• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Glucomannan with Chromium and B6

3000mg 60 Kapselia | Konjak laihdutusvalmiste - Glukomannaani kapselit

maxmedix

24.95€

Näytä lisää

Ripeä toimitus
Lähetys saman päivän aikana, kun teet tilauksen ennen klo 16.00

Ilmainen toimitus
Yli 50 € tilauksille

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Painonpudotusta tukevista vaikutuksistaan tunnettu glukomannaani on yksi voimakkaimpia luonnollisia ruokahalun hillitsijöitä. Tämä lisäravinne sisältää yhdistelmän glucomannankuitua, korkealaatuista kromia sekä B6-vitamiinia ja auttaa sinua kontrolloimaan ruokahaluasi turvallisesti ja tehokkaasti. Voimakkaat 3000 milligramman kapselit on valmistettu korkeiden GMP-laatustandardien mukaan. Tämä glucomannan-valmiste edustaa markkinoiden kärkeä!

 • Glucomannankuidun painonhallintaa tukeva vaikutus on tieteellisesti todistettu*
 • Hillitsee ruokahalua luonnollisesti
 • Tukee terveellisiä ruokailu- ja napostelutottumuksia
 • Voimakas 3000mg annostus tarjoaa tehokkaita lopputuloksia
 • Korkealaatuinen lisäravinne on valmistettu Iso-Britanniassa GMP-laatustandardien mukaan
 • Tuote on täysin vegaaninen

Glukomannaani, joka tunnetaan myös nimellä Konjac, on loistava vähäkalorinen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat hillitä napostelua ja pudottaa painoa. Glukomannaani hillitsee ruokahalua, koska se laajentuu vatsalaukussa, jolloin tunnet olosi täydeksi pidempään etkä himoitse makeita ja epäterveellisiä naposteltavia. Näin voit vähentää saamiesi kalorien määrää ja päästä lähemmäs tavoitepainoasi. Konjac valmiste voi auttaa sinua muuttamaan ruokailutapojasi terveellisempään suuntaan.

* EFSAn tutkimuksen mukaan

Lue lisää
Tuotemerkki: MaxMedix
Tuotetyyppi: Kapseli
Määrä: 60
Kesto: 10 Päivää
Vahvuus: 3000mg

Mitä on Glukomannaani?

Glukomannaani on vesiliukoinen ravintokuitu, joka auttaa hillitsemään ruokahalua, tasapainottamaan kolesterolia, säätelemään aineenvaihduntaa ja verensokeria sekä auttamaan painonhallinnassa. Glucomannan-kuitu imeytyy elimistöön ja laajenee vatsassa, jolloin voit nauttia täyteyden tunteesta pidempään. Se myös puhdistaa suolistoa ja ruoansulatuselimistöä.

Glucomannan-kuitua saadaan Amorphophallus Konjac-nimisestä kasvista, joka on kotoisin Kaakkois-Aasiasta. Aasiassa sitä on käytetty vuosisatojen ajan perinteisten ruokien, kuten nuudeleiden ja hyytelön, raaka-aineena. Konjac hillitsee ruokahalua imemällä itseensä vettä, jolloin se laajenee ja täyttää vatsalaukkua. Glucomannankuitu turpoaa vedessä jopa 17-kertaiseksi. Näin se pitää sinut täytenä pidempään ja auttaa muuntamaan elimistöön varastoituneita rasvoja käyttökelpoiseksi energiaksi. Ylimääräiset kalorit imeytyvät ja poistuvat elimistöstä tehokkaasti ennen sulamista.

Miten tämä valmiste voi auttaa minua?

Ylläpitää ihanteellista verensokeritasoa

Auttaa kiihdyttämään aineenvaihduntaa

Vähentää makeanhimoa

3000mg päivittäinen annos tarjoaa tehokkaan vaikutuksen

Tehostaa rasvanpolttoa

Auttaa ylläpitämään normaalia kolesterolitasoa

Mitä Konjac valmiste sisältää?

Tämä Konjac laihdutusvalmiste on erityisesti suunniteltu tukemaan painonpudotusta. Olemme kehittäneet ainutlaatuisen tehokkaan ja voimakkaan reseptin, joka sisältää täydellisen sekoituksen luonnollisia painonpudotusta tukevia ainesosia. Glucomannan voi olla juuri se tuote, jota olet etsinyt!

Glukomannaani tunnetaan myös nimellä Konjac. Konjac on kasviperäinen kuitu, joka imee itseensä vettä ja ravintoaineita vatsalaukussa ja helpottaa niiden kulkua ruoansulatusjärjestelmän läpi. Glucomannan-lisäravinteiden sisältämät kuidut myös ehkäisevät nälkää täyttämällä vatsaa, jolloin voit nauttia pitkäkestoisesta täyteyden tunteesta. Riittävän kuitupitoinen ruokavalio myös auttaa säätelemään verensokeria ja vapauttamaan energiaa hitaammin, jolloin tunnet itsesi täydeksi pidempään.

Kromi yhdessä Glucomannan-kuidun kanssa auttaa ylläpitämään normaalia glukoosi- eli verensokeritasoa. Kromi myös kiihdyttää aineenvaihduntaa ja auttaa elimistöä hajottamaan hiilihydraatteja ja rasvoja nopeammin, jolloin voit rakentaa lihasta ja polttaa rasvaa helpommin.

B6-vitamiinia on lisätty tähän valmisteeseen, jotta energiatasosi nousevat. Hyvä energiataso on tärkeä, jotta jaksat pysyä virkeänä ja harrastaa liikuntaa, joka on oleellinen osa terveellistä elämäntapaa. Kun sinulla on enemmän energiaa, kehosi toimii automaattisesti nopeammin ja tehokkaammin, ja myös rasvanpoltto helpottuu.

Glukomannaanin teho on testattu hoitotutkimuksissa

EFSAn eli Euroopan elintarviketurvallisuusviraston mukaan 3 gramman päivittäinen annos glucomannankuitua yhdistettynä vähäenergiseen ruokavalioon edistää painonpudotusta. EFSAn tutkimukset osoittivat, että glukomannaanin käyttämisellä oli tilastollisesti merkittävä vaikutus painonpudotukseen, kun sitä käytettiin hillitsemään ruokahalua ennen aterioita. Näin ollen glucomannankuidun vaikutus painonhallintaan ja laihdutukseen on tieteellisesti tutkittu. Voit lukea täydet tutkimustulokset täällä.

Miten käytän Konjac valmistetta?

Tuotteen käyttö on helppoa: ota vain 6 glucomannan-kapselia päivässä ruokailun yhteydessä. Suosittelemme ottamaan kolme kapselia puoli tuntia ennen aamiaista ja kolme kapselia ennen illallista, jotta voit hallita annoskokoja aterioilla. Juo runsaasti vettä lisäravinteen ottamisen yhteydessä ja varmista, että elimistösi on hyvin nesteytetty. Runsas veden juominen myös auttaa hillitsemään ruokahalua ja tukee painonpudotusta.