Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Forskoliini

Etsitkö lisätukea painonpudotukseen ja niiden kuuluisien viimeisien lisäkilojen tiputtamista varten? Forskoliini on Coleus Forskohlii-kasvista (etiopianliisukka) uutettu luonnollinen yhdiste, joka on kasvattanut mainettaan laihdutustuotteista puhuttaessa. Kohua selittää osittain se, että kuuluisa tohtori Oz ehti hehkuttamaan Forskoliinin luonnollisia ominaisuuksia ja toteamaan, että Forskoliinia sisältävät ravintolisät ovat erinomainen tuki minkä tahansa laihdutuskuurin oheen, ja auttavat säilyttämään kehon lihasmassaa painon samalla pudotessa.

Forskoliinin hyödyt eivät kuitenkaan rajoitu vain ja ainoastaan painonhallinnan tukemiseen sekä aineenvaihdunnan kiihdyttämiseen, sillä tällä kasvilla on myös runsaasti muita etuja. Yhtenä esimerkkinä ovat sen tulehdusta ehkäisevät ominaisuudet. Lisäksi Forskoliinin uskotaan auttavan sydämen terveyden tukemisessa sekä hengitysongelmien hoidossa. Se on maailmanlaajuisesti tunnettu ainesosa, joka kuuluu myös Ayurveda-perinteeseen.

Ota Forskoliini testiin, ja tunne sen vaikutukset omakohtaisesti!

Lue Lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Coleus Forskohlii-kasvista uutettu Forskolin luo mainetta painonpudotus-piireissä. Suosion takana on sen luonnollisia ominaisuuksia hehkuttanut kuuluisa tohtori Oz, jonka mukaan Forskolin-ravintolisät ovat ihanteellinen lisä mihin tahansa laihdutuskuuriin, auttaen ihmisiä hoikistumaan ilman lihasmassan menettämistä.

Kasvilla on kuitenkin painonhallinnan lisäksi myös muitakin etuja. Se tunnetaan sen antihypertensiivisistä ja anti-inflammatorisista ominaisuuksistaan, jotka tekevät siitä täydellisen kasviperäisen ravintolisän hyvinvointisi tueksi.

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.