Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Glukomannaani-kapselit

3000 mg 60 kpl | Sisältää kromia ja B6-vitamiinia

Yhteenveto

Yrittäessämme hallita painoamme, törmäämme usein erinäisiin vaikeuksiin matkan varrella. Yksi hankalimmista tunteista painonpudotuksen aikana ovat sekä näläntunne että mieliteot. Nämä kohtaamme etenkin, jos olemme syöneet enemmän kuin meidän olisi pitänyt jo jonkin aikaa ja koemme siten palautumisen takaisin pienempiin annoksiin vaikeana. Vesiliukeneva ravintokuitu glukomannaani (konjak-juuri) osana vähäenergistä ruokavaliota, 3000 mg päivittäin nautittuna on todettu auttavan painonpudotukseen. WeightWorld on yhdistänyt tämän uskomattoman luonnonmukaisen ravintoaineen B6-vitamiiniin ja kromiin Glucomannan -kapseleissaan. Glukomannaani auttaa vähentämään näläntunnetta antaen sinulle avaimet painonhallintaasi!

  • Tukee painonhallintaa ja painonpudotusta
  • Vesiliukoinen ja luonnonmukainen kuitu
  • 3000 mg päivittäinen annos
  • Sisältää B6-vitamiinia sekä kromia
  • Intensiivinen kymmenen päivän kuuri
  • Vegaaninen
  • Miehet & Naiset
  • Gluteeniton
  • Laktoositon
Ilmoita minulle, kun tuotetta on varastossa

Etsimäsi tuote ei ole enää saatavilla, valitse jokin alla olevista vaihtoehdoista.

Uskomaton konjak-juurikuitu

Glukomannaania saadaan konjak-juuresta ja se on perinteinen kaakkoisaasialainen ruoka-aine. Nykyään kasvi tunnetaan kaikkialla maailmassa etenkin sen uskomattomasta juuresta ja siitä saatavasta vesiliukenevasta kuidusta, glukomannaanista. Samoin kuin muut vesiliukoiset kuidut, glukomannaanin on todettu vaikuttavan positiivisesti näläntunteeseen, sillä se laajenee ruoansulatuskanavassa ja saa olosi siten tuntumaan kylläisemmältä. Vähäenergisen ruokavalion tukemana 3000 mg päiväannos glukomannaania on todettu auttavan painonpudotuksessa. Juurikuitu ei vain aktivoi kylläisyyden tunnetta, vaan nautittuna suositellun määrän, sen on todettu parantavan ja tukevan myös normaaleja verensokeriarvoja. Glukomannaani-juurikuitua on tutkittu paljon etenkin glukoosin sekä lipidien kanssa, mutta myös liikunnan ja ruokavaliomuutosten kohdalla ja kaikki nämä yhdessä tekevät konjak-juurikuidusta erinomaisen ravintolisän sinulle, joka haaveilet tehokkaasta painonpudotuksesta unohtamatta tärkeitä mineraaleja ja vitamiineja.

Glucomannan -kapselit

WeightWorld halusi tuoda markkinoille kokonaisvaltaisen tuotteen ja siksi konjak-juureen onkin lisätty runsaasti ihmiselimistölle elintärkeitä mineraaleja ja vitamiineja. Kromi tunnetusti tehostaa luonnollista makroravintoaineiden ruoansulatusta sekä tukee tasapainoisia verensokeriarvoja, kun taas B6-vitamiini edistää perusaineenvaihduntaa ja sulattaa proteiinia ja sokeria elimistössä sekä pilkkoo tehokkaasti hiilihydraatteja. Glucomannan Plus-kapselit ja niiden sisältämä yhdistelmä erilaisia ravintoaineita auttavat sinua saamaan päiviisi lisää energiaa ja tukemaan matkaasi kohti parempaa kehon hyvinvointia.

Ainesosat

Aktiiviset ainesosat - Glukomannaani (konjak-juuri), B6-vitamiini (Pyridoksiinihydrokloridi) ja Kromi.

Muut ainesosat - Kapselin kuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) sekä maltodekstriini.

Ohjeita

Glucomannan Plus-kapselit on suunniteltu täydentämään päivittäistä ruokavaliotasi ja auttamaan sinua hallitsemaan painoasi. Ota kuusi kapselia päivittäin kolmessa eri erässä. Ota kaksi kapselia noin puoli tuntia ennen aamiaista, lounasta sekä illallista. Juo vähintään kaksi lasia vettä jokaisen kapselin kera, jotta kapselit kulkeutuvat varmasti vatsalaukkuun asti. Säännöllinen käyttö takaa parhaimmat tulokset.

Lisätietoja

Jokainen WeightWorldin tuote on suunniteltu toimimaan harmoniassa kehosi kanssa ja tukemaan matkaasi kohti fyysistä hyvinvointia. Vaikka tuotteemme ovat erittäin turvallisia suosittelemme kuitenkin, että tarkistat kapseleiden ainesosaluettelon, jotta varmistat, ettet ole allerginen millekään ainesosalle. Ota kapselit runsaan veden kera, sillä on tärkeää, että ne kulkeutuva vatsalaukkuun asti. Jos sinulla on nielemisvaikeuksia tai poikkeamia suolisto- tai ruoansulatuskanavien toiminnassa, konsultoi lääkäriäsi ennen tuotteen käyttöönottoa.

Tarjouksemme

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(7)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

85.45% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Sitkeys palkitaan! Kilot lähteneet putoamaan, olo on mahtava ja vatsa täyttyy näiden ansiosta, ei kyllä tule syötyä itseä enää ähkyyn. Helpoin tapa laihduttaa

L Linda
Vahvistettu Osto

Itselläni ollut aina huono tapa syödä huonoon oloon asti. Konjakhan on Suomessa tuttu tuote ja nyt vihdoin päätin kokeilla, koska haluan päästä tuosta ylensyömisestä eroon. Kuitu luo täyden olon ja lopetan syömisen puolessa välissä lautasta. Innolla odotan, miten paino lähtee tästä laskemaan.

S Sini
Vahvistettu Osto

Pakko oli uskoa muiden arvosteluja ja tulla nyt jättämään oma. Kylläisyyden tunne on tosiasia sekä napostelun väheneminen. Laihdutus on sata kertaa helpompaa, kun on tämä tuote takataskussa, puulakissakin jalka nousee entiseen tahtiin! Lyömätön tuote.

K Kenneth
Vahvistettu Osto

Toinen kuukausi nyt menossa. Vinkkinä muille, ruokavaliota kannattaa muokata hieman terveellisemmäksi. Itsellä alkuun hyvin rasvainen ruokavalio ja tulokset jäivät laihoiksi. Nyt uusi yritys, olen hieman keventänyt ja hyvältä näyttää ja tuntuu. Älä siis odota kymmenien kilojen laihtumista ilman että panostat itse. Hiljaa hyvä tulee

S Sanna
Vahvistettu Osto

Aiemmin käytin luontaistuotekaupan tuotetta, mutta tämä on tehokkaampi. Loistava aloitus dieetille, nälkä lähtee

P Paul L
Vahvistettu Osto

Mahtava tuote, miinusta että vain 10 päivän kuuri!!

L Lyydia
Vahvistettu Osto

Käytännöllinen tuote. Aion tilata lisää!

C Catarina
Vahvistettu Osto

En yleensä käytä ravintolisiä, mutta päätin kokeilla tätä edullisen hinnan takia. Olen käyttänyt tuotetta pari kuukautta ja olen pudottanut painoa koska en enää napostele. Kiitos Weightworld!!!

R Ruby
Vahvistettu Osto

Olen pudottanut painoa tämän ansiosta ja olen päässyt eroon makeanhimosta.

M Mo
Vahvistettu Osto

Makeanhimoni on vähentynyt ja olen pudottanut 3 kiloa tämän avulla!

Y Yazmine

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä