• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Klarna, verkkopankkimaksu & pankkikortit

 • Ilmainen toimitus yli 50€ ostoksiin

  Ennen klo 18 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä

 • Rahat Takaisin-takuu

  Koskee valittuja tuotteita

Tea Bundle

Skinny Tea & Detox Tea
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Örtte Tea Bundle on helppo ja maukas tapa pitää huolta kehostasi ja sen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Teekuuri auttaa sinua sekä puhdistamaan kehoasi sisältäpäin että helpottamaan painonhallintaa. Pakkauksen sisältämä hoikistava Skinny aamutee ja puhdistava Detox iltatee aktivoivat ja tehostavat elimistösi toimintoja tehokkaasti. Molemmat kuurit on suunniteltu kestämään 28 päivää.

 • Yhdistelmäpakkaus sisältää Detox Tea:n & Skinny Tea:n
 • Aamu- ja iltatee
 • Täysin luonnonmukaiset ainesosat
 • Helppo ja maukas lisä päivittäiseen käyttöön
 • Aromaattiset kasvi- ja yrttipohjaiset teet
 • Soveltuvat hyvin sekä vegaaneille että kasvissyöjille

Mikä tekee Örtte-teistä tehokkaat? Aromikkaan makunsa ja terveysominaisuuksiensa lisäksi Örtten teet ovat täysin luonnonmukaisista ainesosista valmistettuja ja ne voivat tehostaa elimistösi toimintoja ja auttaa sinua kokonaisvaltaisesti kohti terveellisempiä elämäntapoja. Voit nauttia kaikista raaka-aineiden lukuisista hyödyistä kätevien teepussien avulla, eikä prosessi vaadi mitään muuta kuin kuumaa vettä ja muutaman minuutin päivästäsi!

WeightWorld Tea Bundle

Tämä WeightWorld Tea Bundle sisältää sekä Skinny Tea:n että Detox Tea:n ja se on suunniteltu juuri sinulle, joka haluat ottaa täyden hyödyn irti molemmista klassikkotuotteista! Pakkauksen teet on suunniteltu mahdollisimman tehokkaiksi, jotta elimistön hyvinvoinnista huolehtiminen olisi mahdollisimman helppoa. Skinny Tea on valmistettu parhaimmista kasvi- ja yrttipohjaisista raaka-aineista, jonka jälkeen ne on sekoitettu maukkaaksi päivittäiseksi tee-elämykseksi. Jokainen ainesosa on tarkkaan valittu ja teepussi sisältää muun muassa energisoivaa vihreää teetä, makeaa kanelia, kehoa hellivää goji-marjaa sekä ravinteikasta tattaria – unohtamatta psyllium-jauhoa, joka on erinomainen raaka-aine huolehtimaan kehon aineenvaihdunnan tehokkuudesta.

Myös Detox Tea on luonnollisista raaka-aineista koostettu teekuuri, jonka päätavoitteena on elimistön ja suoliston puhdistaminen sisältäpäin sekä aineenvaihdunnan tehostaminen. Markkinoiden detox-menetelmät tuntuvat turhan usein olevan samanlaisia mehu- tai smoothie-pohjaisia juomia, jotka ovat aivan liian vaikeaselkoisia ja aikaa vieviä, mutta WeightWorldn Detox-tee ei voisi olla helpompi ja tehokkaampi lisä päivittäiseen dieettiin! Sen yksilölliset ainesosat takaavat tasapainoa kehon luonnollisiin toimintoihin. Hellävarainen kamomilla ja laventeli sekä tehokkaat vihreä ja valkoinen tee, ravitsevat goji- ja ruusunmarjat sekä ruoansulatusta aktivoiva voikukka tekevät tästä detox-teestä erinomaisen lisän sinulle, joka haluat huolehtia kehosi hyvinvoinnista.

Miksi juoda eri teetä aamuin ja illoin?

Vaikka molemmat teelaadut toimivatkin tehokkaasti joko puhdistaen tai painonhallintaa tukien, ovat jotkut niiden ainesosista selkeästi soveltuvammat ilta- kuin aamukäyttöön. Kuuri on suunniteltu näin, sillä elimistömme tarvitsee eri asioita vuorokauden ajasta riippuen. Aamuin nautittavat teet on tarkoitettu energisoimaan ja aktivoimaan kehoasi ja herättämään sinut niin, että säilytät motivaation hoitaa päivittäisiä askareita kellon ympäri. Iltateet taas on suunniteltu rauhoittamaan kehoa kiireisen päivän jälkeen, ja niillä on rentouttavia vaikutuksia. Iltateen raaka-aineet auttavat sinua nukahtamaan paremmin ja saavuttamaan syvemmän ja siten virkistävämmän unen.

Tuotteiden ainesosat

Detox Tea

Aamutee - Vihreä tee, Piparmintunlehti, Goji-marja, Ruusunmarja, Nokkonen, Pihaomena.

Iltatee - Laventeli, Kamomilla, Valkoinen tee, Vihreä tee, Ruusujuuri, Voikukan lehti.

Skinny Tea

Aamutee - Vihreä tee, Lootuksen lehti, Limettipuun lehti, Voikukan lehti, Tattari, Goji-marja.

Iltatee - Mulperipuun hedelmä, Ruusunmarja, Lootuksen lehti, Limettipuunlehti, Psyllium-jauho, Kaneli, Sennakasvin lehti.

Kuinka valmistan teet?

WeightWorld -eiden valmistaminen on erittäin helppoa. Aloita ottamalla teepussi paketista ja aseta se suosikkimukiisi tai termospulloon, mikäli haluat ottaa teen mukaasi ja nauttia sen esimerkiksi työ- tai koulumatkalla. Lisää lähes kiehuva vesi teepussin päälle ja anna hautua noin viisi minuuttia. Voit lisätä teehen tämän jälkeen esimerkiksi sitruunaa, kanelia tai hunajaa makusi mukaan. Juo päivittäin yksi aamutee ja joka toinen päivä yksi iltatee. Emme suosittele käyttämään hoikistavaa teetä ja detox-teetä samaan aikaan, vaan käymään 28-päivän kuurit läpi peräjälkeen. Voit vapaasti valita, kumman teekuurin juot ensimmäisenä, ja kuinka monta päivää jätät näiden kuurien väliin.

Ohjeita

Molemmat paketin teet koostuvat täysin luonnonmukaisista ainesosista ja ovat siten erittäin turvallisia käyttää. Jos kuitenkin käytät teekuureja ensimmäistä kertaa, suosittelemme käymään läpi ainesosaluettelon, jotta vältyt mahdollisilta henkilökohtaisilta allergioilta. Jos olet raskaana tai seuraat sinulle määrättyä reseptilääkekuuria, konsultoithan lääkärisi kanssa ennen teekuurin aloitusta. Tuotteita ei ole suunniteltu alle 18-vuotiaille.


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(1)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)
ERINOMAINEN 4.5

90% pohjautuen 2 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Olen ollut molemmilla teekuureilla aiemminkin, kätevä yhteispakkaus!

  MN Mariia N weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Hyvänmakuiset tee-kuurit. Hieman hintavat, mutta koen näiden olevan tärkeä osa päiviäni ja saavan näistä sekä energiaa aamuihin että rauhaa iltoihin.

  T Tinni weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.