• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Klarna, verkkopankkimaksu & pankkikortit

 • Ilmainen toimitus yli 50€ ostoksiin

  Ennen klo 18 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä

 • Rahat Takaisin-takuu

  Koskee valittuja tuotteita

Detox-tee puhdistuskuuri antaa elinvoimaa

Detox-tee on ollut suosittu jo yli tuhansien vuosien ajan sen lukuisten terveydellisten hyötyjen, kuten painonpudotuksen tukemisen ja elimistön puhdistamisen vuoksi. Korkean antioksidanttipitoisuuden ja hyvien ravintoarvojensa ansiosta detox-tee on yksi voimakkaimmista detox-kuureista, sillä se auttaa elimistöä puhdistamisessa ja ruoansulatuskanavan hyvinvoinnissa.

Mitä on Detox-tee?

Detox-tee on erityinen teejuoma, joka on valmistettu sekoituksesta, joka sisältää erilaisia teelehtiä ja rohtoyrttikasveja, marjoja sekä muita luonnollisia elimistöä puhdistavia ja muuten kehon hyvinvointia tukevia ainesosia. On tärkeää puhdistaa ruoansulatuskanavaa aina aika ajoin, sillä toksiinien muodostuminen voi estää ravintoaineiden tehokkaan imeytymisen, mikä puolestaan hidastaa ruoansulatuksen toimintaa ja voi johtaa painonnousuun. Detox-tee voi ehkäistä tätä auttamalla muun muassa parantamaan elimistön omalle puhdistusjärjestelmälle tärkeiden elinten, kuten munuaisten ja maksan toimintaa haitallisten aineiden puhdistamiseksi kehosta. Samalla voit tuntea olosi paremmaksi ja energisemmäksi.

Miten detox-tee voi auttaa painonpudotuksessa?

Antioksidantteja, luonnollisia yrttitee-elementtejä ja aineenvaihduntaa tehostavia ainesosia sisältävä detox-tee voi auttaa tehostamaan aineenvaihduntaasi ja puhdistaa elimistöäsi. Monet detox-teet sisältävät runsaasti katekiinejä, joka on voimakas antioksidantti ja jopa 20-kertaa voimakkaampi kuin c-vitamiini, joten tee tarjoaa päivääsi ylimääräistä energiaa, jonka avulla saat harjoittelustasi enemmän irti ja voit polttaa enemmän rasvaa. Lisäksi säännöllinen ruoansulatuskanavan puhdistaminen auttaa ruoasta saatavia ravintoaineita imeytymään paremmin. Kun lisäät detox-teen osaksi päivittäistä elämääsi, voit todella huomata eron!

Mitä detox-tee sisältää?

Useimmat detox-teet sisältävät sekoituksen eri ainesosia, kasveja ja yrttejä, jotka tukevat painonpudotusta ja joilla on elimistöä puhdistavia ja ruoansulatusta tehostavia vaikutuksia. Nämä ainesosat tukevat lisäksi elimistön oman puhdistusjärjestelmän ja sen toiminnalle tärkeiden elinten hyvinvointia.

Jos haluat valita detox-teen, joka auttaa tarjoamaan puhdistavaa ja painonpudotusta edistävää vaikutusta, muista etsiä teestä muun muassa näitä laadukkaita ainesosia: Oolong tee, Lootus tee, Gynsotemma Pentaphyllum / Ginseng, Hunaja-kasvi, Cassia-siemen, Hampunsiemen ja Stevia. Alta voit lukea, mitä nämä ainesosat voivat tarjota sinulle ja kehollesi.

Oolong tee
Oolong tee
Tämä on perinteinen detox-tee, jossa teelehdet on kuivattu auringossa ja lämpökäsitelty.
Lootus kukka - teen ainesosa
Lootus tee
Lootus tee puhdistaa kehoasi ja tehostaa aineenvaihduntaa.
Ginseng juuri
Gynsotemma Pentaphyllum
Tämä kasviperäinen detox-ainesosa tunnetaan paremmin nimellä ginseng. Se voi auttaa säätelemään verensokeria ja vähentämään ruoasta peräisin olevien hiilihydraattien varastoitumista kehoon rasvaksi.
Hunajakasvi - voikukka
Hunaja-kasvi
Hunaja tunnetaan anti-inflammatorisista, antibakteerisista sekä rauhoittavista ominaisuuksistaan.
Cassia-siemen
Cassia-siemen
Cassia-siemen on peräisin samasta kasvista kuin kaneli. Siemen tukee elimistön luonnolliselle puhdistukselle tärkeiden sisäelinten, kuten maksan ja munuaisten hyvinvointia.
Hampunsiemen
Hampunsiemen
Siemenet ovat täynnä proteiineja, vitamiineja ja mineraaleja sekä runsaasti omega-3- ja omega-6-rasvahappoja.
Stevia
Stevia
Stevia-kasvi tunnetaan luonnollisesta makeudestaan, joka antaa teelle paremman maun. Lisäksi se voi tukea normaalia insuliinipitoisuutta elimistössä.

Miten voin hyötyä detox-teen juomisesta?

Tässä on vain muutamia vihreän detox-teen hyvistä ominaisuuksista ja sen tarjoamista vaikutuksista:

 • Tehostaa aineenvaihduntaa
 • Nostaa energiatasoja
 • Voi ehkäistä rasvan imeytymistä
 • Vahvistaa immuunijärjestelmääsi
 • Edistää terveempää ihoa
 • Auttaa parantamaan keskittymistä ja henkistä toimintaa
 • Ehkäisee ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä
 • Voi edistää suun terveyttä
 • Auttaa vahvistamaan vastustuskykyä ja suojaamaan kehoasi sairauksilta
 • Voi puhdistaa kehosi sisältäpäin
 • Voi auttaa hillitsemään ruokahalua ja makeanhimoa
 • Sisältää runsaasti antioksidantteja
 • Voi auttaa ruoansulatusongelmiin
 • Täynnä yrttikasveja, joilla on lääketieteellisiä ominaisuuksia

Minkälaisia ainesosia laihdutusteet sisältävät?

Vihreä tee
Vihreä tee
Tämä ainesosa ansaitsee huippupisteet painonpudotusta tukevista ominaisuuksistaan. Siksi se onkin yleisesti käytetty ainesosa laihdutusteessä. Vihreä tee sisältää runsaasti antioksidantteja ja katekiineja, jotka auttavat maksaa prosessoimaan sekä estämään rasvojen imeytymistä tehokkaammin. Yhdessä luonnollisen kofeiinin kanssa vihreän teen tiedetään hillitsevän ruokahalua. Yhdessä laihdutusteen muiden ainesosien kanssa se voi auttaa vähentämään nälän tunnetta ja pitää nälän loitolla normaalia pidempään.
Senna-lehti
Senna-lehti
Senna tunnetaan useimmiten laksatiivina, mutta sillä on myös muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten sen kyky suodattaa toksiineja verenkierrosta. Kuivattuja Senna-lehtiä käytetään yleisesti elimistön puhdistukseen ja laihdutuksen tehostamiseen. Senna osallistuu koko elimistön ja erityisesti ruoansulatuskanavan puhdistamiseen. Tätä prosessia edistää runsas veden juominen, joten pidä pullollinen vettä lähistöllä!
Yerba mate
Yerba Mate
Tätä yrttiteetä käytetään laajalti Etelä-Amerikassa. Se sisältää hiukkasia, jotka stimuloivat kehoa polttamaan rasvaa ja kaloreita nopeammin. Yerba Mate pyrkii myös hillitsemään ruokahalua hidastamalla ruonsulatusprosessia, mikä tekee siitä ihanteellisen ainesosan osaksi laihdutusteetä.
Valkoinen tee
Valkoinen tee
Vaikkakaan valkoinen tee ei ole yhtä yleisesti käytetty kuin vihreä tee, on myös sillä erityisiä painonpudotusta tukevia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ihanteellisen ainesosan puhdistavaan teehen. Valkoinen tee voi auttaa vähentämään ruoasta peräisin olevan rasvan imeytymistä. Valkoinen detox-tee voi auttaa elimistöäsi polttamaan jo kehossa olevaa rasvaa, estämään uuden rasvan varastoitumista, edistää painon putoamista sekä vähentää stressiä.
Pu-erh tee
PU-ERH
Pu’er-tee on Kiinasta kotoisin oleva hapettamaton musta tee. Tämä yrtti tunnetaan siitä, että se paranee vanhetessaan. Näin käy sekä sen hyödyllisille ominaisuuksille että sen maulle. Yrttiä käytetään painonpudotusta tehostavassa detox-teessä sen erityisten rasvasoluja pilkkovien entsyymien vuoksi. Pu’er-teen uskotaan myös alentavan kolesterolia.
Pihatähtimö
Pihatähtimö
Tämä on suosittu laihdutusteen ainesosa suolistokaasuja, turvotusta ja vatsakipuja vastaan. Yrtti sisältää runsaasti kaliumia ja magnesiumia sekä laksatiivisia ja nestettä poistavia ominaisuuksia.

Miten ainesosat toimivat?

Vihreä tee lisää aineenvaihduntaa, hillitsee ruokahalua ja polttaa kehon rasvaa. Detox-teessämme käytetty vihreä tee on laadultaan erinomaista, sillä se tulee lähellä päiväntasaajaa sijaitsevalta tee-plantaasilta, jossa maantieteellisen sijainnin on osoitettu tarjoavan eniten antioksidantteja teelehtiin. Vihreä tee ja sen antioksidanttiset sekä anti-inflammatoriset ominaisuudet voivat tarjota monia hyötyjä sinulle ja kehollesi. Antioksidantit tasapainottavat kehossa vapaiden radikaalien aiheuttamia haitallisia reaktioita ja ovat siten välttämättömiä kehon hyvinvoinnille ja terveydelle. C- ja E-vitamiini ovat tunnettuja antioksidanttisista ominaisuuksistaan ja myös näitä löytyy teen joukosta. Tehokkaat vitamiinit suojaavat immuunijärjestelmää.

Tämä ainesosien ainutlaatuinen infuusio vaihtelee ostamasi teelaadun mukaan. WeightWorldistä löytyvät detox-ja laihdutusteet sisältävät kuitenkin hienoimpia, käsinpoimittuja teelehtiä, jotka on yhdistetty luomulaatuisiin yrtteihin.

Mitä tiede sanoo laihdutusteestä?

On monia tieteellisiä tutkimuksia, jotka osoittavat, että vihreä tee yhdessä muiden yrttipohjaisten laihdutusteiden kanssa voi edistää painonpudotusta. Nämä yrtit ovat tunnettuja niiden painonpudotusta edistävistä ja energiaa lisäävistä ominaisuuksistaan. Muun muassa Vihreästä teestä löytyvät katekiinit auttavat sulattamaan ylimääräisiä kiloja tehostamalla aineenvaihduntaasi, prosessia, jossa elimistö muuttaa syömäsi ruoan energiaksi sen sijaan, että se varastoituisi kehoon rasvaksi.

Mikä on paras tapa käyttää puhdistavaa teetä?

Sekä laihdutusteetä että herkullista detox-teetä voi nauttia lähes milloin tahansa. Aloita aamu energisöivällä detox-teellä ja nauti rauhallisesta illasta teekupillisen äärellä. Energisöivä tee sopii myös ennen urheilua nautittavaksi ja herkullisen makunsa ansiosta se sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Puhdistava tee on hyvä nauttia sellaisenaan, ilman lisättyä sokeria, kermaa, hunajaa tai maitoa. On myös hyvä huomioida, että osa detox-teistä saattaa sisältää kofeiinia tai muita energisöiviä ja energiatasoja nostavia ainesosia, jolloin näiden käyttö kannattaa ajoittaa aamupäivään. Iltajuomaksi kannattaa valita kamomillaa ja muita rauhoittavia ainesosia sisältävä tee.

Voiko puhdistava tee aiheuttaa sivuvaikutuksia?

Detox-tee on 100% luonnontuote, joka toimii synergiassa kehon kanssa. Osa ihmisistä saattaa kuitenkin kokea lieviä vatsakramppeja tai laksatiivisia vaikutuksia aloittaessaan puhdistavan teen käytön. Tämä johtuu elimistön vuorovaikutuksesta luonnollisten rasvaa polttavien ainesosien kanssa. Tämä vaikutus vähenee elimistön puhdistuessa ja usein hyvin lyhyessä ajassa. On tärkeää huomata, että tuotteiden tulokset voivat vaihdella yksilöllisesti. Detox-teetä tulisi käyttää yhdessä tasapainoisen ja puhtaan ruokavalion kanssa sekä parhaiden tulosten saamiseksi aktiiviseen liikuntaan yhdistettynä.