Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Fucus+ Laastarit

Transdermaalinen Iholaastari

Yhteenveto

Jotta voisit saavuttaa tavoittelemasi ihannepainon, WeightWorld on tuonut markkinoille uskomattomat Fucus+ kiinteyttävät laastarit! Ruskoleviin kuuluvien rakkolevien ainesosia sisältävät helppokäyttöiset laastarit ovat innovatiivinen ja huomaamaton rasvanpolttomenetelmä. Erinomainen vaihtoehto sinulle, joka olet kyllästynyt monimutkaisiin voiteisiin ja tabletteihin. Soveltuu sekä miehille että naisille, jotka etsivät nopeaa ja helppokäyttöistä keinoa tukea painonpudotuksen tavoitteitaan. Laastarit sisältävät lisäksi muita kiinteytystä edistäviä ainesosia kuten acai-öljyä, guaranaa sekä garnicia cambogia -hedelmää.

  • 24 tunnin luonnonmukainen painonhallintamenetelmä
  • Tehokkaana vaikuttavana aineena rakkoleväuute
  • RIkastettu vihreällä teellä sekä acai- ja guarana-uutteella
  • 100% luonnonmukainen tuote
  • Huomaamaton ja miellyttävä käyttää
  • GMP
  • Kaikki ihotyypit
  • Asiantunteva resepti
  • Miehet & Naiset

Mitä ovat WeightWorldin Fucus+ laastarit?

Nämä ensiluokkaiset hoikentavat ja kiinteyttävät laastarit on tehty vain parhaista luonnonmukaisista ainesosista ja hyödyntävät lämpöä sääntelevää teknologiaa. Iholaastarit ovat erittäin helppokäyttöisiä sekä erinomainen vaihtoehto sinulle, joka olet kyllästynyt voiteisiin ja erinäisiin ravintolisätabletteihin. Muihin markkinoiden kiinteytystuotteisiin verrattuna Fucus+ laastarit ovat suorassa kosketuksissa kehosi kanssa ja siten täysin huomaamattomia.

Mihin Fucus+ laastareita käytetään?

WeightWorldin Fucus+ laastarit ovat innovatiivisia viidestä eri luonnonmukaisesta ainesosasta koostuvia kiinteytyslappuja, jotka tehostavat rasvanpolttoa ja ovat siten erinomainen lisä osaksi painonhallinnan rutiiniasi. Hoikentavat laastarit sisältävät rakkoleväuutetta, jonka korkea jodipitoisuus on tunnettu hoikentavista ja kiinteyttävistä vaikutuksistaan. Lisäksi jodi on osa normaalia kilpirauhasen toimintaa. Laastarit sisältävät myös vihreää teetä, acaimarjauutetta, garnicia cambodia -hedelmäuutetta sekä guaranaa, jotka ovat kaikki suosittuja raaka-aineita erinäisten painonhallintaravintolisien keskuudessa.

Kenelle WeightWorldin Fucus+ laastarit soveltuvat?

Tarvitsetko erityistä tukea painonhallinnan tai kiinteytymisen tavoitteissasi? WeightWorldin Fucus+ laastarit ovat erinomainen valinta juuri sinulle! Uskomattomat kiinteyttävät ja rasvaa polttavat laastarit soveltuvat sinulle, joka haluat saavuttaa unelmakroppasi ilman sotkuisia voiteita tai tabletteja. Nämä laastarit soveltuvat etenkin sinulle, joka haluat huomaamattoman, mutta tehokkaan ja nopean tavan päästä takaisin kiinteämpään vartaloon!

Kuinka käyttää Fucus+ laastareita?

Aseta Fucus+ laastarit puhtaalle, kuivalle ja karvattomalle iholle. Laastarit soveltuvat muun muassa käsivarsille, reisille, selälle tai olkapäille. Aseta uusi laastari eri kehon osalle 24 tunnin välein. Fucus+ laastarit on tehty luonnonmukaisista ja ensiluokkaisista ainesosista eikä niillä ole todettu sivuvaikutuksia. Luethan kuitenkin ainesosalistan läpi ennen tuotteen käyttöönottoa. Ei suositella alle 18-vuotiaille.

Ainesosat:

Acrylates copolymer (liima), glyseriini, fenoksietanoli, garcinia cambogia -hedelmäuute, rakkoleväuute, Paullinia Cupana (Guarana) -siemenuute, Camellia Sinensis (vihreä tee) -lehtiuute, Euterpe Oleracea (acai) -hedelmäuute, natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti, sitruunahappo.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Mymi Wonder Belly Patches
Mymi Wonder Belly Patches

5 Laastarit | Kofeiinia ja guaranaa sisältävät vatsalaastarit

14.99€

+
Abs Stimulator Vaihto-geelityynyt
Abs Stimulator Vaihto-geelityynyt

12 geelityynyä | Täyttöpakkaus

10.99€

1 Tuote(tta)

14.99€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(8)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

85.00% pohjautuen 11 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Todella hyvä ja toimiva! Ei tunnu miltään iholla:)

T Taru L
Vahvistettu Osto

Oon epätoivoinen ja haluan pudottaa painoa! Helppokäyttöisiä ovat, eikä hinnalla pilattu. Näitten kanssa olen kuin huomaamatta alkanut syödä terveellisemmin, nyt on pakko yrittää saada tuloksia!! Viikko takana ja hyvältä tuntuu.

V Vilma
Vahvistettu Osto

Aiemmin olen tilannut ebaysta vastaavia, mutta en voinut koskaan luottaa tuoteselosteeseen, enkä enää halunnut iholleni mitään mistä en voinut olla varma. Nämä sisältävät vain luonnollisia aineita, enkä ole kärsinyt ihoärsytyksestä ollenkaan.

T Tanja
Vahvistettu Osto

Jälleen hyvä tuote WeightWorldiltä!

L Lotta
Vahvistettu Osto

Olin näistä aika skeptinen ,mutta olo tuntuu kevyeltä.

V Vivi
Vahvistettu Osto

Helppo kiinnittää ja toimivat hyvin. 5 pistettä.

D Darren
Vahvistettu Osto

Syön vähemmän kun käytän näitä, laastarit ovat mukavat eivätkä ärsytä ihoa.

N Niko
Vahvistettu Osto

Tarrautuu hyvin eikä tunnu miltään käytössä

A Amy
Vahvistettu Osto

Paljon helpompi käyttää kuin tabletit. Kiinnitän laastarin 10 sekunnissa ja se pysyy jopa suihkussa.

E Eileen
Vahvistettu Osto

Ei aiheuta kipua tai ärsytystä. Olen pudottanut 2 kiloa sen jälkeen kun aloin käyttämään laastareita, joten luulen että niistä on ollut apua

L Louise

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä