Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Fitness

Ylös, ulos ja lenkille - vai löytyisikö vielä muita vaihtoehtoja? Säännöllisellä liikunnalla on todettu olevan monenlaisia positiivisia vaikutuksia yksilön terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Aktiivinen liikunta voi auttaa esimerkiksi rentoutumaan sekä lievittämään stressiä, kohottamaan kestävyyttä erilaisissa suorituksissa, kasvattamaan voimatasoja, sekä tietysti polttamaan ylimääräistä rasvaa. Liikunta voi auttaa ehkäisemään myös erilaisia elintasosairauksia, kuten sydän- ja verisuonitauteja sekä diabetesta.

WeightWorldin tuotevalikoimasta löytyy todella monipuolinen kattaus erilaisia lisäravinteita ja apuvälineitä, joiden avulla treenisi saa uutta potkua - ja sinä voit hyötyä liikunnasta entistä tehokkaammin! "Liike on lääke" kuuluu tuttu sanonta, joten pidä itsestäsi ja kehostasi hyvää huolta! Tutustu valikoimaamme ja katso löytyisikö sieltä treenirutiiniin uudenlaista inspiraatiota!

Lue Lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Fitness ei ole pelkkä muotibuumi

Sanana Fitness on viime vuosina ollut trendikäs, ja moni on hurahtanut erilaisiin trenditreeneihin ja fitness-dieetteihin. Kyseessä ei kuitenkaan ole pelkkä buumi, vaan hyväkuntoisuus sekä kehon ja mielen tasapaino ovat aina tavoittelemisen arvoisia asioita. WeightWorldin monipuolisten tehonlisääjien, lisäravinteiden sekä apuvälineiden avulla voit ottaa kaiken irti treenistäsi!

Nykyisin moni meistä tekee istumatyötä, jossa luonnollisen liikunnan määrä on vähäistä. Samaan aikaan syötävää riittää liiaksikin, ja monen ruokavaliossa on ylen määrin lisättyä sokeria, suolaa ja huonoja rasvoja. Ei ole ihmekään, että hyväkuntoisuudesta on tullut entistä tavoitellumpaa. Fitnessin muuttuminen ilmiöksi kertoo siitä, että ihmisten pitää nykyään pakottaa itsensä liikkeelle, kun aiemmin fyysiseltä rasitukselta välttyminen oli vaikeaa ja ruoka oli niukempaa. Liikunnan ei kuitenkaan tarvitse olla epämiellyttävää!

On olemassa valtava kirjo erilaisia tapoja nostaa sykettä ja kasvattaa kuntoa, kehonrakennuksesta uintiin ja jumppatunteihin. Jokaiselle löytyy varmasti mieluisa tapa liikkua! Fitnessiin ei myöskään välttämättä tarvita suuria summia rahaa. WeightWorldin apuvälineiden avulla voit kätevästi urheilla oman kotisi mukavuudessa!

Fitness ja terveys

Fitness tähtää kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Jos tavoitteenasi on laihdutus, säännöllinen liikunta on tärkeää, koska se edistää rasvanpolttoa. Säännöllinen liikunta on painonhallinnan, terveen ruoansulatuksen ja kokonaisterveyden kulmakivi. Liikunta myös tukee mielenterveyttä ja immuunijärjestelmää. Ihmiset, jotka harrastavat liikuntaa säännöllisesti, elävät keskimäärin pidempään ja terveempinä kuin he, jotka eivät liiku. Säännöllinen urheilu voi myös ehkäistä ikääntymisen merkkejä. Kun harrastat liikuntaa nuorena ja keski-ikäisenä, kiität itseäsi vanhemmalla iällä!

Säännöllisellä liikunnalla on lukemattomia terveyshyötyjä. Liikunta ehkäisee elintasosairauksia, kuten sydän- ja verisuonitauteja sekä diabetesta. Se voi parantaa mielialaa ja ehkäistä stressiä sekä masennusta - kun alat treenata, voit huomata, kuinka mielialasikin nousee kohisten. Liikunta parantaa myös unen laatua ja auttaa sinua välttämään unettomat yöt. Fitness tukee hyvää itsetuntoa ja auttaa sinua tuntemaan olosi upeaksi!

Aerobinen liikunta tehostaa hapenottokykyä, jolloin jaksat arjessa paremmin. Sinun ei tarvitse enää puuskuttaa portaissa! Sykettä nostava liikunta myös suojelee sydäntä ja auttaa ehkäisemään sydän- ja verisuonitauteja.

Kun treenaat lihaksia, voit vihdoin saada litteän vatsan, josta olet haaveillut. Fitness myös parantaa ihon terveyttä. Liikunnan jälkeen hehkut positiivista energiaa, ja voit melkein tuntea stressin sulavan pois kehostasi! Koska liikunta auttaa sinua rentoutumaan ja lievittää stressiä, se myös tukee immuunijärjestelmää. Kun kehosi voi hyvin, se jaksaa taistella sairauksia vastaan paremmin.

Fitness ja ruoka

Terveellinen ruokavalio on erittäin tärkeä, jotta voit saada kaiken irti treenistäsi ja palautua mahdollisimman nopeasi. Luonnollisesti oikeanlainen ruoka on myös tärkeä osa laihdutusta ja painonpudotusta. Tunnetun sanonnan mukaan laihdutus on 20% urheilua ja 80% ruokavaliota. Urheilu polttaa rasvaa, mutta ei tee tyhjäksi ylensyöntiä tai jatkuvaa napostelua. Terveellinen ruokavalio on fitnessin A ja O.

On tärkeää syödä riittävästi. Aineenvaihdunnan kannalta on parempi syödä viisi kevyttä ateriaa päivässä kuin kolme suurempaa ateriaa. Syö terveellinen aamiainen, lounas ja illallinen ja kaksi kevyttä välipalaa päivän aikana, niin aineenvaihduntasi pysyy täydessä terässä. Näin rasvanpoltto tehostuu, ja vatsakin muuttuu litteämmäksi! Se voi aluksi tuntua ristiriitaiselta, mutta lyhyet ateriavälit ja kevyet annoskoot ovat laihduttajalle ihanteellinen ruokailumalli. Kun kituutat pitkiä iltapäiviä ilman välipaloja, sinun on vaikeampi hallita annoskokoa illalla, kun vihdoin pääset ruoan ääreen. Aterioiden ja välipalojen suunnitteleminen etukäteen auttaa välttämään ylensyöntiä. WeightWorldista on myös saatavana lisäravinteita, jotka edistävät kylläisyyden tunnetta ja auttavat nujertamaan makeanhimon!

Mitä sitten oikein pitäisi syödä? Tasapainoisuus ennen kaikkea - kehosi tarvitsee hiilihydraatteja, proteiineja ja hyviä rasvoja. Syö runsaasti kasviksia ja hedelmiä. Voit myös hyödyntää tehokkaita lisäravinteita ja tehonlisääjiä, jotka auttavat sinua saavuttamaan parhaita lopputuloksia. Kreatiini ja proteiini tehostavat lihasten suorituskykyä, minkä vuoksi ne ovat fitness-harrastajien keskuudessa suosituimpia lisäravinteita. WeightWorldin tehokkaat kreatiini- ja proteiinivalmisteet tarjoavat lisäpotkua treeniisi!

Muista myös juoda riittävästi - nesteytys puhdistaa elimistöä ja auttaa sinua treenaamaan kovempaa. Urheillessa hikoilet nesteitä ja haitta-aineita pois kehosta, joten nestehukan välttämiseksi on kiinnitettävä erityisesti huomiota riittävään juomiseen. Voit myös käyttää WeightWorldin urheilujuomia ja superfood-jauheita tehokkaampaan palautumiseen!

Hyödynnä Kreatiinia ja muita Fitness-lisäravinteita

Kreatiini, proteiini ja muut fitness-lisäravinteet tehostavat treeniä ja auttavat sinua rakentamaan lihasmassaa sekä saamaan vatsan litteäksi. Kreatiini on kolmen aminohapon luonnollinen yhdiste, joka tehostaa energian välitystä lihassoluissa ja auttaa siten lisäämään toistojen määrää sekä treenaamaan raskaammilla painoilla. Kreatiinin luonnollinen tuotanto ja sen saanti ruokavaliosta on kuitenkin erittäin vähäistä. Moni ammattimainen kehonrakentaja ja Fitness-trainer vannookin Kreatiini-lisäravinteen olevan mullistava apu treenin tehostamiseen!

WeightWorldin kätevistä kreatiini- ja proteiinilisistä, Noxadrenestä ja muista tehonlisääjistä voit saada enemmän voimaa treeniin ja tehostaa rasvanpolttoa. Fitness-lisäravinteet voivat myös auttaa lihaksia palautumaan treenin jälkeen. Muista, että lisäravinteet on suunniteltu käytettäväksi osana monipuolista ja terveellistä ruokavaliota

Helpota näkyvien tulosten saamista kätevillä lisävarusteilla

WeightWorldin treenivarusteiden avulla voit ottaa kaiken irti treenistäsi! Vartaloa muokkaavat varusteet, kuten Slim Belt ja Waist Trainer, auttavat sinua tehostamaan rasvanpolttoa vatsasta ja tukevat terveellistä laihdutusta. Yhdistettynä terveelliseen ruokavalioon nämä vatsaa pienentävät välineet ovat laihduttajan paras ystävä!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.