppaus. Yhdessä nämä ominaisuudet auttavat hoikentamaan vyötäröäsi, ja tarjoavat joustavuutensa sekä keveytensä ansiosta hyvin liikkumavapautta.

Detox Tone

Kun haluat kehon puhdistusta edistävän tuotelisän, on sen oltava hellävarainen mutta samalla tehokas, helppokäyttöinen ja vapaa haitallisista kemikaaleista. Detox Tone on kaikkia näitä, ja tämä laadukas bentoniittisavella varustettu kasvipohjainen tuotelisä auttaa sinua tuntemaan olosi kevyemmäksi, terveemmäksi sekä puhtaaksi sisältäpäin. Ja sinun tarvitsee ainoastaan ottaa 2 helposti nieltävää kapselia päivässä!

Tehokkaat, puhdistavat ja rauhoittavat kasvit kuten klorella, inkiväärinjuuri ja aloe vera on huolellisesti yhdistetty parhainta käyttökokemusta varten, minkä ansiosta se on täydellinen tuote sekä niille, jotka etsivät helpotusta raskaan ruokavalion jälkeen, että niille jotka rakastavat kehonpuhdistuksen jälkeistä tunnetta. Tahdoitpa siis puhdistaa kehoasi, saada lisäenergiaa päiviisi tai tukea sisäistä hyvinvointiasi, Detox Tone on ykkösvaihtoehto juuri sinulle!

Detox Tone Ainesosaluettelo

Aktiiviset ainesosat - Psyllium-kuorijauhe, Bentoniittisavi, Lakritsinjuuriuute 4:1, Valkosipulijauhe, Sitruspektiini, Neilikka, Fenkolinsiemenjauhe, Voikukanjuuriuute 4:1, Chlorella-jauhe, Cayennejauhe, Aloe vera 200:1 -uute, Inkiväärinjuurijauhe 20:1. Muut ainesosat - Täyteaine (Riisijauho), Kapselin kuori (Hydroksipropyylimetyyliselluloosa), Paakkuuntumisenestoaine (Magnesiumstearaatti), Virtausaine (Piidioksidi).

Käyttöohje

Waist Trainer Size Guide

Vyötärökorsetti: Aloita tarkistamalla kokosi: mittaa vyötärönympäryksesi ja etsi sitten vastaava koko kokotaulukosta. Suosittelemme mittaamaan noin 2 cm navan yläpuolelta tarkimman tuloksen varmistamiseksi. Jos kokosi osuu kahden koon välille, valitse niistä isompi ja säädä se sitten itsellesi sopivaksi.

Vyötärökorsetin pukeminen: kiedo korsetti vyötärösi ympärille ja varmista, että sen yläosa osuu juuri poven alapuolelle. Kiinnitä sitten hakaset. Korsetista löytyy 3 eri kiinnitysvaihtoehtoa, joten voit säätää sen täydellisesti sopivaksi. Voit käyttää korsettia milloin tahansa, mutta emme suosittele sen käyttöä yli 6 tuntia yhdellä kertaa. Kun käytät korsettia ensimmäisiä kertoja, aloita 1-2 tunnin mittaisilla jaksoilla, jotta kehosi tottuu sen käyttöön ja voit vähitellen pidentää käyttöaikaa 6 tuntiin.

Detox Tone: Tämä ensiluokkainen puhdistustuote on suunniteltu helpoksi lisäksi päivittäisiin rutiineihisi. Ota vain 2 kapselia päivässä veden kera. Voit päättää milloin otat kapselit, mutta suosittelemme säilyttämään saman kellonajan päivästä toiseen. Yksi Detox Tone -pullo sisältää 60 kapselia, jotka oikein käytettyinä kestävät 30 päivän ajan.

Ohjeita

Sekä Waist Trainer että Detox Tone ovat laatutuotteita, joista löytyvät ensiluokkaiset materiaalit sekä ainesosat, joten molempien käyttö ohjeiden mukaisesti on täysin turvallista. Jos et ole käyttänyt Detox Tonea ennen, lue ainesosaluettelo huolellisesti läpi mahdollisten allergeenien varalta. Jos olet raskaana tai lääkityksen alaisena tarkista tuotteen sopivuus sinulle yhdessä lääkärin kanssa. Jos et ole aikaisemmin käyttänyt Waist Traineria suosittelemme käyttämään sitä lyhyemmissä jaksoissa ja kehosi tottuessa kasvattamaan käyttöajan pituutta.

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(1)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

60.00% pohjautuen 2 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Aloitin tämän pakkauksen avulla kuukauden dieetin ja sain n. 3kg pois. Kapseleita en ole ainakaan vielä tilannut lisää, mutta waist traineri on jäänyt päivittäiseen käyttöön. Kun alun jälkeen olet siihen tottunut, on se itseasiassa aika mukava. Pitää myös ryhdin suorempana!

M Miisa
Vahvistettu Osto

Tää korsetti on supermukava ja laadukkaan tuntunen, ei kiristä ja on kestänyt menossa mukana jo 3kk. Hellä käsipesu riittää. Pillerit oli myös jees.

T Tuulikki H

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä