Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Glucomannan Plus + Colon Cleanse

Yhdistelmäpakkaus | Kymmenen päivän kuitukuuri

Yhteenveto

Lisäämällä kuituja ruokavalioomme aktivoimme samalla elimistömme toimintaa ja tehostamme sen aineenvaihduntaa. Oikean kuitumäärän määritteleminen voi kuitenkin olla hankalaa. Sekä liukenevien että liukenemattomien kuitujen merkitys ruoansulatuksessa on tärkeä, sillä molemmilla on oma roolinsa painonhallinnassa sekä painonpudotuksessa. Glucomannan Plus + Colon Cleanse-kapselit sisältävät molempia kuituja. Glukomannaani on vesiliukoinen kuitu, joka auttaa sinua tuntemaan olosi kylläisemmäksi, kun taas muut kuidut aktivoivat suoliston toimintaa ja siten tehostavat ruoansulatusprosessia.

  • Aktivoi ja tehostaa painonhallintaa ja elimistön ruoansulatusta
  • Vaikuttaa positiivisesti kylläisyyden tunteeseen sekä puhdistaa suolistoa
  • Molemmat kapselit ovat 100% luonnonmukaisia
  • Glukomannaanin vaikutukset ovat tieteellisesti tutkittuja
  • Psyllium- ja lesekuidut aktivoivat kehon luonnollista puhdistumista
  • Intensiivinen kymmenen päivän kuuri

Ravintolisien tuominen mukaan painonhallintayrityksiin on toivottavaa, sillä ne tehostavat dieettiäsi keinoilla, joihin tavallinen ruokavalio harvoin kokonaisuudessaan pystyy. MaxMedixin tavoitteena on todistaa, että kuitujen lisääminen ruokavalioon auttaa pudottamaan painoa, mistä syystä Glucomannan Plus + Colon Cleanse-kapseleiden yhdistelmä on erinomainen auttamaan sinut alkuun. Kaikki ainesosat ovat tieteellisesti tutkittuja ja kapseleiden kuitujen lisäksi ne sisältävät runsaasti B6-vitamiinia sekä kalsiumia, jotta saat varmasti kaikki tarvitsemasi ravintoaineet kerralla.

Uskomattomat kuidut

Siemenistä ja jyvistä valmistetut kuidut ovat tehokas lisä painonhallintaan niiden suoliston toimintaa aktivoivien ominaisuuksiensa takia. Ne sitovat itseensä vettä, jolloin suolistossa liikkuva massa kasvaa ja sen on siten helpompi kulkea elimistömme läpi. Vesiliukoiset kuidut, kuten glukomannaani, taas muodostavat tahnamaista ainetta elimistössämme, joka auttaa meitä tuntemaan olomme kylläisemmäksi ja siten vaikuttaa siihen, kuinka paljon muun muassa syömme päivittäin. Molemmat edesauttavat suoliston toimintaa parhaimmalla mahdollisella tavalla ja säätelevät sen perustoimintoja, jolloin otamme askeleen kohti terveellisempää elämää ja kehon hyvinvointia.

Ihmeellinen glukomannaani

Glukomannaania saadaan konjak-kasvin juuresta ja se on herättänyt runsaasti positiivista huomiota viime vuosina juuri tämän tehokkaan kuidun ansiosta. 3000 mg päivittäinen annos glukomannaania on tutkitusti parantanut painonhallintaan liittyviä vaikeuksia, etenkin vähäenergisen dieetin yhteydessä nautittuna. Kylläisyyden tunnetta aktivoivien osiensa lisäksi glukomannaanin juurikuidun on huomattu vaikuttavan positiivisesti myös veren kolesteroliarvoihin ja tasoittavan niitä nautittuna säännöllisesti. Tieteellinen tutkimus on keskittynyt juurikuidun vaikutuksiin yhdistettynä elimistön glukoosiin ja lipideihin mutta myös sen vaikutuksiin yhdistettynä vähäkaloriseen ruokavalioon sekä liikuntaan. Glukomannaania sisältävät tuotteet ovat markkinoiden tämänhetkisesti parhaimpia ravintolisiä painonhallinnan kanssa kamppaileville sekä sinulle, joka haluat saada tehokkaan lähdön painonhallintaan.

Glucomannan Plus + Colon Cleanse-kapselit

MaxMedix ei halunnut tuoda markkinoille vain glukomannaania sisältävän tuotteen, vaan yhdistää tämän uskomattoman juurikuidun myös muihin elimistölle elintärkeisiin vitamiineihin ja mineraaleihin. B6-vitamiini tunnetusti edesauttaa elimistön normaalia energian polttoa ja aineenvaihduntaa, sekä proteiinien ja glykogeenien toimintaa. Kromi taas tutkitusti tehostaa makrotason ravintoaineiden aineenvaihduntaa ja edesauttaa kehoa ylläpitämään normaaleja verensokeriarvoja.

Intensive Colon Cleanse on suolta puhdistava kuituravintolisä, joka sisältää merkittäviä kuituja ja muita ravintoaineita. Psylliumjauheen lisäksi kapseleihin on sisällytetty muun muassa täysjyväriisistä saatavia kuituja. Kuitujen lisäksi kapseleissa on elimistölle turvallisia ja terveitä bakteerikantoja, kuten bifidobacterium infantista sekä lactobacillus acidophilusmia sekä agaave-kasvista saatavaa uutetta, joka edesauttaa edellä mainittujen bakteerien toimintaa. Lisäksi tuotteeseen on sekoitettu inkiväärijuurta sen suojaavien ja hoitavien ominaisuuksien vuoksi sekä tärkeitä mineraaleja kuten kalsiumia, magnesiumia, seleeniä ja kaliumia.

Ainesosat

Intensive Colon Cleanse-kapselit

Aktiiviset ainesosat - Täysjyväriisikuitu, Psylliumjauhe, Omenapektiini, Akaasiapuun maitiaisneste, Lactobacillus acidophilus -bakteeri, Bifidobacterium infantis -bakteeri, Inkiväärijuuri, FOS (Frukto-oligosakkaridit), Kalsium, Magnesium, Seleeni, Kalium.

Muut ainesosat - Kapselin gelatiinikuori, Paakkuuntumisenestoon tarkoitettu selluloosa, Piidioksini, Kasvipohjainen stearaatti.

Glucomannan Plus

Aktiiviset ainesosat - Glukomannaani (konjak-juuri), B6-vitamiini (Pyridoksiinihydrokloridi) ja Kromi.

Muut ainesosat - Kapselin kuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) sekä Maltodekstriini.

Ohjeita

Sekä Glucomannan Plus että Colon Cleanse-kapselit ovat erityisellä huolella valmistettuja ja suunniteltu juuri sinun painonhallintatavoitteitasi varten. Kapselit ovat helppoja sisällyttää päivittäiseen elämänrytmiin, sillä ne otetaan juuri ruokailua ennen. Ota kaksi kapselia kummastakin kuurista (eli 4 kapselia yhteensä) ison vesilasin kera (noin 250ml) vähintään puoli tuntia ennen ruokailua kolmesti päivässä. Pidä huolta, että otat kaikki kapselit säännöllisesti ja suurin piirtein samoihin aikoihin päivittäin, jotta saisit kuurista parhaan mahdollisen tehon. Kuuri kestää yhteensä 10 päivää.

Suosituksia

Jokainen MaxMedixin tuote on suunniteltu lisäämään tehokkuutta päivittäiseen hyvinvointiin, sillä ne sulautuvat osaksi elimistön luonnollista tasapainoa. Fyysinen hyvinvointi on aina ollut tavoitteenamme. Suosittelemme kuitenkin, että luet tarkasti kapseleiden ainesosaluettelon läpi, jotta välttyisit henkilökohtaisilta allergisilta reaktioita. Muista juoda runsaasti vettä kapseleiden kanssa, jotta ne kulkeutuvat varmasti aina vatsalaukkuun asti. Jos sinulla on todettu nielemisvaikeuksia tai muita suoliston ja vatsan hyvinvointiin liittyviä ongelmia, konsultoithan lääkäriäsi ennen Glucomannan Plus + Colon Cleanse-kapselikuurin aloittamista.

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(10)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

90.91% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Kun on pitkään ollut pakki sekaisin, lähtee tällä kombolla kyllä toimimaan - kunhan ei palaa samoihin epäterveellisiin elämäntapoihin kymmenen päivän päästä

M Max
Vahvistettu Osto

Mainio yhdistelmä joka puhdistaa kehon kuona-aineista tehokkaasti. Suostukseni

A Anna
Vahvistettu Osto

Kiitos, tuote toimii kuten pitääkin

P Pauliina
Vahvistettu Osto

Tulen ostamaan uudelleenkin!

L Liisa
Vahvistettu Osto

Jes mikä tuote, kiitos! Oon käyttänyt vastaavia detox-valmisteita mut tää on täys kymppi.

L Leena
Vahvistettu Osto

Mainio tuote, kaveri suositteli ja päätin kokeilla.

R Riitta
Vahvistettu Osto

Olen tyytyväinen tuotteeseen.

A Anneli
Vahvistettu Osto

Hyvä ostos, olen tyytyväinen.

A Anna
Vahvistettu Osto

Kiitoksia kovasti, kelpotuote, just sellainen kuin odotinkin ja olo on sen mukainen!

T Teija
Vahvistettu Osto

Lämpimät suositteluni.

L Liisa

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä