Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Detox Tone

60 kpl | Detox-kuuri elimistön puhdistukseen

Yhteenveto

Mitä tulee terveelliseen kehosi puhdistukseen, haluat jotain mikä on tehokas, mutta hellävarainen, sekä yksinkertainen käyttää ilman vahingoittavia kemikaaleja. Detox Tone on juuri sitä, luonnollinen ja kasvipohjainen kokonaisvaltainen puhdistuskuuri. Tuote on suunniteltu auttamaan sinua tuntemaan olosi puhdistuneeksi, keveämmäksi sekä terveemmäksi vain kahden päivittäisen, helposti nautittavan kapselin avulla.

  • Suunniteltu puhdistamaan ja tasapainottamaan
  • Luonnollisia ainesosia ruoansulatukselle
  • Inkivääri, chlorella ja aloe vera
  • Ihanteellinen käytettäväksi kuonanpoiston yhteydessä
  • Vegaani- ja kasvissyöjäystävällinen
  • Vegaaninen
  • GMP
  • Vegetaarinen

Säännöllisen puhdistuksen tärkeys

Prosessoidun ja pikaruoan musertavan määrän ja helpon saannin vuoksi ei ole mikään ihme, miten vaikeaa on pysyä terveellisessä ruokavaliossa. Monet meistä tuntevat raskaan olon roskaruoan jälkeen. Kun tähän vielä lisätään saasteiden määrä, joka kohdataan päivittäisessä elämässä; torjunta-aineet, joita käytetään elintarviketuotannossa sekä rikkakasvien torjunnassa, veteen lisättävät fluoridit sekä pakokaasut, joita hengitämme, voimme tulla tulokseen, että toksiineita on joka paikassa. Jopa terveelliset, omega-3 rasvahappoja sisältävät kalat, kuten tonnikala, miekkakala ja makrilli, omaavat korkeat pitoisuuden haitallista elohopeaa.

Kun nämä eri myrkyt kerääntyvät kehoomme, voimme huomata terveyshaittoja niin energiatasoissamme, puolustuskyvyssämme kuin yleisessä hyvinvoinnissakin. Jokainen meistä hyötyy kehomme kokonaisvaltaisesta puhdistuksesta joka auttaa meitä kohti terveellisempää elämäntapaa.

Puhdistuskuuri Detox Tonen avulla

Detox -kuurin pääraaka-aineet

Vaikka Detox Tone puhdistuskuuri pitää sisällään suuren joukon upeita luonnollisia ainesosia, jotka ovat täydellisesti tasapainotettu ja yhdistetty jokaiseen kapseliin, 3 pääraaka-ainetta kuitenkin kiinnittävät huomion johtuen erinomaisesta suorituskyvystä kehon toimintojen tukemisessa. Nämä ovat, chlorella, inkiväärin juuri sekä aloe vera. Alla näet niiden upeat ominaisuudet:

Puhdistuskuurin ainesosaluettelo

Aktiiviset ainesosat - Psylliumin kuori jauhe,, Lakritsin juuriuute 4:1, Valkosipulijauhe, Sitruuna pektiini, Mausteneilikan silmu, Fenkolinsiemen jauhe, Voikukan juuriuute 4:1, Chlorella jauhe, Cayenne pippuri jauhe, Aloe Vera 200:1, Inkiväärin juuri jauhe 20:1

Muut ainesosat - Turvotusaine (riisijauho), Kapseli (Hydroksipropyylimetyyliselluloosa), Paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti), virtausaine (piidioksidi).

Käyttöohjeet

Detox Tone detox-kuuri on suunniteltu helpoksi ravintolisäksi, joka istuu täydellisesti osaksi rutiineitasi. Sen käyttö on helppoa: nauti kaksi helposti nielaistavaa kapselia päivittäin vesilasillisen kera. On sinusta itsestäsi kiinni mihin aikaan päivästä haluat kapselit nauttia, mutta suosittelemme nauttimaan ne samoihin aikoihin päivittäin.

Luonnollinen kehon puhdistus

Detox Tone on täysin luonnollinen ravintolisä, joka on valmistettu kasvipohjaisista raaka-aineista. Sen on käyttö on turvallista, eikä tiedossa ole sivuvaikutuksia. Suosittelemme kuitenkin, että käyt ainesosaluettelon huolellisesti läpi henkilökohtaisten allergioiden varalta. Tuote ei ole sovellu käytettäväksi alle 18-vuotiaille.

Tarjouksemme

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(2)
4 Tähteä
(7)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

74.55% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Aivan ihanan kevyt olo, elimistöni tuntuu toimivan paremmin. Tykkäsin!

M Miisa
Vahvistettu Osto

Kaverini suositteli näitä kapseleita minulle, tämä on ensimmäinen puhdistuskuuri. En osaa sanoa vielä tuloksista, tuote vaikutti todella laadukkaalta.

L Liisa
Vahvistettu Osto

Vähentää turvotusta joten jatkan käyttöä

D Danilo
Vahvistettu Osto

Pidän tuotteesta koska se on vegaaninen ja hyvän laatuinen.

L Lucas
Vahvistettu Osto

Söin huonosti kun olin lomalla joten ajattelin puhdistaa kehoni detox-kuurilla

L Lily
Vahvistettu Osto

Mulla on kevyempi olo nyt

N Nuru
Vahvistettu Osto

Raikastaa oloa

R Ruby
Vahvistettu Osto

Tuotteen luonnollisuus on plussaa.

M Marja
Vahvistettu Osto

Aika pikkurahalla sai kehon puhdistus kuurin kuukaudeksi

R Rauno
Vahvistettu Osto

Tuote tuli nopeasti ja sai heti aloittaa puhdistuskuurin, pari viikkoa käyttänyt nyt ja on paljon kevyempi olo

P Petteri

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä