Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Glukosamiini ja Kondroitiini-kapselit

900 mg 60 kpl | Ravintolisä nivelten terveydelle

WeightWorld ylpeänä esittelee Glukosamiinin ja Kondroitiinin. Tämä ravintolisä on valmistettu puhtaimmista Glukosamiinista ja Kondroitiinista ja ne kohdistuvat kahteen keskeiseen nivelesi osaan: nivelet ympäröivään rustoon ja nesteeseen, joka voitelee ne. Kapselit ovat helppo lisä päivittäisiin rutiineihisi ja jokainen annos Glukosamiini-ravintolisämme tarjoilee sinulle harvinaisen voimakkaan 900mg annoksen (500mg Glukosamiinia ja 400mg Kondroitiinia).

  • Suunniteltu nivelten terveydelle
  • Tukea ja vahvistusta
  • Korkealuokkaiset Glukosamiini ja Kondroitiini
  • Tehokkaat 900 mg kapselit
  • Helposti nieltävät
  • 60 annosta per pakkaus
  • Maidoton
  • Gluteeniton
  • GMP

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.


Miksi Glukosamiini ja Kondroitiini?

Glukosamiini ja Kondroitiini on nivelille tarkoitettu ravintolisä, jonka voit nauttia mukavasti oman kodin rauhassa. Sen tavoitteena on tukea luonnollista prosessia, jonka avulla ylläpidät nivelten terveyttä. Glukosamiini ja Kondroitiini ovat molemmat aktiivisia, kemiallisia kehossa vaikuttavia aineita, jotka ovat keränneet suosioita niiden ihmisten joukossa, jotka tekevät elämäntapoihin liittyviä valintoja nivelten suojaamiseksi.

Nivelten voitelu

Glukosamiini on keskeinen ainesosa kehon luonnollisen voiteluaineen, synovial-nesteen muodostumisessa, jonka tehtävänä on suojata niveliämme kulutukselta. Neste ympäröi luut nivelissä muodostaen kitkattoman ja saumattoman liikkeen, joka estää luita hankautumasta yhteen ja näin vähentää nivelten epämukavuutta.

Vahva rusto

Yhä useammat tutkimukset liittävät Glukosamiinin ja Kondroitiinin nivelten terveyteen. Kondroitiini on tärkeä rakennusaine rustolle, joka muodostaa nivelten sisälle iskuilta ja ulkoiselta paineelta suojaavan turvatyynyn.

glucosamine and chondroitin capsules

Ainesosaluettelo

Glukosamiinisulfaatti 2KCI USP, Kondroitiinisulfaatti CPC, Maltodekstriini, Mikrokiteinen Selluloosa, Karboksimetyyliselluloosa, Magnesiumstearaatti, Piioksidi, HPMC Pinnoitus (HPMC, Klorofylli, Musta rautaoksidi, Titaanioksidi)

Kuinka otan Glukosamiini ja Kondroitiini-kapselit?

Ota yksi tai kaksi Glukosamiini ja Kondroitiini-kapselia päivässä. Ota kapselit veden kanssa, ravinteikkaan aterian yhteydessä. Kapselit voidaan nauttia joko tyhjään tai täyteen vatsaan, ilman että sillä on vaikutusta lopputulokseen.

Ohjeita

Tämä tuotetta ei ole käyttää ensisijaisena hoitona vaikeissa nivelongelmissa. Vakavissa tapauksissa tulee aina kääntyä terveydenhoitoalan ammattilaisten puoleen. Glukosamiini ja Kondroitiini-kapselit on suunniteltu tasapainoisen ruokavalion ja liikunnan oheen, eikä niitä saa käyttää ruoan korvikkeena. Tämä tuote ei sovellu vegaanista tai kasvisruokavaliota seuraaville, eikä sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Lue aina ainesosaluettelo huolellisesti läpi ennen käyttöä henkilökohtaisten allergioiden varalta. Tämä ravintolisä ei sovellu alle 18-vuotiaille.

Lue Lisää
Glukosamiini ja Kondroitiini-kapselit 900 mg 60 kpl | Ravintolisä nivelten terveydelle

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(5)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

82.50% pohjautuen 8 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Hyvä tuote

P Päivi
Vahvistettu Osto

Olen kovaa vauhtia matkalla kohti nivelrikkoa ja ottanut kaikki viimeiset oljenkorret käyttöön. Tämän taustalla on todellista tutkimustietoa, joka vakuutti minut.

J Jukkis L
Vahvistettu Osto

En olis uskonut, että syön nivelille tarkoitettuja pillereitä alle 25v... Olen näistä onneksi saanut avun ainakin hetkeksi.

E ElliNoora
Vahvistettu Osto

Ostin nämä äidilleni ja hän on ollut erittäin tyytyväinen ostokseeni!

R Riina
Vahvistettu Osto

Niveleni ovat heikentyneet viime vuosina, mutta tämän ansiosta pystyn liikkumaan paremmin

F Frank
Vahvistettu Osto

Lääkäri suositteli minua kokeilemaan ravintolisää nivelille. Tämä on toiminut hyvin ja hinta-laatusuhde on kohdallaan.

V Viktor
Vahvistettu Osto

Polveni tuntuu paremmalta ja pääsen helpommin rappusia ylös.

M Marcus
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös