• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Klarna, verkkopankkimaksu & pankkikortit

 • Ilmainen toimitus yli 50€ ostoksiin

  Ennen klo 18 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä

 • Rahat Takaisin-takuu

  Koskee valittuja tuotteita

Fat Binder

1000mg kpl | Luonnollinen rasvaa sitova tuotelisä
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Kun saatavilla on niin monenlaista eri pilleriä ja juomaa, on vaikea löytää tuotetta, joka todistetusti auttaa painonhallinnassa. Jos olet yksi lukuisista rasvaa välttelevistä ihmisistä, WeightWorld valmistama Fat Binder saattaa olla juuri sinulle sopiva ratkaisu. Tämä lääketieteellinen tuote toimii sitomalla rasvaa mahalaukussa, joten se ei pääse varastoitumaan kehoosi, ja lisäksi se on tässä lähes neljä kertaa tämänhetkistä markkinajohtajaa tehokkaampi.

 • Tieteellisesti todistettu pelkkää dieettiä toimivammaksi
 • 380% tämänhetkistä markkinajohtajaa tehokkaampi
 • Sitoo rasvaa jopa 6000% painostaan
 • Ainutlaatuinen Lipomyl™ -kitosaani
 • Vain 2 kapselia ennen päivän tärkeintä ateriaa
 • CE-sertifioitu lääketieteellinen ja reseptivapaa tuote

Vallankumouksellinen, patentoitu Lipomyl™ -kitosaani on vegaaniystävällinen ja auttaa käsittelemään kehoon varastoituvan rasvan määrää. Tämä on todistetusti pelkkää dieettiä tehokkaampi painonhallintametodi. Vain 2 kapselin päiväannoksen avulla WeightWorld valmistama Fat Binder sitoo jopa 60g rasvaa, joka vastaa noin 540 kaloria! Näin ollen se on huikeat 380% toimivampi kuin markkinajohtajan vastaava tuote, ja tällä hetkellä yksi markkinoiden tehokkaimpia.

 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • GMP
 • Vegetaarinen

Mikä on Fat Binder, ja kuinka se toimii?

Myös rasvansitojan nimellä tunnettu Fat Binder auttaa vähentämään ravinnosta saatavan rasvan imeytymistä, sekä kalorimäärää. Tuote toimii sitomalla syömäämme rasvaa suureksi rykelmäksi, joka on keholle liian suuri varastoitavaksi. Näin ollen se jää sulattamatta ja poistuu luonnollista tietä. Yksi Fat Binderin loisto-ominaisuuksista on se, että vaikka se estää ylimääräisen rasvan imeytymisen, sallii se samalla hyödyllisten vitamiinien pääsyn kehoon. Näin keho saa ruoasta kaiken tarvitsemansa joutumatta varastoimaan ylimääräistä rasvaa.

1Ota Fat Binder-kapselit

Fat Binder Step 1

2 Rasvansitojakapselia otetaan 15 minuuttia ennen ateriaa

2Ravinnosta vapautuu elimistöön rasvaa

Fat Binder Step 2

Aterialla syöty rasva kulkeutuu vatsalaukkuun

3Suuri rasvakimpale muodostuu

Fat Binder Step 3

Rasvansitojakapseli sitoo rasvaa itseensä muodostaen suuren rasvamassan

4Rasvaliukoiset vitamiinit vapautuvat elimistöön

Fat Binder Step 4

Fat Binder ei sido itseensä terveydelle suotuisia rasvaliukoisia vitamiineja

5Rasva kulkeutuu sulamatta suoliston läpi

Fat Binder Step 5

Rasvamassa on liian suuri ruoansulatusjärjestelmän käsiteltäväksi

6Rasvamassa poistuu elimistöstä

Fat Binder Step 6

Rasva poistuu elimistöstä ulostamisen yhteydessä luonnollisesti ja turvallisesti

Toinen Fat Binderin hyöty on se, että se auttaa käyttäjää hillitsemään ruokahaluaan, koska ruoka poistuu mahalaukusta hitaammin. Kylläisyyden tunne säilyy pidemmän aikaa, eikä verensokeri nouse liian nopeasti, mikä on herkkujen himoamisen yleisin syy. Lisäksi rasvansitoja on rasvanpolttajaa parempi menetelmä: vaikka molempien tarkoitus on auttaa painonhallinnassa, ovat ne toiminnaltaan hyvin erilaisia. Rasvansitoja estää rasvan imeytymistä kehoon, kun taas rasvanpolttajan tarkoitus on poistaa kehossa jo olemassa olevaa rasvaa. Tämän ansiosta rasvansitoja on menetelmänä tehokkaampi, koska rasvaa ei pääse imeytymään kehoon.

Fat Binder

WeightWorld tiimin valmistama Fat Binder on helposti nautittava, rasvaa sitova ravintolisä, joka on suunniteltu auttamaan rasvan imeytymisen estämisessä. Fat Binderin ainutlaatuinen ja luonnollinen rasvaa sitova ainesosa on Lipomyl™ -kitosaani. Lipomyl™ -ainesosan avulla tämä CE-sertifioitu lääketieteellinen tuote voi sitoa itseensä jopa 60 kertaisen määrän painostaan, joka vastaa noin 60g rasvaa jokaista Fat Binder-grammaa kohti, tai noin 540 kaloria. Se on huikeat 380% tämänhetkistä markkinajohtajaa tehokkaampi (joka sitoo ainoastaan 15 rasvagrammaa yhtä grammaa kohti). EFSA:n (European Food Safety Authority) mukaan kitosaani voi auttaa myös kolesterolin hallinnassa. 3 gramman kitosaanin päiväannos saattaa siis auttaa ylläpitämään normaalia kolesterolitasoa.

Lisäksi Fat Binder on tiukan testiprosessin sekä korkean standardinsa ansiosta ainoa laatuaan markkinoilla. Tuote on CE-hyväksytty lääketieteellinen tuote, joka todistaa että se on läpikotaisin testattu myyntiä varten. Parhaimman laadun takaamiseksi se on valmistettu luonnollisista ainesosista, eikä siitä löydy maku- tai säilöntäaineita. Olemme ylpeitä asiakkaille tarjoamastamme laadusta, eikä Fat Binder ole tässä poikkeus.

Ainesosaluettelo

Jokainen Fat Binder -kapseli sisältää:

 • 500mg Lipomyl™ -kitosaania (luonnollinen polysakkaridikompleksi)
 • Magnesiumstearaattia
 • Piidioksiidia
 • Kapselin päällyste: Hypromelloosia & Titaanidioksidia

Tieteellinen tutkimus

Greenwichin yliopiston laboratoriossa toteutetussa testissä Lipomyl™ -kitosaanin rasvansitomiskapasiteetti mitattiin rypsiöljyn sekä öljyhapon avulla, ja huomattiin että 1 gramma Lipomyl™ -kitosaania pystyi sitomaan 14 grammaa rypsiöljyä tai 60 grammaa öljyhappoa. Tämä rasvansitomiskapasiteetti osoittautui ylivoimaiseksi markkinajohtajaan nähden, ja 380% tehokkaammaksi kuin heidän käyttämänsä avainainesosa. Myös toteutettu kliininen arviointi tukee Lipomyl™ -kitosaanin käyttöä liikapainon sekä liikalihavuuden hoidossa.

Käyttöohje

Ota 2 kapselia suuren vesilasin kera 15 minuuttia ennen pääateriaa. Fat Binderia voi käyttää 4 viikon ajan, ja jos tarvitset sen jälkeen tukea painonhallintaan ja tahdot jatkaa tuotteen käyttöä, seuraa käyttöohjeesta löytyviä suosituksia. Ethän ota enempää, kuin 6 kapselin suositellun päiväannoksen, koska tätä suurempi määrä ei enää vaikuta lopputulokseen. Suositeltu päiväannos on suunniteltu tukemaan niitä, joiden painoindeksi on 26 tai sitä suurempi. Monipuolinen ja vaihteleva ruokavalio tukee tuotteen käyttöä. Kuten minkä tahansa tuotelisän kanssa on tärkeää muistaa nesteytys, ja juoda vähintään suositusten mukaiset 2 litraa vettä päivässä.

Kenelle tuote sopii?

WeightWorld Fat Binder sopii kaikille yli 18-vuotiaille, joiden painoindeksi on 26 tai sitä suurempi, ja jotka haluavat apua painonhallintaan. Tuote on täydellinen niille, jotka tahtovat aktiivisesti seurata painonsa kehittymistä, ja ovat päättäneet elää terveellisempää sekä onnellisempaa elämää. Jos olet epävarma tuotteen sopivuudesta itsellesi, voit helposti laskea painoindeksisi tämän laskurin avulla:

Laske BMI:si

cm
kg
BMI Calculator

Ohjeita

Kuten mitä tahansa luonnollista ravintolisää käytettäessä on muistettava, että tulokset voivat vaihdella käyttäjästä riippuen, ja niihin vaikuttavat lukuisat osatekijät, kuten sitoutuminen projektiin, elämäntyyli, lähtöpaino sekä painoindeksi. Tämä ei siis ole mikään ihmetuote painonpudotukseen. Fat Binder on tieteellisesti todistettu pelkkää dieettiä tehokkaammaksi, ja voi huomattavasti vähentää rasvan imeytymistä kehoon, mutta se toimii parhaiten terveellisen elämäntyylin tukena. Vaikka tuote vähentää rasvan imeytymistä kehoon ei se tarkoita, että voit herkutella rasvaisilla ruoilla. Terveellinen ruokavalio yhdessä liikunnan kanssa auttaa sinua saamaan parhaimmat tulokset tuotetta käytettäessä.

Fat Binder on CE-sertifioitu lääketieteellinen tuote, josta löytyy luonnollisia ainesosia. Näin ollen sen käyttö on turvallista, eikä siitä löydy tunnettuja sivuvaikutuksia. Tuote on valmistettu Iso-Britanniassa korkealla GMP-laadulla, ja huolellisesti testattu turvallisuuden takaamiseksi sekä sertifikaatin saamiseksi. Lisäksi se on vegaaniystävällinen eikä sisällä laktoosia, jodia, gluteenia tai kolesterolia, joten se sopii minkä tahansa ruokavalion tueksi. Tuotteesta ei myöskään löydy maku- tai säilöntäaineita, ja se on diabeetikoille sopiva (ei hiilihydraatteja). Katso pakkauksen ohjeet tarkempia tietoja varten.


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(4)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)
ERINOMAINEN 4.5

90% pohjautuen 6 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Jos voi ottaa etumatkaa laihdutukseen, mikset ottaisi?

  S Stefan weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Niinkuin selosteessa lukee, tehokas rasvablokkari, muttei mikään ihmetuote. Kun vähän katsoo mitä syö niin tulee varmasti tuloksia.

  N Nimetön weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Kokeilupakkaus antoi jo lupaavia tuloksia ja uskalsin tilata isomman paketin.Minulla on paljon lähtöpainoa joten on mistä lähteä, apua tarvitsen silti.

  R Rauno weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Luulin että tuo hinta on kuukauden pillereille, mutta olikin vain kokeilupakkaus.

  H Helena weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Hintansa väärtti. Tämän avulla saa painonpudotuksen hyvään vauhtiin

  M Mirva weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Uskomatonta mutta totta, ei ole huijausta! Valitettavasti en voi loppuelämääni syödä näitä, joten pitää ottaa näistä irti mitä saan ja sen jälkeen koittaa pärjätä ruokavalion keventämisellä + liikunnalla. Lohduttavaa tietää, että voin palata näihin jos paino alkaa taas uhkaavasti nousta.

  S Sissi weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.