Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Coffee & Cleanse Twin Pack

Yhdistelmäpakkaus | Painonhallinta- ja puhdistuskapselit

Yhteenveto

Coffee & Cleanse Twin Pack sisältää kaksi ainutlaatuista kasvipohjaista tuotetta, jotka auttavat painonhallinnassa sekä elimistön toimintojen ylläpidossa. Kun ottaa huomioon sekä painonhallinnan että kehon puhdistuksen haasteet, ei ole mikään ihme että tämä on monille todellinen taistelu. Green Coffee Puren ja Intensive Colon Cleansen kaksoisvaikutus on suunniteltu tarjoamaan kaikki se, minkä tarvitset toimivaan painonhallintaan ja elimistön puhdistamiseen haitallisista epäpuhtauksista, jotka jättävät olosi raskaaksi sekä hitaaksi.

  • 100% luonnollisista ainesosista
  • Kattaa kaksi hyvinvoinnin osatekijää
  • Erittäin tehokas resepti
  • Green Coffee Pure on täynnä klorogeenihappoa
  • Intensive Colon Cleanse sisältää vitamiineja ja mineraaleja
  • Vaivattomat kapselit jokapäiväiseen käyttöön

Kahden tuotelisän käyttö ei ole koskaan ollut helpompaa! Sekä Green Coffee Pure että Colon Cleanse tarjoavat aineenvaihduntaa hyödyttäviä ominaisuuksia, ja löytyvät helposti nieltävistä kapseleista. Tämän ansiosta niiden käyttö on todella vaivatonta, ja pienikokoisten pakkausten ansiosta kapselit kulkevat mukavasti ja hienovaraisesti mukanasi.

Green Coffee Pure

Tämän dynaamisen duon ensimmäinen tuote, Green Coffee Pure, on ainutlaatuinen resepti, joka valjastaa paahtamattomien kahvipapujen aktiiviset komponentit käyttöösi. Vihreä kahviuute on sen sisältämän erityisen aktiiviainesosan, polyfenolihappojen ryhmään kuuluvan klorogeenihapon ansiosta maailmanlaajuisesti suosittu tuote. Tämä luonnollinen yhdiste on liitetty lipidihapetukseen sekä sokeritasojen vaihteluun kehossa, joten sen uskotaan auttavan painonhallinnassa. Lisäksi vihreä kahvi on luonnollinen lähde kofeiinille, jonka uskotaan omaavan termogeenisiä ominaisuuksia, jotka auttavat rasvanpoltossa sekä kokonaisvaltaisesti elintoimintojen edistämisessä, ja lisäksi se tarjoaa terveellisen potkun aktiivisempaan arkeen.

Intensive Colon Cleanse

Olipa tarkoituksena sitten pudottaa painoa tai ei, on tärkeää pitää keho terveenä elinvoimaista tulevaisuutta ajatellen. Intensive Colon Cleanse, kuten nimikin jo kertoo, on tehty puhdistamaan kehoa ja tekemään olostasi kevyempi sekä virkeämpi. Tuote on täynnä terveellisiä ainesosia kuten luonnollisia kuituja sekä mineraaleja, jotka yhdistetään ruoansulatukseen sekä takaamaan aineenvaihdunnan toimivuus.

Tehokaksikko

Tämä kahden tuotteen yhdistelmä vastaa kehomme moninaisiin tarpeisiin. Green Coffee Pure auttaa ihannepainon saavuttamisessa, ja Intensive Colon Cleanse puolestaan ylläpitämään kehon vireystilaa, jotta voit tuntea olosi vapaaksi sekä rentoutuneeksi. Tehokaksikko siis tarjoaa avun kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseksi.

Ainesosaluettelo

Green Coffee Pure: Vihreä kahviuute, Täyteaine, Kapselin kuori

Intensive Colon Cleanse: Ruskea riiskuitu, Psylliuminkuori, Omenapektiini, Arabikumi, Lactobacillus Acidophilus -maitohappobakteerit, Bifidobacterium Infantis -bifidobakteerit, Inkiväärinjuuri, FOS frukto-oligosakkaridit, Kalsiumsitraatti, Magnesiumsitraatti, Seleeni-selenometioniini, Kalium, Kapselin kuori - Gelatiini. Paakkuuntumisenestoaine - Selluloosa, Piidioksiidi, Kasvisteraatti.

Käyttöohje

Ota kolme Green Coffee Pure-kapselia päivässä, sekä 3 x 2 Intensive Colon Cleanse-kapselia päivässä, mieluiten aterioiden yhteydessä. Molempia tuotteita tulisi käyttää osana monipuolista ruokavaliota. Kapselit voidaan niellä sellaisenaan, tai veteen liuotettuna. Älä ylitä suositeltua päiväannosta, paitsi lääkärin määräyksestä. Coffee & Cleanse Twin Pack on valmistettu 100% luonnollisista ainesosista. Huomaathan, että Green Coffee Puren käyttöä tulee jatkaa pidemmän aikaa, kun taas Intensive Colon Cleansea tulisi käyttää 10 päivän pituisena kuurina.

Ohjeita

Coffee & Cleanse Twin Pack toimii osana monipuolista ruokavaliota, eikä sitä tulisi käyttää aterian korvikkeena. Jos olet raskaana, imetät, tai sinulla on vakava sairaus tarkista tuotteen sopivuus sinulle yhdessä lääkärin kanssa. Lue ainesosaluettelo huolellisesti mahdollisten allergeenien tai ruokavaliovaatimusten varalta.

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(10)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

90.91% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Vihreä kahvi virkisti ja Colon Cleanse laittoi vatsan toimimaan. Erittäin positiivinen yllätys!

R Riikka
Vahvistettu Osto

En tykkää rasvanpolttajista, joten tämä vihreä kahvi oli kuin miedompi versio niistä. Colon Cleanse-kuurin vedin ensin ja sen jälkeen vihreä kahvi. Olo oli vähemmän turvonnut ja kokonaisvaltaisesti pirteämpi ja kevyempi.

E Esa
Vahvistettu Osto

Kiitoksia! Mainio tuote

E Elina
Vahvistettu Osto

Helppo nielaista, toimii.

R Riitta
Vahvistettu Osto

Tehokas tuote

A Anneli
Vahvistettu Osto

Ostin lahjaksi äidilleni ja hän tykkää tuotteesta.

V V
Vahvistettu Osto

Sain lahjaksi siskolta ja olen todella tyytyväinen, mikä lahja.

M M
Vahvistettu Osto

Tulen tilaamaan uudelleenkin.

M Meri
Vahvistettu Osto

Ostin parhaalle frendille tän pienenä lahjana ja hän sanoi tykkäävänsä, hän nimittäin tykkää detoxaamisesta ja kehoa puhdistavista hoidoista.

M Marika
Vahvistettu Osto

Lisäenergiaa helposti, jes.

O O

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä