Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Uutuus!

Fitness & Cleanse Bundle

Aktiivi T5 Plus, Belly XS & Intensive Colon Cleanse

Yhteenveto

Uniikki kolmikko on yhdistelmä terveyttä ja kehonpuhdistusta edistäviä lisäravinteita ja siten ihanteellinen valinta sinulle, joka haluat pitää kokonaisvaltaisesti huolta elimistöstäsi. Jokainen kapseleiden ainesosa on tarkoin valittu ja lisätty tukemaan joko liikunta- ja treenisuorituksia, painonhallintaa ja detoxia sekä kehonpuhdistusta. Täydellisesti yhdessä toimiva setti on erinomainen lisä sekä tehotreenaajan että aloittelijan päivittäiseen elämäntyyliin.

  • Aktiivi T5 Plus, Belly XS & Colon Cleanse
  • Tukee terveellistä ja tehokasta painonhallintaa
  • Auttaa puhdistamaan elimistöä ja suolistoa sisältäpäin
  • Sisältää B-vitamiinia, joka tasapainottaa energiatasoja ja auttaa sinua taistelemaan väsymystä vastaan
  • Tehty 100% luonnonmukaisista ainesosista
  • Helposti nieltävässä kapselimuodossa

Jokainen kolmesta kapselihoidosta on tehty luonnonmukaisista ainesosista ja yhdessä ne muodostavat ensiluokkaisen terveyttä ja hyvinvointia edistävän sekoituksen. Kasvipohjaisista tuotteista johdetut ainesosat, aminohapot, vitamiinit sekä elimistölle elintärkeät mineraalit muodostavat tämän tehokolmikon, joiden yhteisvaikutukset terveyteesi ovat uskomattomat! Yhdistelemällä kaikki kolme hoitomuotoa takaat kokonaisvaltaista hyvinvointia koko kehollesi.

Mikä on Fitness & Cleanse Bundle?

Kolmesta tehokkaasta ravintolisästä koostuva setti on tehty juuri sinulle, joka haluat tukea terveys- ja kuntoilurutiineitasi ennennäkemättömällä tavalla. Kaikki kolme kapselia on tehty täysin luonnonmukaisista ainesosista ja ne ovat ihanteellinen tapa hoitaa ja ravita kehoasi sisältäpäin ilman turhia kemikaaleja tai reseptilääkkeitä. Kapselit tukevat erinomaisesti myös toisiaan ja jokainen niistä tuo elimistösi hyvinvointiin yksilöllisiä hyötyjä.

Aktiivi T5 Plus on vahva ravintolisä, joka sisältää 11 yksilöllistä ja aktiivista ainesosaa ja luo siten uskomattoman ja tehokkaan energialisän päivääsi. Fitness & Cleanse Bundlen termogeeniset ominaisuudet tekevät siitä erityisen tehokkaan ja ystävällisen elimistöllesi. Nämä ominaisuudet ovat erittäin tärkeitä apukeinoja päivittäiseen elämään ja auttavat meitä etenkin liikuntasuoritusten maksimoimisessa sekä henkisen ja fyysisen jaksamisen kanssa. Kapselit takaavat termogeeniset ominaisuutensa yhdistelemällä muun muassa elimistölle elintärkeitä aminohappoja, kofeiinia sekä paprikauutetta, jotka yhdessä lisäävät tehokkuutta päivääsi ja esimerkiksi painonhallinnan tavoitteisiisi.

Aktiivi T5 Plus kapseleiden lisäksi tehokolmikkoon kuuluu Belly XS, jonka ensisijaisena tarkoituksena on auttaa sinua saavuttamaan painotavoitteesi sekä tehostamaan dieettiäsi aktivoimalla etenkin rasvanpolttoa vyötärön ja alavatsan alueelta. Kapselit sisältävät yhteensä 13 aktiivista ainesosaa ja tarjoavat uskomattoman ja kokonaisvaltaisen tuen painonhallinnan tavoitteillesi, etenkin jos haluat hoikentaa keskivartaloasi ja taistella sitkeää vatsarasvaa vastaan. Aivan kuten Aktiivi T5 Plus, myös Belly XS tuo päivääsi luonnollisista lähteistä saatua energiaa ja hillitsee näläntunnetta, mutta myös auttaa sinua pitämään yllä elimistösi rasva- ja sokeritasapainoa, jotta tuntisit olosi mahdollisimman hyväksi koko päivän ajan.

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä on MaxMedix Intensive Colon Cleanse, joka yhdessä kahden muun edellä mainitun lisäravinteen kanssa tehostaa erityisesti kehon ja suoliston puhdistautumista. Helppokäyttöinen kymmenen päivän kuuri sisältää 12 aktiivista ainesosaa, jotka tukevat perusterveyttäsi sekä helpottavat aineenvaihduntaa ja ruoansulatuksen toimintaa. Puhdistamalla suolistoasi sinne mahdollisesti kertyneistä toksiineista ja muista haitallisista raaka-aineista, nämä suoliston puhdistuskapselit aktivoivat ruoansulatustasi ja takaavat että elimistösi toimii ongelmitta valitsemasi dieetin ja liikunnan ohella.

Kapselien sisältämät ainesosat

Aktiivi T5 Plus

Aktiiviset ainesosat - Kofeiini, L-karnitiini, L-tyrosiini, L-tryptofaani, Paprika, Pomeranssi, Vihreä tee, Naringiini-uute, Mustapippuriuute, B6-vitamiini, Kromi. Muut ainesosat: Paakkuuntumisenestoaine, Piidioksidi, Magnesiumstearaatti.

Belly XS

Aktiiviset ainesosat: Kofeiini, Sitrusflavonoidi (60% flavonoideja), Tyrosiini, Guaranasiemenuute (22% kofeiinia), Omenasiideri, Garcinia cambogia, 5-hydroksitryptofaani, Kurkumauute (95% kurkuminoideja), B3-vitamiini, Sinkki, Kupari, Kromi. Muut ainesosat: Kapselin kuori – kasvipohjainen selluloosa, Paakkuuntumisenestoaine, Piidioksidi, Magnesiumstearaatti.

MaxMedix Colon Cleanse

Aktiiviset ainesosat - Täysjyväriisikuitu, Psyllium-jauhe, Omenapektiini, Arabikumi, Lactobacillus Acidophilus-maitohappobakteeri, Bifidobakteeri, Inkiväärijuuri, FOS (fruktoosi-oligosakkaridi), Kalsium, Magnesium, Seleeni, Kalium. Muut ainesosat: Kapselin kuori – gelatiini, Paakkuuntumisenestoaine, Selluloosa, Piidioksidi, Kasvisstearaatti.

Kuinka käyttää tuotetta?

Aktiivi T5 Plus: Ota kaksi kapselia päivittäin runsaan veden kanssa. Ideaali aika kapseleiden ottamiselle on noin 30 minuuttia ennen aamiaista ja samoin 30 minuuttia ennen lounasta. Koska ravintolisä sisältää runsaasti energisoivia ainesosia, emme suosittele Aktiivi T5 Plus kapseleiden ottamista illalla. Jokainen pakkaus sisältää 60 kapselia ja kuuri kestää 30 päivän ajan.

Belly XS: TOta kaksi kapselia päivässä veden kanssa. Belly XS kapseleiden ottamisajan voit päättää itse, joskin suosittelemme sinua olemaan johdonmukainen heti kun olet valinnut parhaan hetken kapseleiden nauttimiselle. Jokainen pakkaus sisältää 60 kapselia ja kestää siten 30 päivää.

MaxMedix Colon Cleanse: Tämä lisäravinne on kymmenen päivän kuuri. Kapseleita otetaan kaksi kappaletta kolme kertaa päivässä jokaisen ruoan aikana (aamiainen, lounas, illallinen). Muista juoda runsaasti vettä jokaisen kapselin kera, jotta varmistat, että ravintolisä kulkeutuu varmasti aina vatsalaukkuun asti.

Muita ohjeita

Kaikki kolme tuotetta Fitness & Cleanse Bundle tuotekolmikossa on tehty käyttäen vain luonnonmukaisia ja korkealaatuisia ainesosia, ja ne ovat siitä syystä erittäin turvallisia käyttää. Suosittelemme kuitenkin käymään huolellisesti ainesosaluettelon läpi etenkin, jos käytät tuotteita ensimmäistä kertaa. Näin vältyt mahdollisilta henkilökohtaisilta allergioilta. Konsultoithan lääkäriäsi ennen kuurin aloittamista etenkin, jos olet raskaana, imetät tai käytät mitä tahansa reseptilääkettä. Ravintolisiä ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Ostetaan usein yhdessä

CLA Geelikapselit
CLA Geelikapselit

3000 mg 180 kpl | Tehokas rasvahappolisä

14.99€

+
Marine Collagen Advanced
Marine Collagen Advanced

90 kpl | Kollageeni & hyaluronihappo sekä CO-Q10 ubikinoni

22.99€ 26.99€

1 Tuote(tta)

14.99€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(1)
4 Tähteä
(9)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

74.55% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Huikea setti tehokkaita tuotteita, näillä saa hyvin kuntokuurin aluilleen.

M Mikko T
Vahvistettu Osto

Tuloksia tulee, mutta kapseleita on monta ja niiden ottaminen/muistaminen on ainakin itselle välillä haastavaa.

m mimmu
Vahvistettu Osto

Auttaa vatsaongelmiin, etenkin hermostuneena vastsani oireilee. Nää on pelastus.

A Anna
Vahvistettu Osto

Anneli

T Tuula
Vahvistettu Osto

Kiitos!

A Anna
Vahvistettu Osto

Iso peukku, huipputuote.

R Riitta
Vahvistettu Osto

Mainio palvelu.

O O
Vahvistettu Osto

Jatkoon! Kiitos, oon tyytyväinen

U Ulla
Vahvistettu Osto

Kiitos, tuote tuli nopeasti ja ennen kaikkea TOIMII nopeasti!

A Anneli
Vahvistettu Osto

Helppo tapa puhdistaa keho. Toimii.

N Niina

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä