Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Detox & Shaping Pack

Detox Tea & Waist Trainer

Yhteenveto

Elämäntapamme ovat yhä kiireisempiä ja sen seurauksena monet kamppailevat itsestään huolehtimisen ja halutun kropan saavuttamisen kanssa. Detox & Shaping Pack on suunniteltu juuri heitä varten, jotka kaipaavat helppoa tapaa puhdistaa ja kiinteyttää. Detox Tea on täydellinen ohjelma, joka on valmistettu vain luonnollisista raaka-aineista. Se tarjoaa aamu- ja ilta-vaihtoehdot, joiden avulla pidät huolta kehostasi ja jotka antavat kehollesi juuri sitä mitä se tarvitsee.

  • Täydellinen 28 päivän tee-ohjelma
  • Sisältää aamu- ja iltateen
  • Luonnolliset ja vegaani-ystävälliset ainesosat
  • Auttaa muokkaamaan vyötärön ulkonäköä
  • Huomaamaton & mukava käyttää
  • Ihanteelliset yhdessä käytettäväksi

Waist Trainer on täydellinen heille, jotka haluavat säväyttää iltariennoissa tai saavuttaa suositun tiimalasivartalo-lookin. Se on mukava ja nykyaikainen, hengittävästä materiaalista valmistettu korsetti, joka luo vaikutelmaa hoikemmasta ja kapeammasta vyötäröstä. Waist Trainer ei rajoita liikkumistasi ja on tarpeeksi ohut, jotta voit käyttää sitä huomaamattomasti. Se tarjoaa täydellisen lyhytkestoisen vaikutuksen ilman pitkäkestoista sitoutumista.

Detox Tea

Jotta pääset eroon haitallisista, kehoosi kertyvistä toksiineista on tärkeää puhdistautua säännöllisesti. Yleisimmät metodit sisältävät vihersmoothieita ja mehupaastoja, jotka usein maistuvat kamalilta ja ovat hankalia ylläpitää. Detox Tea on suunniteltu hauskaksi puhdistuskeinoksi ja se tarjoaakin yksinkertaisen vaihtoehdon, jossa sinun tulee vain juoda teetä! Se on valmistettu parhaista, käsin poimituista ainesosista, joista jokaisella on terveysvaikutuksen lisäksi uskomaton maku ja aromi. Yhdessä ne muodostavat uniikin kehon puhdistuskuurin, josta nauttia!

Jokainen teepakkaus on täydellinen 28 päivän ohjelma, joka sisältää sekä aamu- että iltateen. Tämä siksi, että ne voidaan sopeuttaa kroppasi eri tarpeisiin eri vuorokauden aikoina ja jotta voimme pitää huolta kropastasi kellon ympäri. Aamuteen ainesosat auttavat sinua heräämään ja tuntemaan olosi virkistyneeksi ja energiseksi. Iltateen ainesosat taas pyrkivät rauhoittamaan sinua, jotta nukut yösi hyvin ja jotta saat rentoutettua mielesi ja vartalosi. Yhdessä ne muodostavat täydellisen, toisiaan täydentävän puhdistuskuurin - eikä sinun tarvitse kuin juoda teetä!

Waist Trainer

Olemme koko ajan kiireisempiä ja liikkumisesta ja kunnossa pysymisestä tulee yhä hankalampaa. Jos olet tässä tilanteessa tai haluat saavuttaa vaikutelman tiimalasivartalosta, voi Waist Trainer olla täydellinen vaihtoehto sinulle. Se on suunniteltu mukavaksi ja huomaamattomaksi ja se voidaan helposti pukea vaatteiden alle. Lisäksi se on täydellinen niitä iltoja varten, kun haluat lähteä ulos!

Laadukkaista materiaaleista valmistettu Waist Trainer on suunniteltu mukautumaan kehosi muotoihin ja korostamaan niitä. Jotta Waist Trainer säilyttäisi muotonsa, on sen sisään kudottu ohutta metallia, joka on pehmustettu mukavuuden varmistamiseksi. Yhdessä nämä materiaalit auttavat luomaan vyötärölle hoikempaa vaikutelmaa, saaden sen näyttämään kiinteältä ja sileältä. Lisäksi se on kevyt ja joustava, mahdollistaen täyden liikkuvuuden.

Käyttö

Waist Trainer Size Guide
Detox Tee:

Kun haluat valmistaa aamu- tai iltateen, ota teepussi ja laita se lempimukiisi tai matkatermospulloosi ja lisää melkein kiuhuva vesi. Jätä hautumaan noin viideksi minuutiksi. Emme suosittele pidempää haudutusaikaa, jotta maku ja teho eivät kärsi. Nyt teesi on valmis juotavaksi! Jos kaipaat jotain ekstraa, tee juomasta terveellisempi lisäämällä joukkoon sitruunaa tai hunajaa. Juo joka päivä yksi aamutee ja joka toinen päivä yksi iltatee. Nämä 28 aamuteepussia ja 14 iltateepussia riittävät täydelliseen 28 päivän ohjelmaan.

Vyötärökorsetti:

Varmista, että olet valinnut oikean kokoisen korsetin. Jotta löytäisit itsellesi sopivan, mittaa vyötärölinjasi ja vertaa sitä kokotaulukkoon. Suosittelemme sinua mittaamaan noin 2cm navan yläpuolelta oikean vyötärönympäryksen saamiseksi. Jos putoat kahden koon väliin, on parempi valita isompi koko ja vaihtaa pienempään tarvittaessa.

Waist Trainer

Korsetti on helppo räätälöidä sopivaksi mille vyötärölle tahansa sen kolmen eri kiinnitystavan vuoksi. Pukeaksesi korsetin ylle, laita se vatsasi ympärille niin, että yläosa on rintojesi alla. Kiinnitä hakaset. Se, mitä hakasia käytät, riippuu Waist Trainerin istuvuudesta ja halutusta kireydestä. Voit käyttää korsettia milloin haluat, älä kuitenkaan yli kuutta tuntia kerrallaan. Suosittelemme aloittamaan korsetin käytön 1-2 tunnista ja kasvattamaan tuntimäärää päivä kerrallaan maksimiin eli 6 :een tuntiin, jotta vartalosi saa rauhassa tottua siihen.

Ohjeita

Tästä kombosta löytyvät Detox Tea ja Waist Trainer on molemmat valmistettu korkeiden standardien mukaan - niistä löytyvät ainesosat ja materiaalit ovat parhaat mahdolliset ja tästä johtuen myös turvalliset käyttää annettujen ohjeiden mukaisesti. Ennen ensimmäistä käyttökertaa, suosittelemme sinua lukemaan ainesosaluettelon läpi henkilökohtaisten allergioiden varalta ja konsultoimaan lääkäriäsi mikäli sinulla on lääkitys tai olet raskaana. Waist Trainerin käyttö on suositeltavaa jakaa pieniin eriin, yhden pidemmän käyttökerran sijaan. Näin kroppasi saa rauhassa tottua siihen ja voit pikkuhiljaa kasvattaa tuntimäärää.

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(10)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

90.91% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Waist Trainer on laadukas ja mukava yllä, käytän nykyään päivittäin (vaikka olikin alussa tiukahko). Detox tee taas.. lemppari!! Harmi, kun on kallis, niin en voi juoda pelkästään tätä. Vedän välillä vihreä tee-kuuria ja sitten välillä tätä. Toimii!

E Edit
Vahvistettu Osto

Olen tilannut detox teetä erikseen ja nyt löysin tämän setin. Olen aina halunnut kokeilla waist traineria, mutta en ole viitsinyt laittaa yli 50€ siihen jos en tykkääkkään. Hyvä tarjous!

E Etta
Vahvistettu Osto

Halpa hinta!

R Riina
Vahvistettu Osto

Tilasin likkakaverille, kerrankin meni lahja nappiin.

N Niko
Vahvistettu Osto

Vyötäröni tykkää!

T Tuula
Vahvistettu Osto

Kelpotuote!

K K
Vahvistettu Osto

Hauska tuote, en olisi uskonut että toimii.

R R
Vahvistettu Osto

Kelpotuote!

R R
Vahvistettu Osto

Kelpotuote!

A Anna-Julia
Vahvistettu Osto

Iso plussa! Kiitos!

R R

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä