Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Eco Masters Chin & Neck Firming Cream

Tasoittaa ja rentouttaa

Yhteenveto

Huokaisetko peilin edessä tarkastellessasi leuanalaista ihoasi? Pohditko usein, miten saada kaksoisleuka pois? Veltostunut kaksoisleuka voi tuntua siltä, että peli on jo menetetty, varsinkin jos tiedämme, että useimmat menetelmät ovat ulottumattomissamme. Eco Masters tuo asiantuntemusta sekä helpostusta ongelmaasi, ja auttaa sinua kohdistamaan käsittelyn juuri sille alueelle missä sitä tarvitaan. Chin & Neck Firming Cream tehokkaine ainesosineen odottaa sinua valmiina toimintaan!

  • Veltostuneelle leukalinjalle
  • Tasoittaa, rentouttaa ja kosteuttaa
  • Korkealaatuinen ja innovatiivinen formula
  • Sisältää Oleyylierukaattia ja skvaleenia
  • Pehmentävä ja ravitseva voide
  • Tuotetta hierotaan ihoon kahdesti päivässä

Painonpudotuksen jälkeen voi kimmoisuutensa menettänyt leukalinja olla pysyvä kosmeettinen haitta - mutta sinun ei ole pakko tyytyä kaksoisleukaan tai velttoon kaulaan! Eco Mastersin Chin & Neck Firming Cream on juuri etsimäsi apu, ja hyvä keino lisätä itsevarmuutta, palauttaa menetettyä kimmoisuutta ja ihastua peilikuvaasi taas uudelleen.

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Katala kaksoisleuka

Kiinteä leukalinja on tärkeä osa viehättävää kasvoprofiilia - valitettavasti ikääntymisen myötä leuanalainen iho saattaa veltostua ja pullottaa, aiheuttaen kaksoisleuan. Tämä voi lannistaa itsevarmuuttamme, olimmepa sitten miehiä tai naisia. Vaikka markkinoilta löytyy lukuisia ratkaisuja ongelmaan, turvautuu moni kalliisiin ja epämukaviin kauneusleikkauksiin. Eikö olisi parempi löytää kohdistettu sekä keskitetty voide, jolla voisimme tuoda helpostusta ongelma-alueelle?

Eco Masters Chin & Neck Firming Cream

Päättäväisenä löytääkseen miellyttävän ja hellävaraisen metodin leuan ja kaulan veltostuneen ihon hoitamiseen, Eco Mastersin tiimi paneutui tutkimaan parhaita tieteellisiä keinoja. Huolellisen valintaprosessin jälkeen tiimillä oli kourallinen hoitavia ainesosia, jotka tuovat apua leuan ja kaulan alueen tasoittamiseen, kosteuttamiseen sekä rentouttamiseen. Tätä pehmentävää voidetta hierotaan ihoon kahdesti päivässä.

Glättung
Tasoittava

Monet meistä toivovat voivansa tasoittaa veltostunutta ihoa, joten on erittäin tärkeää valita tehtävään vain parhaat ainesosat. Oleyylierukaatilla on loistavia ihoa tasoittavia ominaisuuksia. Pitkäketjuisten tyydyttymättömien rasvahappojen lipidikomponentit tuovat iholle suojaa.

Kosteuttava
Kosteuttava

Kosteutus on ihon hyvinvoinnille äärimmäisen tärkeää! Kookoskaprylaatti on tehokas pehmentäjä, joka jättää iholle silkinpehmeän tunteen. Skvaleeni tarjoaa erinomaista kosteutusta, joka luo kosteutta säilyttävän seinämän, ja estää ihoa kuivumasta.

Rentouttava
Rentouttava

Jotta ihon poimuja ja ryppyjä voitaisiin hälventää, on kiinnitettävä huomiota myös pinnan alta löytyviin ongelmiin. Klorfenesiini on tärkeä ainesosa joka vaikuttaa lihasten kireyteen. Tämän ainesosan tarkoitus on rentouttaa, jotta rypyt hälvenisivät ja iho tasoittuisi tehokkaammin.

Ainesosaluettelo

Vesi, Triheptanoin (Setearyyli glukosidi vehnästä, Setearyylialkoholi), Butyleeniglykoli, Dikaprylyylieetteri (Vesi, Glyseriini, Linum Usitatissimum (pellavansiemenuute), Kookoskaprylaatti / kapraatti, Skvaleeni, (Glyseryylistearaatti, PEG-100 stearaatti), Hydratut C12-18 triglyseridit, (Hydrattu etyyliheksyyli-olivaatti, Hydrattu saippuoitumaton oliiviöljy), Oleyylierukaatti, Piidioksidi, (Fenoksietanoli, Klorfenesiini), Dinatrium EDTA, Setyylipalmitaatti, Etyyliheksyyliglyseriini, Natriumhydroksidi, Tuoksu.

Käyttöohje

Chin & Neck Firming Cream:sta tulee miellyttävä ja nautinnollinen lisä jokapäiväiseen ihonhoitorutiiniisi. Käytä voidetta kaksi kertaa päivässä, aamulla ja illalla, puhdistuksen jälkeen. Ota pieni määrä voidetta sormenpäillesi, ja hiero voide hellävaraisesti ihoosi leuan alle sekä leukalinjan alueelle. Jotta saisit tuotteesta täyden hyödyn, suosittelemme sen pitkäaikaista käyttöä.

Ohjeita

Jokainen Eco Mastersin tuote on tehty laadukkaaksi, ja luotu ihon jokaiseen mahdolliseen tarpeeseen. Pidä kuitenkin mielessäsi kaksi asiaa. Lue ainesosaluettelo huolellisesti läpi ennen tuotteen käyttöönottoa mahdollisten allergeenien varalta. Varmista tuotteen sopivuus ihollesi tekemällä testi 24 tuntia ennen tuotteen käyttöä: levitä voidetta pieni määrä käsivarren sisäpuolelle.

Eco Masters Chin & Neck Firming Cream Tasoittaa ja rentouttaa

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(4)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

80.00% pohjautuen 6 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Olen muuten ikäisekseni hyvässä kunnossa, mutta valitettavasti kaula paljastaa karun totuuden. Olen nyt laittanut tätä orjallisesti kaksi kertaa päivässä ja voin vannoa,että sivuprofiili on napakoitunut. Halpa ja hyvä.

E Eila
Vahvistettu Osto

Tehokas tuote, etenkin jos jaksaa tehdä vähän ekstrana kaulajumppaa!

J Janina
Vahvistettu Osto

Uusi luottotuote! Riittoisa pumppupullo, joka on muuttanut yöpöydälle. Jos kaikelle muulle iholle on omat rasvansa, miksei myös leualle...

J Juulia
Vahvistettu Osto

Leuan ihon veltostuminen ei ole mikään vitsi ja siitä oman ikääntymiseni olen huomannut ennen ryppyjä. Suosittelen aloittamaan tästä alueesta huolehtimisen ajoissa!

S Siiri
Vahvistettu Osto

Kaula tuntuu ja näyttää paremmalta tämän avulla, eikä se ärsytä herkkää ihoani

P Pauline
Vahvistettu Osto

Kaksoisleuka näyttää pienentyneen

E Eileen

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä