Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Detox Paketti

Luonnollinen puhdistava & virkistävä paketti

Yhteenveto

Nauti rentoutuneesta olosta Detox Paketin avulla! Luonnollinen kehon puhdistus tapahtuu ainutlaatuisen sekä täysin luonnollisen kolmiosaisen paketin avulla, ja sinä pääset nauttimaan kevyemmästä ja terveemmästä olosta. Tämä paketti sisältää 3 helppokäyttöistä ravintolisää, jotka tukevat painonhallintaa ja tarjoavat luonnollista energiaboostia silloin, kun sitä eniten tarvitset. Starttaa treenirutiini ja auta elimistöäsi pääsemään eroon epäpuhtauksista tämän kätevän paketin avulla!

  • Detox Tone
  • Detox Tea
  • Bio Spirulina

Mitä Detox Paketti sisältää?

Kuinka käytän Detox Pakettia

Jotta saat parhaat hyödyt Detox Paketista kannattaa sinun noudattaa seuraavia suosituksia:

  1. Detox Tone on kätevä ravintolisä, joka sopii helposti päivärutiiniin. Ota 2 kapselia joka päivä veden kera. Suosittelemme ottamaan kapselit samaan kellonaikaan joka päivä.
  2. Jos tavoitteenasi on tuoda lisäpotkua treeniin, kannattaa sinun ottaa käyttöön Bio Spirulina. Nämä pienet mutta tehokkaat tabletit tarjoavat puhtaan Spirulinan hyödyllisiä vaikutuksia, ja viimeistelevät treenirutiinin. Tee näin kaksi kertaa päivässä: ota 5 tablettia veden kera ennen ateriaa. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi ravintolisää kannattaa käyttää vähintään kolmen kuukauden ajan.
  3. Valitsitpa näistä lisäravinteista kumman tahansa, lisää sen oheen Detox Tea. Aseta pussi puhdistusteetä mukiin ja kaada päälle lähes kiehuvaa vettä. Anna teen hautua noin 5 minuutin ajan. Puhdistusteetä kannattaa käyttää joka ilta, ja sen oheen suositellaan joko Detox Tone- tai Bio Spirulina -lisäravinnetta, jotta saisit Detox Tean painonhallintaa hyödyttävistä vaikutuksista kaiken irti!

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä