Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Fango Body Wrap Vartalokääresetti

2 käärettä / Puhdistava Fango-savi

Yhteenveto

Fango Body Wrap Kit vartalokääresetti on valmistettu runsaasti mineraaleja sisältävästä Fango-savesta, jota saadaan Komenda-laaksosta. Se tarjoaa sinulle ylellistä laatua ihonhoitoon ja on erinomainen lisä kotikylpylään. Tämä luonnollinen vartalokääre on täydellinen tapa rentoutua kotona samalla kun hoidat ja hellit ihoa.

  • Täydellinen vartalokääresetti
  • Puhdistaa ihoa
  • Luonnollinen vartaloa hoitava naamio
  • Fango-savi Komenda-laaksosta
  • 2 joustavaa ja uudelleenkäytettävää käärettä
  • Riittää 10 käyttökertaan

Harmaa savi on erityisen hyvä iholle: se sisältää ihoa helliviä vitamiineja ja mineraaleja ja sopii erityisesti selluliitin hoitoon sekä muokkaamaan ja kiinteyttämään ihoa. Imukykynsä vuoksi se sopii kehon epäpuhtauksien ja myrkkyjen poistamiseen. Fango Body Kit Vartalokääresetti soveltuu mihin tahansa kehon osaan, mutta erityisesti jalkoihin, käsivarsiin ja vatsalle.

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Fango Body Wrap Vartalokääresetti

Tämä kotikäyttöinen setti on luonnollinen tapa pitää huolta ihostasi. Tästä Fango-savea sisältävästä, ainutlaatuisesta setistä on kehitetty paras saatavilla oleva kotihoitomenetelmä. Fango-savi on savilaatujen huippua, ja se on säilyttänyt kauneuden salaisuuden jo vuosisatojen ajan. Savi saadaan imukykyisen ja henkeäsalpaavan Komenda-laakson maaperästä - avain tämän saven ainutlaatuisuuteen on rikas maaperä ja hellävarainen, käsin toteutettu uuttamismenetelmä.

Miljoonia vuosia sitten Komenda-laaksosta löydetty savi, Fango, on noussut maailman suosioon ravinteikkaan sisältönsä vuoksi. Savi sisältää muun muassa tärkeitä mineraaleja; silikonia, kalsiumia, kaliumia, potassiumia, rautaa ja magnesiumia sekä muita lukemattomia mikroravintoaineita. Savi kerätään käsin ja jätetään kuivumaan auringonpaisteeseen vähintään kahden päivän ajaksi, jotta se saa auringosta lisää energiaa aktivoituakseen. Tätä korkealuokkaista savea ei koskaan kuivata teollisuusuunissa, eikä sen kuivattamiseen käytetä kemikaaleja. Tällä tavalla varmistetaan saven korkea laatu.

Tämän laadukkaan luonnon saven ansiosta Fango Body Wrap Kit vartalokääresetti on täydellinen ihollesi. Harmaasaven suuren imukyvyn vuoksi se on erinomainen puhdistamaan kehoa epäpuhtauksista ja myrkyistä. Savi on myös hyödyllinen sitomaan kosteutta ihon alle sekä taistelemaan selluliittia vastaan, sillä se tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä. Kaiken kaikkiaan, käyttämällä Fango Body Wrap Kit Vartalokääresettiä, voit saada ihosi hehkumaan entistä kauniimpana.

500g 100% luonnollista Fango-savea

2 uudelleenkäytettävää 4.5m käärettä metalliklipseillä

Käyttö

Aloita poistamalla metalliklipsi ja sijoita avaamaton kääre lämpöä kestävään kulhoon tai astiaan. Käytä joko yhtä tai kahta käärettä, riippuen käsiteltävästä alueesta. Peitä kääreet kuumalla (ei kiehuvalla) vedellä niin, että ne peittyvät täysin. Tällä tavoin kääreet lämpenevät hitaasti sillä välin kun valmistelet savinaamion.

Valmistaaksesi Fango-savinaamion, sekoita 50 g savea ja lämmintä vettä (suhde 70% savea ja 30% vettä) ei-metalliseen kulhoon käyttämällä lusikkaa apuna. Emme suosittele käytettäväksi metallista kulhoa tai lusikkaa, sillä ne saattavat vaikuttaa saveen. Kun sekoitat seosta, varmista, että lisäät saven vähitellen veteen, samalla sekoittaen tasaiseksi. Sekoita savinaamiota sopiva kerta-annos. Jos haluat käsitellä suuremman alueen, suosittelemme ensin tekemään yhden annoksen, jonka jälkeen voit sekoittaa toisen.

Kun kääreet ovat jätetty veteen lämpiämään ja olet sillä välin valmistanut naamion, olet valmis levittämään savinaamion iholle. Voit käyttää joko harjaa tai sormenpäitä naamion levitykseen. Levitä savea noin 2 mm paksu kerros. Kun savi on levitetty tasaisesti kauttaaltaan halutulle alueelle, purista kääreistä ylimääräinen vesi ja kiedo ne saven päälle.

Kun kääre on paikallaan, anna sen vaikuttaa; rentoudu ja naamio tekee samalla taikojaan. Noin 40 - 60 minuutin jälkeen olet valmis poistamaan kääreen. Kääreen poiston jälkeen pyyhi savi kuivalla liinalla ja viimeistele pesemällä iho lämpimällä vedellä. Saadaksesi parhaimman hyödyn Fango-savinaamiosta, suosittelemme käyttämään Fango Body Wrap Kit-settiä kerran tai kahdesti viikossa.

Neuvoja

Fango Body Wrap vartalokääresetissä on käytetty vain luonnollista Fango-savea eikä siihen ole lisätty väriaineita, kemikaaleja tai säilöntäaineita. Tämä tarkoittaa, että käytöllä ei ole havaittu olevan sivuvaikutuksia ja se on turvallinen käyttää. Ennen ensimmäistä käyttökertaa, varmista että et ole savelle allerginen. Myös testaus pienelle alueelle 24 tuntia ennen varsinaista käyttöä on suositeltavaa.

Fango Body Wrap Vartalokääresetti 2 käärettä / Puhdistava Fango-savi

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(3)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

77.14% pohjautuen 6 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Tällä saat luotua ihanan, rennon kylpyläfiiliksen!

H Hilkka
Vahvistettu Osto

Tilasin avokille ja oli tyytyväinen.

T Teemu
Vahvistettu Osto

Haastava ekalla kertaa, kun yrität levittää kääreet oikein jne, mutta kaiken vaivan arvoinen. Nämä päällä olisi helppo nukahtaa! Musiikki hiljaiselle soimaan ja rentoutuminen on taattu! Iho oli ihanan puhdas tämän jälkeen.

K Kaarina
Vahvistettu Osto

Vähän kallis vaivaan nähden, mutta toisaalta tämän käyttäminen on elämys. Tuntuu myös tehokkaammalta kuin aiemmin kokeilemani tuotteet

J Janniina
Vahvistettu Osto

Tuntuu oudolta kun savi kuivuu mutta iho tuntuu pehmeältä

N Nicky
Vahvistettu Osto

Hyvä hinta/laatusuhde

S Shona

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä