Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Rahat takaisin-takuu

Detox Tone

60 kpl | Detox-kuuri elimistön puhdistukseen

Yhteenveto

Mitä tulee terveelliseen kehosi puhdistukseen, haluat jotain mikä on tehokas, mutta hellävarainen, sekä yksinkertainen käyttää ilman vahingoittavia kemikaaleja. Detox Tone on juuri sitä, luonnollinen ja kasvipohjainen kokonaisvaltainen puhdistuskuuri. Tuote on suunniteltu auttamaan sinua tuntemaan olosi puhdistuneeksi, keveämmäksi sekä terveemmäksi vain kahden päivittäisen, helposti nautittavan kapselin avulla.

  • Suunniteltu puhdistamaan ja tasapainottamaan
  • Luonnollisia ainesosia ruoansulatukselle
  • Inkivääri, chlorella ja aloe vera
  • Ihanteellinen käytettäväksi kuonanpoiston yhteydessä
  • Vegaani- ja kasvissyöjäystävällinen
  • Vegaaninen
  • GMP
  • Vegetaarinen

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Säännöllisen puhdistuksen tärkeys

Prosessoidun ja pikaruoan musertavan määrän ja helpon saannin vuoksi ei ole mikään ihme, miten vaikeaa on pysyä terveellisessä ruokavaliossa. Monet meistä tuntevat raskaan olon roskaruoan jälkeen. Kun tähän vielä lisätään saasteiden määrä, joka kohdataan päivittäisessä elämässä; torjunta-aineet, joita käytetään elintarviketuotannossa sekä rikkakasvien torjunnassa, veteen lisättävät fluoridit sekä pakokaasut, joita hengitämme, voimme tulla tulokseen, että toksiineita on joka paikassa. Jopa terveelliset, omega-3 rasvahappoja sisältävät kalat, kuten tonnikala, miekkakala ja makrilli, omaavat korkeat pitoisuuden haitallista elohopeaa.

Kun nämä eri myrkyt kerääntyvät kehoomme, voimme huomata terveyshaittoja niin energiatasoissamme, puolustuskyvyssämme kuin yleisessä hyvinvoinnissakin. Jokainen meistä hyötyy kehomme kokonaisvaltaisesta puhdistuksesta joka auttaa meitä kohti terveellisempää elämäntapaa.

Puhdistuskuuri Detox Tonen avulla

Detox

Detox
Kehon puhdistuksen luonnollista tärkeyttä korostaen on Detox Tonen pääraaka-aineet valittu niiden puhdistavien ja uusiuttavien vaikutusten vuoksi. Sitruunapektiini sekä fenkolin siemenet tuovat lisää boostia kehon puhdistukseen.

Tone

Tasapainotus
Kehon tasapainotus on yhtä tärkeää kuin puhdistus: kun saat elimistön tasapainoon, se auttaa sinua vahvistumaan ja tunnet olosi energisemmäksi ja pirteämmäksi. Bioaktiivisia yhdisteitä sisältävät ainesosat, kuten lakritsi, mausteneilikka ja cayenne-pippuri tunnetusti suojaavat kehoa.

Regularity

Säännöllisyys
Ruokavalio, joka sisältää paljon rasvaa ja vähän ravintokuitua voi johtaa raskaaseen olotilaan ja ummetukseen. Psyllium, pektiini ja voikukka ovat tunnettuja helpottamaan tässä ongelmassa, antaen voimakkaan lisän päivittäiseen säännöllisyyteen ruoansulatukseen.

Detox -kuurin pääraaka-aineet

Vaikka Detox Tone puhdistuskuuri pitää sisällään suuren joukon upeita luonnollisia ainesosia, jotka ovat täydellisesti tasapainotettu ja yhdistetty jokaiseen kapseliin, 3 pääraaka-ainetta kuitenkin kiinnittävät huomion johtuen erinomaisesta suorituskyvystä kehon toimintojen tukemisessa. Nämä ovat, chlorella, inkiväärin juuri sekä aloe vera. Alla näet niiden upeat ominaisuudet:

Chlorella
Chlorella
Monien hyötyjen vuoksi chlorella on ehkäpä yksi suosituimpia ja pidetyimpiä superfoodeja, eikä ihme. Sen lisäksi, että ainesosa on vegaanisen proteiinin lähde ja täynnä vitamiineja, mineraaleja sekä monia hyödyllisiä luonnollisia kemikaaleja, on se myös hyödyllinen kehon puhdistukseen. Chlorellan on sanottu auttavan ruoansulatuksessa sekä suojaavan myrkkyjen kerääntymiseltä.
Ginger Root
Inkiväärin juuri
Latinalaiselta nimeltään Zingiber Officinale tunnettu inkivääri on suosittu mauste, joka on kotoisin kaakkois-Aasiasta. Makunsa lisäksi se on terveellinen keholle. Säännöllisen käytön on todistettu auttavan kehon suojauksessa ja vahvistamisessa sekä toimimaan kulmakivenä ruoansulatuksen edistämisessä. Lisätietoja löydät täältä.
Aloe Vera
Aloe Vera
Eri nimillä, kuten Barbados tai Curacao Aloe, tunnettu monipuolinen kasvi toimii synonyymina puhtaudelle, rauhoittavalle ja virkistyneelle. Jo varhaisten egyptiläisten käyttämä ja muissa eri kulttuureissa tunnettu kasvi on rakentanut itselleen suuren tunnettavuuden. Nykyisin kehon syväpuhdistukseen käytettyä Aloe Veraa on tarkasti tutkittu sensuojaavista ja hoitavista vaikutuksistaan.

Puhdistuskuurin ainesosaluettelo

Aktiiviset ainesosat - Psylliumin kuori jauhe,, Lakritsin juuriuute 4:1, Valkosipulijauhe, Sitruuna pektiini, Mausteneilikan silmu, Fenkolinsiemen jauhe, Voikukan juuriuute 4:1, Chlorella jauhe, Cayenne pippuri jauhe, Aloe Vera 200:1, Inkiväärin juuri jauhe 20:1

Muut ainesosat - Turvotusaine (riisijauho), Kapseli (Hydroksipropyylimetyyliselluloosa), Paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti), virtausaine (piidioksidi).

Käyttöohjeet

Detox Tone detox-kuuri on suunniteltu helpoksi ravintolisäksi, joka istuu täydellisesti osaksi rutiineitasi. Sen käyttö on helppoa: nauti kaksi helposti nielaistavaa kapselia päivittäin vesilasillisen kera. On sinusta itsestäsi kiinni mihin aikaan päivästä haluat kapselit nauttia, mutta suosittelemme nauttimaan ne samoihin aikoihin päivittäin.

Luonnollinen kehon puhdistus

Detox Tone on täysin luonnollinen ravintolisä, joka on valmistettu kasvipohjaisista raaka-aineista. Sen on käyttö on turvallista, eikä tiedossa ole sivuvaikutuksia. Suosittelemme kuitenkin, että käyt ainesosaluettelon huolellisesti läpi henkilökohtaisten allergioiden varalta. Tuote ei ole sovellu käytettäväksi alle 18-vuotiaille.

Detox Tone 60 kpl | Detox-kuuri elimistön puhdistukseen

Tarjouksemme

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(2)
4 Tähteä
(7)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

74.55% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Aivan ihanan kevyt olo, elimistöni tuntuu toimivan paremmin. Tykkäsin!

M Miisa
Vahvistettu Osto

Kaverini suositteli näitä kapseleita minulle, tämä on ensimmäinen puhdistuskuuri. En osaa sanoa vielä tuloksista, tuote vaikutti todella laadukkaalta.

L Liisa
Vahvistettu Osto

Vähentää turvotusta joten jatkan käyttöä

D Danilo
Vahvistettu Osto

Pidän tuotteesta koska se on vegaaninen ja hyvän laatuinen.

L Lucas
Vahvistettu Osto

Söin huonosti kun olin lomalla joten ajattelin puhdistaa kehoni detox-kuurilla

L Lily
Vahvistettu Osto

Mulla on kevyempi olo nyt

N Nuru
Vahvistettu Osto

Raikastaa oloa

R Ruby
Vahvistettu Osto

Tuotteen luonnollisuus on plussaa.

M Marja
Vahvistettu Osto

Aika pikkurahalla sai kehon puhdistus kuurin kuukaudeksi

R Rauno
Vahvistettu Osto

Tuote tuli nopeasti ja sai heti aloittaa puhdistuskuurin, pari viikkoa käyttänyt nyt ja on paljon kevyempi olo

P Petteri

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä