Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Detox Tea & Bottle

Täydellinen 28 Päivän Ohjelma

Yhteenveto

Etsitkö hauskaa ja yksinkertaista tapaa puhdistaa kehosi? Vastaus on Detox Tea & Bottle kombo! Se on valmistettu vain luonnollisista ainesosista, jotka puhdistavat kehoasi ja pitävät siitä huolta. Detox Tea:n 28 päivän ohjelma on herkullinen ja hauska - ja koska se on yhtä helppoa, kuin teen juominen, ei sinulla tule olemaan vaikeuksia noudattaa sitä!

  • Täydellinen 28 päivän tee-ohjelma
  • Tekee puhdistuskuurista hauskaa ja herkullista
  • Valmistettu vain luonnollisista ainesosista
  • Sisältää aamu- ja iltateen
  • Täydellinen mukaan otettavaksi
  • Tiskikonepesun kestävä pullo

Jotta Detox Tea:n juominen olisi entistäkin parempaa, kuuluu komboon helposti mukaan otettava WeightWorld Tea Infuser Bottle, jonka avulla nautit teen hyödyistä missä ikinä oletkin. Pullo on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja se on helppo puhdistaa, joten se on täydellinen lisävaruste teen rakastajille ympäri maailman.

Detox Tea

Vaikka kehon puhdistaminen on tärkeää haitallisista toksiineista eroon pääsemiseksi, saattavat tyypilliset vihersmoothiet maistua kamalilta ja mehupaastot olla niin tylsiä ja rajoittavia, että niiden noudattamisesta tulee hankalaa. Tämä ainutlaatuinen Detox Tea on suunniteltu tekemään kehon puhdistamisesta hauskaa, tarjoten sinulle vaihtoehdon, jonka noudattaminen on yhtä helppoa kuin teen juominen! Se on valmistettu parhaista, käsin poimituista ainesosista, joista jokaisella on terveysvaikutuksen lisäksi uskomaton maku ja aromi. Yhdessä ne muodostavat uniikin kehon puhdistuskuurin, josta voit vihdoin päästä nauttimaan!

Jokainen teepakkaus on täydellinen 28 päivän ohjelma, joka sisältää sekä aamulla että illalla nautittavan teen. Tämä siksi, että kroppasi kaipaa eri asioita eri vuorokauden aikoina - sisällyttämällä molemmat pidämme huolta kropastasi kellon ympäri. Pakkauksen aamuteen on tarkoitus stimuloida päivä käytiin, jättäen sinut energiseksi ja virkistyneeksi. Toisaalta iltateen on tarkoitus tyynnyttää ja rauhoittaa, jotta saisit nukuttua hyvät unet. Lisäksi se auttaa kroppaasi ja mieltäsi rentoutumaan. Yhdessä ne tekevät ohjelmasta täydellisen, eikä sinun tarvitse tehdä muuta, kuin juoda teetä - helppoa!

Tea Infuser Bottle

Tea Infuser Bottle on käytännöllinen, mutta tyylikäs termospullo, joka on suunniteltu herkullisten teesekoitusten juomiseen tien päällä. Tämän ainutlaatuisen ja kätevän pullon ansiosta teen juominen kiireisen arjen keskellä ei ole koskaan ollut näin helppoa. Sinun ei tarvitse enää murehtia juomasi läikkymisestä, laimeasta mausta tai haalenneesta teestä.

Tämä korkealaatuisista materiaaleista valmistettu pullo on ihanteellinen ylläpitämään kuumien ja kylmien juomien lämpötiloja ja siinä voidaan käyttää sekä irtolehtiä että teepusseja. Sinun ei enää koskaan tarvitse kanniskella epävarman oloista mukia tai hössöttää teen uuttamisen vuoksi; tämän pullon avulla teet herkullisia yrtti- ja hedelmäteejuomia vaivattomasti ilman ylimääräistä sotkua!

Miten käytät Detox Tea & Bottle:a?

Valmistaaksesi Detox Teetä, ota teepussi ja aseta se pullon yläosassa sijaitsevaan suodattimeen. Kaada melkein kiehuvaa vettä teepussin peitoksi ja jätä hautumaan noin viideksi minuutiksi. Emme suosittele pidempää haudutusaikaa, jotta teho ja maku eivät kärsi. Poista teepussi ja juoma on valmis nautittavaksi! Jos haluat lisää makua tai makeutta, voit tehdä juomasta vieläkin terveellisempää lisäämällä joukkoon sitruunaa tai hunajaa.

Kun olet nauttinut teesi, voit yksinkertaisesti pestä pullon lämpimässä saippuavedessä tai laittaa sen astianpesukoneeseen. Juo joka päivä yksi aamutee ja joka toinen päivä yksi iltatee. Nämä muodostavat täydellisen, 28 päivän ohjelman. Kun olet saanut Detox Tea-ohjelman päätökseen voit ostaa lisää ja jatkaa tai käyttää pulloa herkullisten teejuomien valmistamiseen!

Ohjeita

Kaikki WeightWorld tuotteet valmistetaan korkeimpien standardien mukaan ja ne ovat siksi turvallisia käyttää. Myös Detox Tea on valmistettu täysin luonnollisista ainesosista, se on turvallinen käyttää, eikä sillä tiedetä olevan sivuvaikutuksia. Kuitenkin aina uutta tuotetta kokeillessa, suosittelemme sinua lukemaan ainesosaluettelon läpi henkilökohtaisten allergioiden varalta. Jos sinulla on lääkitys tai olet raskaana, konsultoi lääkäriäsi ennen käyttöä.

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(9)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

89.09% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Todella hyvä! Voi ottaa mukaan kuuma pysyy kuumana ja kylmä kylmänä Ja teet olivat hyvän makuisia

R Raija
Vahvistettu Osto

Upea "pullo" ja maistuva, pehmeä tee.

M Mini
Vahvistettu Osto

Toimiva puteli, saat joko irtoteen sinne tai lisukkeita, kuten sitruunaa/yrttejä. En ole ikinä ajatellut kantavani teetä mukana, mutta kun kerran on pullo valmiina niin mikä jottei. Tee on taattua WeightWorld-laatua, tilaan aina silloin tällöin.

R Rebekka
Vahvistettu Osto

Olin tilaamassa pelkkää detox-teetä kunnes törmäsin tähän. Aika kallis kotimammalle mutta pitäähän sitä joskus hemmotella itseään!

N Natsku
Vahvistettu Osto

Pullon kanssa täytyy olla varovainen, sillä luulin sen olevan muovia, mutta onkin jotakin lasinkaltaista matskua! Tosi tyylikäs!

K Kreetta
Vahvistettu Osto

Kehoa puhdistava tee ja pullo-combo on hyvä yhdistelmä, sain työkaverilta lahjaksi ja olen tyytyväinen.

K Kristiina
Vahvistettu Osto

Tosi hyvä, kiitos

O O
Vahvistettu Osto

Mainio yhdistelmä, tosi käytännöllinen, jäätee on suosikkini.

M Maiju
Vahvistettu Osto

Suosikki, otan tän aina mukaan lenkille!

M Mira
Vahvistettu Osto

Erinomainen yhdistelmä, täys kymppi. Tekee jääteen tekemisestä ja detoxaamisesta helppoa.

L Linda

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä