Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Uutuus!

Glukomannaani Complex

180 kpl | Sisältää B3- ja D3 -vitamiineja
WeightWorld

Yhteenveto

Yrittäessämme hallita painoamme, törmäämme usein erinäisiin vaikeuksiin matkan varrella. Yksi hankalimmista tunteista painonpudotuksen aikana ovat sekä näläntunne että mieliteot. Nämä kohtaamme etenkin, jos olemme syöneet enemmän kuin meidän olisi pitänyt jo jonkin aikaa ja koemme siten palautumisen takaisin pienempiin annoksiin vaikeana.

Vesiliukeneva ravintokuitu glukomannaani (konjak-juuri) osana vähäenergistä ruokavaliota, 3000 mg päivittäin nautittuna on todettu auttavan painonpudotukseen. Glukomannaani auttaa vähentämään näläntunnetta, antaen sinulle avaimet painonhallintaasi!

  • Tukee painonhallintaa ja painonpudotusta
  • Vesiliukoinen ja luonnonmukainen kuitu
  • 3000 mg päivittäinen annos
  • Sisältää B3- ja D3 -vitamiineja sekä kromia
  • Intensiivinen kymmenen päivän kuuri

Uskomaton konjak-juurikuitu

Glukomannaania saadaan konjak-juuresta ja se on perinteinen kaakkoisaasialainen ruoka-aine. Nykyään kasvi tunnetaan kaikkialla maailmassa etenkin sen uskomattomasta juuresta, ja siitä saatavasta vesiliukenevasta kuidusta, glukomannaanista. Samoin kuin muut vesiliukoiset kuidut, glukomannaanin on todettu vaikuttavan näläntunnetta hillitsevästi, sillä se laajenee ruoansulatuskanavassa ja saa olosi siten tuntumaan kylläisemmältä. Vähäenergisen ruokavalion tukemana 3000 mg päiväannos glukomannaania on todettu auttavan painonpudotuksessa.

Juurikuitu ei ainoastaan aktivoi kylläisyyden tunnetta, vaan suositellun määrän mukaisesti nautittuna sen on todettu tukevan myös normaaleja verensokeriarvoja. Glukomannaani-juurikuitua on tutkittu paljon etenkin glukoosin sekä lipidien kanssa, mutta myös liikunnan ja ruokavaliomuutosten kohdalla - ja kaikki nämä yhdessä tekevät konjak-juurikuidusta erinomaisen ravintolisän sinulle, joka haaveilet tehokkaasta painonpudotuksesta unohtamatta tärkeitä mineraaleja ja vitamiineja.

Glukomannaani Complex -kapselit

WeightWorld halusi tuoda markkinoille kokonaisvaltaisen tuotteen, ja siksi konjak-juureen onkin lisätty runsaasti ihmiselimistölle elintärkeitä mineraaleja ja vitamiineja. Kromi tunnetusti tehostaa luonnollista makroravintoaineiden ruoansulatusta sekä tukee tasapainoisia verensokeriarvoja. Glukomannaani Complex -kapselit ja niiden sisältämä yhdistelmä erilaisia ravintoaineita auttavat sinua saamaan päiviisi lisää energiaa, ja tukevat matkaasi kohti parempaa kehon hyvinvointia.

Ainesosat

Glukomannaani (95% kuitua), Koliinibitartraatti), B3-vitamiini (Nikotiiniamidi), Kromi (Kromipikolinaatti), D3-vitamiini (Kolekalsiferoli), Paakkuuntumisenestoaine: Dikalsiumfosfaatti, Kasvipohjainen kapselin kuori: Hypromelloosi (HPMC).

Ohjeita

Glukomannaani Complex -kapselit on suunniteltu täydentämään päivittäistä ruokavaliotasi ja auttamaan sinua hallitsemaan painoasi. Ota kuusi kapselia päivittäin kolmessa eri erässä. Ota kaksi kapselia noin puoli tuntia ennen aamiaista, lounasta sekä illallista. Juo vähintään kaksi lasia vettä jokaisen kapselin kera, jotta kapselit kulkeutuvat varmasti vatsalaukkuun asti. Säännöllinen käyttö takaa parhaimmat tulokset.

Lisätietoja

Jokainen WeightWorldin tuote on suunniteltu toimimaan harmoniassa kehosi kanssa ja tukemaan matkaasi kohti fyysistä hyvinvointia. Vaikka tuotteemme ovat erittäin turvallisia suosittelemme kuitenkin, että tarkistat kapseleiden ainesosaluettelon, jotta varmistat, ettet ole allerginen millekään ainesosalle. Ota kapselit runsaan veden kera, sillä on tärkeää, että ne kulkeutuva vatsalaukkuun asti. Jos sinulla on nielemisvaikeuksia tai poikkeamia suolisto- tai ruoansulatuskanavien toiminnassa, konsultoi lääkäriäsi ennen tuotteen käyttöönottoa.

Tarjouksemme

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä