Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Detox ennen Joulua

Joulu on täällä! Voimme jo maistaa joulun juhlallisuudet huurteisessa ilmassa, kuulla sen radiosta pauhaavissa joululauluissa ja nähdä sen ympärillemme ilmestyvissä koristeluissa. Erityisesti tunnet joulun tapaninpäivän aamuna, kun kaikki pyhinä syömäsi ruoat ja juomasi juomat alkavat kiristää vyötäröä. Joulu on intensiivinen syömisen, juomisen ja riemun juhla, joka saattaa jättää sinulle turvonneen ja velton olon. Avain tästä juhlasta selviämiseen piileekin huolellisissa valmisteluissa ja etukäteisessä detox-kuurissa, joka varmistaa, että kestät joulua seuraavan jälkipyykin.

Alla luettelemme WeightWorldin viisi parasta detox-vinkkiä, joiden avulla kestät jouluhulinat. Suosittelemme kuitenkin löytämään itsellesi sopivimman puhdistuskuurin, jotta voit pitää huolta kehostasi ympärivuotisesti!

1. Vähennä hiilarien määrää

Haluat ensimmäiseksi varmistaa, että kehosi on valmis vastaanottamaan valtavat määrät ruokaa, joita tulet nauttimaan jouluaterioillasi. Hiilareita vähentämällä voit keventää oloasi ja lisätä aktiivisuuttasi, mutta myös valmistaa kroppasi jouluaattoa varten. Emme kehota sinua olemaan nälässä, mutta perunoiden, leivän ja pastan vähentäminen joulua edeltävinä viikkoina ei varmasti tee pahaa kenellekään.

Vähennä hiilarien määrää

2. Vähennä alkoholin kulutusta

Pikkujoulu-aikana on useita syitä kilistellä juhlajuomaa ystävien ja läheisten kanssa, mutta et varmastikaan kaipaa joulustressin kylkeen krapulaa. Liiallinen iloliemen nauttiminen saattaa heikentää vastustuskykyä, altistaa sinut sairauksille tai aiheuttaa yleistä vetämättömyyttä, mikä ei ole hyvä asia joulunpyhien aikaan (ainakaan sukulaisten mielestä!). Juo siis kohtuudella ja olet valmis pukin polvelle.

Vähennä alkoholin kulutusta

3. Vältä stressiä

Monet sairastuvat joulun tienoilla ja yleensä syypäänä on stressi. Stressin välttäminen on erittäin suotavaa, mutta myös erittäin haastavaa, etenkin jos olet joululahjaostoksilla juokseva aikuinen... Tarkka ajankäyttö ja tulevien viikkojen suunnitteleminen on tarpeen, jotta sinulle jää myös tarpeeksi aikaa rentoutua. Rentoutumalla kehosi lepää ja latautuu loppuvuoden juhlallisuuksia varten, jotta olet varmasti täydessä terässä!

Vältä stressiä

4. Lähde liikkeelle

Loppuvuosi on kiireistä aikaa ja yleensä tunnettu siitä, että ihmiset vievät rentoutumisen täysin uudelle tasolle. Miksi odottaisit uuteen vuoteen, kun voit aktivoitua ja aloittaa liikkumisen jo nyt? Kevyt juoksu kirpakassa talvisäässä, pyöräily ja salikäynnit auttavat pitämään vastustuskykyä yllä, tehostamaan aineenvaihduntaa ja kasvattamaan ruokahalua, mikä tuleekin tarpeeseen joulupöydässä!

Lähde liikkeelle

5. Kokeile WeightWorldin detox-ravintolisiä

Joulu on otollista aikaa ravintolisien kokeilulle. Jos haluat boostata aktiivisuuttasi, hillitä ruokahalua tai antaa kehollesi immuunijärjestelmää tukevia ja suojaavia mikroravintoaineita, olet tullut juuri oikeaan paikkaan! WeightWorldin sivuilta löydät laajan valikoiman tuotteita, joiden avulla voit puhdistaa kehosi perinpohjaisesti. Hyödynnä mahtavat tarjouksemme ja olet juhlakunnossa tuossa tuokiossa!

Kokeile WeightWorldin detox-ravintolisiä

Lue myös nämä

Suositellut Tuotteet

Jaa