Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

WeightWorld Detox Tea (28 päivän puhdistuskuuri)

kpl | Elimistöä puhdistava koostumus

Yhteenveto

Onko hakusessa täysin luonnollinen ja samalla tehokas kehoa puhdistava tee, ilman tympeän kitkerää makua? Siinä tapauksessa WeightWorldin valmistama Detox Tea sopii juuri sinulle - herkullinen yrttiuutteiden sekoitus puhdistaa elimistöä hellävaraisesti, ja auttaa tuomaan kuntoiluun lisäboostia. Teen ainutlaatuinen puhdistava koostumus on omiaan tekemään painonhallinnasta sekä helppoa että nautinnollista.

  • Täydellinen 28 päivän painonhallintakuuri
  • Luonnollista lisäenergiaa
  • Hellävarainen puhdistuskuuri
  • Herkullinen maku ja miellyttävä tuoksu
  • Auttaa hillitsemään ruokahalua
  • Vegaanystävällinen & kasvissyöjille sopiva
  • Vegaaninen
  • Vegetaarinen
  • Maidoton
  • Gluteeniton
20.99€

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mikä on WeightWorld Detox Tea?

Täysin luonnollisia raaka-aineita sisältävä WeightWorld Detox Tea on 28 päivän kuuri, joka virkistää kehoa puhdistaen sitä hellävaraisesti. Sisäisesti toimiva puhdistava tee tarjoaa samalla tärkeitä ravinteita, jotka tukevat painonhallintaa.

WeightWorldin tiimi tietää, kuinka hankalaa terveystavoitteiden saavuttaminen voi toisinaan olla. Tämän vuoksi he tahtoivat luoda tuotteen, joka tekisi rutiinista sekä helppoa että herkullista. Detox Tea on loistava ja virkistävä lisä matkallesi kohti parempaa kuntoa ja terveellisempiä elämäntapoja - täysin luonnollisesti!

Kuinka WeightWorld Detox Tea toimii?

Toisinaan voi olla vaikea löytää kehoa puhdistava tee, joka sisältää kaikki tärkeät ominaisuudet - herkullinen, luonnollinen, tehokas, hellävarainen, turvallinen ja lisäenergiaa tarjoava. WeightWorld otti haasteen vastaan ja loi tämän käsin poimittujen aineksien sekoituksen, joka tarjoaa keholle lukuisia hyötyjä ja tukee hyvinvointia sekä painonhallintatavoitteita.

Täysin luonnollinen resepti on kehitetty huolellisesti, jotta se auttaisi puhdistamaan elimistöä ja samalla virkistämään kehoa sisäisesti. Näin kylläisyyden tunne säilyy pidemmän aikaa ja voit keskittyä laihdutustavoitteiden saavuttamiseen. Lisäksi saat aimo annoksen energiaa jokaiseen päivään!

WeightWorld of Detox Tean avainainesosat

Valkoinen tee

Valkoinen tee
Valkoinen tee on teelaaduista vähiten prosessoitu, joten siitä löytyy suurempi määrä kehoa tukevia ominaisuuksia. Vitamiineja ja mineraaleja sisältävä valkoinen tee on yksi luonnollisten painonhallintatuotteiden suosituimpia ainesosia.

Anis

Anis
Tämä runsaasti tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja sisältävä raaka-aine tukee yleistä hyvinvointia monin tavoin. Vahvan makunsa ansiosta anista käytetään monissa maanosissa, ja erityisesti Välimeren maissa, juomien maustamiseen.

Nokkosen lehdet

Nokkosen lehdet
Nokkosta käytetään yleisesti yrttiteessä, joka valmistetaan tähän pistävän kasvin lehdistä ja juurista. Nokkosen lehdet sisältävät erilaisia vitamiineja sekä mineraaleja, minkä vuoksi yrtti on terveysmarkkinoilla suuressa suosiossa.

Voikukanjuuri

Voikukanjuuri
Voikukanjuurien myönteinen vaikutus ruoansulatukseen tunnetaan jo vuosisatojen ajalta. Voikukka on erittäin ravinteikas kasvi, aina juuresta kukintoon saakka, ja sisältää paljon vitamiineja, mineraaleja, sekä kuituja.

Ainesosat - vihreä tee (40%), valkoinen tee (20%), anis (10%), nokkosen lehdet (10%), voikukanjuuri (8%), sitruunaverbena (5%), takiaisen juuri (5%), piparminttu (2%).

Milloin ja kuinka puhdistusteetä käytetään

Ota pussi puhdistavaa teetä ja laita se mukiin. Kaada päälle lähes kiehumispisteessä olevaa vettä ja jätä tee hautumaan 5 minuutin ajaksi. Jotta saisit teestä mahdollisimman paljon hyötyä juo teetä joka ilta.

WeightWorld Detox Tea - suositus

Tämän 28 päivää kestävän kuurin lisääminen osaksi kuntoiluohjelmaa auttaa pääsemään eroon kehon epäpuhtauksista. Yhdessä terveellisen ruokavalion & säännöllisen liikunnan ohella tämä puhdistustee tuo tehokkuutta matkallesi kohti terveempää kehoa.

WeightWorld Detox Tea (28 päivän puhdistuskuuri) kpl | Elimistöä puhdistava koostumus

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(9)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

90.00% pohjautuen 9 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Lempitee! Ja mikä parasta, hoikistava sellainen!

M Metti
Vahvistettu Osto

Mukava ja hyvänmakuinen vaihtoehto pillereille. Maistuu tavalliselle yrttiteelle ja paketissa on erilliset aamu- ja iltateet,

J Janet
Vahvistettu Osto

Maistuu ihan hyvältä

V Vilma
Vahvistettu Osto

Yllätyin siitä kuinka hyvänmakuinen tämä on

R Radina
Vahvistettu Osto

Puhdistava tee on ihan minun makuun, tykkään juoda tätä aamupalalla.

E Emilia
Vahvistettu Osto

Hyvä startti päivälle.

A Anneli
Vahvistettu Osto

Olen juonut tätä päivittäin nyt 5 päivän ajan ja oloni on energisempi ja keho tuntuu puhdistuneelta.

R Raili
Vahvistettu Osto

Hyvä tuote, kiitos

K Kira
Vahvistettu Osto

Serkkuni suositteli tätä ja ostin hänen innoittamanaan. Hyvän makuinen tee.

L Laura

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä