Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Detox Foot Pads

30 Laastarit | Kehon yrttipuhdistus

Yhteenveto

WeightWorld on yhdistänyt länsimaisia sekä itämaisia käsitteitä terveydestä ja kehon puhdistuksesta, ja tämän prosessin tuloksena luonut ainutlaatuiset Detox Foot Pads -yrttityynyt. Akupunktuuriin, vyöhyketerapiaan sekä kehonpuhdistukseen perustuva vallankumouksellinen menetelmä toimii luonnollisten ainesosien avustuksella, ja poistaa haitallisia myrkkyjä sekä epäpuhtauksia jalkapohjien kautta.

  • Auttaa kehoa puhdistumaan nukkuessasi
  • Sisältää laadukkaita ja luonnollisia ainesosia
  • Kivuton menetelmä
  • Helppo ja nopea käyttää
  • Näet tulokset heti poistaessasi tyynyt
  • 15 päivän kehonpuhdistusohjelma

Kehon puhdistaminen on hyödyllistä, ja Detox Foot Pads -yrttityynyt auttavat niitä, jotka eivät kiireiltään ehdi käyttämään perinteisempiä puhdistusmetodeja. Tuote on täydellinen myös uutta puhdistusmenetelmää etsiville. Tämä ainutlaatuinen tuote on yksinkertainen ja täysin stressitön tai kivuton - mitä muuta voisit edes toivoa!

Kehonpuhdistuksen tärkeys

Joka päivä kehomme kerää itseensä haitallisia kemikaaleja hengittämästämme ilmasta tai syömästämme ruoasta. Näitä osatekijöiltä ei aina voi välttyä, ja vähitellen ne kerääntyvät kehoon, minkä vuoksi saatamme menettää luonnollisen tasapainomme ja kokea erilaisia oireita, kuten huonoa ruoansulatusta, väsymystä tai uupumusta - jopa painomme voi kärsiä. Siksi säännöllisesti suoritettu kehonpuhdistus on tärkeää, ja auttaa kehoa tasapainottumaan sekä käynnistämään uudelleen sille luontaiset puhdistusprosessit.

Detox Foot Pads -yrttityynyt

Kiinalaisen yrttitieteen mukaan kehossa on yli 360 akupunktiopistettä. Näistä pisteistä 60 löytyy jalkapohjista, yhdessä 7000 hermopäätteen kanssa. Tämän vuoksi jalkapohjat ovatkin täydellinen alue kehon puhdistamiseen, ja Detox Foot Pads -yrttityynyt tulevat tässä apuun. Tyynyt sisältävät luonnollisia ainesosia, kuten xylitolia, bambua sekä hiilijauhetta, ja toimivat hitaasti imemällä haitallisia aineita sekä epäpuhtauksia jalkapohjiesi läpi, sinun nukkuessasi. Tämän tekniikan ansiosta tyynyt ovat helppokäyttöiset ja täysin kivuttomat, ja loistava keino niille jotka eivät pidä toistamiseen otettavista pillereistä tai sotkuisista voiteista. Jokainen pakkaus sisältää täydellisen 15 päivän ohjelman.

Käyttöohje

pro-dump

01. Vaihe

Ota 2 tyynyä (1 kumpaankin jalkaan) ja irroita ne suojapakkauksistaan.

pro-dump

02. Vaihe

Kuori takaosa pois molemmista tyynyistä. Alta paljastuvat puhtaat yrttityynyt.

pro-dump

03. Vaihe

Aseta 1 tyyny kumpaankin jalkapohjaan. Jätä tyynyt paikoilleen yön yli.

pro-dump

04. Vaihe

Sillä aikaa kun sinä nukut, imevät tyynyt itseensä kehon epäpuhtauksia.

pro-dump

05. Vaihe

Herättyäsi kuori tyynyt hellävaraisesti irti jalkapohjistasi.

pro-dump

06. Vaihe

Kun katsot tyynyjä, huomaat niiden muuttaneen väriä. Väri muuttuu kehon epäpuhtauksien määrän mukaan.

Ainesosaluettelo

Bambuetikkauute (Kuori, Runko, Oksat) (65%), Dekstriini (10%), Kitosaanijauhe (10%), Turmaliini (5%), Koiruohouute (Artemisia Absinthium) (4%), C-vitamiini (from Citrus Sinensis) (4%), Agaricus Blazei Murill -jauhe (2%).

Ohjeita

Detox Foot Patches -tyynyt on valmistettu luonnollisista ainesosista yrttipuhdistukseen, joten niiden käyttö on turvallista, eikä käytöllä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Jos et ole käyttänyt tuotetta aikaisemmin lue ainesosalista huolellisesti mahdollisten allergeenien varalta. Jotta saisit tyynyistä mahdollisimman suuren hyödyn käytä niitä joka yö 15 vuorokauden ajan. Saatat huomata, että käytön myötä tyynyjen väri muuttuu kirkkaammaksi: tämä on normaalia, ja johtuu siitä, että kehostasi poistuvien epäpuhtauksien määrä pienenee. Jos olet raskaana tai imetät tarkista tuotteen sopivuus sinulle lääkärin kanssa.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Detox Foot Pads
Detox Foot Pads

30 Laastarit | Kehon yrttipuhdistus

16.99€

+
100% Orgaaniset Rohtosarviapila Kapselit
100% Orgaaniset Rohtosarviapila Kapselit

1500 mg 180 kpl | Vegaaniystävällinen superfood-lisä

19.99€

+
Vitamin C Complex
Vitamin C Complex

120 kpl | Vastustuskyvyn lisääjä

19.95€

1 Tuote(tta)

16.99€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(6)
4 Tähteä
(4)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

83.64% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Jännittävä tuote, sillä voit nähdä tehon omin silmin. Ensimmäisen yön jälkeen lappu on aika ällöttävä, mutta tummuus vaalenee loppua kohden.

E Elina
Vahvistettu Osto

Edullinen keino detoxaa.

S Sven
Vahvistettu Osto

Tuntui hieman oudolta aluksi, mutta laastareihin tottuu. Epäilin hieman niiden tehokkuutta mutta kun otin laastarit pois huomasin että ne toimivat!

S Sascha
Vahvistettu Osto

Laastari tuntuu oudolta jalkapohjassa mutta tulokset näkyvät heti!

O Olivia
Vahvistettu Osto

Helppo käyttää ja toimii hyvin. Hyvä tapa puhdistaa kehoa luonnollisella menetelmällä. En myöskään pidä detox-juomista, joten nämä sopivat minulle erinomaisesti.

D Donna
Vahvistettu Osto

Kiva tuote! Laastarit olivat todella tummat ensimmäisten kertojen jälkeen, mutta nyt ne ovat vaaleammat, joten ne taitavat toimia.

C Carla
Vahvistettu Osto

Tuntuu oudolta jaloissa, mutta huomasin aamulla että ne ovat toimineet

E Emma
Vahvistettu Osto

Tuntuu omituiselta jaloissa mutta toimivat ongelmitta

E Edwina
Vahvistettu Osto

Älyttömän helppokäyttöiset

C Camille
Vahvistettu Osto

Kiitos, tuote saapui juuri, ja on niin kuin luvattiin.

K Katariina

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä