• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Eco Masters Fango Body Wrap Kit (500g Clay Powder + 2 Bandages)

Fango-savi vartalokääre ihon ja elimistön puhdistamiseen

Eco Masters

44.95€

Näytä lisää

Ripeä toimitus
Lähetys saman päivän aikana, kun teet tilauksen ennen klo 16.00

Ilmainen toimitus
Yli 50 € tilauksille

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Eco Mastersin Fango Body Wrap on helppo, kotona tehtävä “kylpylähoito”, jonka tavoitteena on elimistön ja ihon puhdistaminen kuona-aineista sekä kertyneistä nesteistä. Tämä vartalokääre hyödyntää luonnollista fango-savea muokkaamaan ja kiinteyttämään ihoa, ja puhdistaa samalla kehoa kuona-aineista. Fango Body Wrap-hoidon jälkeen tunnet olosi rentoutuneeksi ja hemmotelluksi!

 • Auttaa poistamaan kuona-aineita elimistöstä
 • Auttaa muokkaamaan ja kiinteyttämään ihoa
 • Sisältää runsaasti antioksidantteja ja hivenaineita, jotka auttavat suojelemaan ihoa
 • Auttaa vähentämään näkyvää selluliittia
 • Valmistettu luonnollisesta fango-savesta
 • Soveltuu käytettäväksi kaikilla kehonosilla

Fango Body Wrapissa käytetty fango-savi synnyttää “saunaefektin”, joka stimuloi verenkiertoa ja auttaa ihoa poistamaan kuona-aineita ja ylimääräistä vettä tehokkaammin. Fango-hoito on luonnollinen Detox, joka voi auttaa myös pääsemään eroon nesteiden aiheuttamasta turvotuksesta. Tätä hoikistavaa vartalokäärettä voi käyttää hoitamaan kaikkia kehonosia, vatsasta käsivarsiin ja sääriin.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Body wrap
Koko: 500g + 2 käärettä

Mitä on Fango-savi?

Fango on kuumista lähteistä saatava sekoitus savea, kuumien lähteiden vettä sekä mikro-organismeja. Sitä “kypsytetään” 2-3 kuukauden ajan altaissa, joissa savi on jatkuvasti altistunut auringonvalolle, ja sen yli virtaa 60-asteista lähdevettä. Tämä prosessi saa aikaan muutoksia savessa: siihen syntyy orgaanista mikrofloraa sekä leviä, jotka tehostavat sen lämmönpidätyskykyä ja taipuisuutta. Termisen paineen avulla syntyy mikro-organismeja, jotka antavat fango-savelle sen anti-inflammatoriset ja terapeuttiset vaikutukset.

Fango-savi nousi Euroopassa suosioon jo varhain 1800-luvulla, jolloin sitä käytettiin luonnonmukaisena hoitona iho-ongelmiin. Tämä savi on suosittua sen hoitavien ominaisuuksien ja monipuolisten käyttötapojen ansiosta. Fango, joka tarkoittaa Italiaksi “muta”, säilyttää lämpöä paremmin kuin tavallinen savi. Näin ollen sitä voidaan lämmittää ja levittää iholle, jolloin se voi tehostaa verenkiertoa, poistaa kuona-aineita sekä kiinteyttää ihoa.

Fango-saven hyödyt

Kun Fango-savi yhdistetään vartalokääreeseen, sen suotuisat terveysvaikutukset vain korostuvat.

Puhdistuminen
Fango-savi auttaa poistamaan kuona-aineita luonnollisesti, koska se stimuloi ihon aineenvaihduntaa. Ajoittainen Detox voi parantaa hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Ylimääräisten nesteiden karistaminen
Fango-saven Detox- ja “sauna”-efektit auttavat sinua hikoilemaan pois elimistöön kertyneiden kuona-aineiden lisäksi myös ylimääräisen veden. Näin voit päästä eroon turvotuksesta ja vesipainosta.

Ihokuorinta
Fango Body Wrap auttaa kuorimaan ihoa poistamalla kuolleita ihosoluja. Näin voit saada raikkaamman ja sileämmän ihon.

Terve iho
Body Wrap auttaa samanaikaisesti kuorimaan, ravitsemaan ja rauhoittamaan ihoa. Näin se voi helpottaa monia iho-oireita, kuten aknea, atooppista ihoa, psoriasista ja selluliittia.

Rentoutuminen
Fango-savi sisältää hivenaineita ja ravintoaineita, jotka ravitsevat ihoa mutta myös hemmottelevat kehoa kokonaisvaltaisesti. Fango-vartalokääreen avulla voit rentouttaa lihaksia ja tuntea kuin olisit ylellisessä kylpylähoidossa!

Miten käytän Fango vartalokäärettä?

Fango Body Wrap on helppoa ja yksinkertaista käyttää. Näillä ohjeilla voit saavuttaa parhaita lopputuloksia:

Poista metalliklipsit kääreestä

Aseta kääre kuumuutta kestävään astiaan, johon mahtuu myös riittävästi vettä peittämään kääre

Kaada kuumaa - mutta ei kiehuvaa - vettä kääreen päälle, jotta se on täysin veden peittämä. Anna kääreen imeä itseensä osa vedestä

Levitä Fango-savea 2 millimetrin kerroksena halutulle ihoalueelle ja kääri vartalokääre samaan kohtaan. Poista hellävaraisesti ylimääräinen vesi kääreestä ennen sen asettamista.

Rentoudu ja anna hoidon vaikuttaa 40-60 minuutin ajan

Poista kääre kuivan pyyhkeen avulla ja pese ylimääräinen savi pois ihoalueelta

Suosittelemme käyttämään Fango Body Wrap - vartalokäärehoitoa vain kerran viikossa, jolloin sen aktiiviset ainesosat ehtivät toimia pidemmällä aikavälillä.

Turvallinen käyttää

Eco Masters Body Wrap on valmistettu luonnollisesta Fango-savesta, eikä sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Kokeile kuitenkin tuotetta lyhytaikaisesti ennen käyttöä, jotta voit varmistua siitä, ettei se aiheuta allergista reaktiota. Älä jätä savea iholle suositeltua pidemmäksi aikaa, jotta vältät liiallisen kuivumisen ja nestevajeen.