Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Guarana yhdistelmäpakkaus

Energisoivat kapselit ja jauhe

Yhteenveto

Tämän guarana yhdistelmäpakkauksen avulla viet energiatasosi uudelle tasolle, jos kaipaa lisää virtaa tai pientä lisää piristystä väsymyksen ja uupumuksen voittamiseen on tämä yhdistelmäpakkaus kuin tehty sinulle. Väsymyksen kohdatessa on todella helppoa turvautua urheilujuomiin tai kofeiinipitoisiin tuotteisiin, valitettavasti nämä juomat on useasti todellisia sokeri ja lisäaine pommeja. Tarjoammekin sinulle täysin puhtaan ja luonnollisen vaihtoehdon kapselien ja jauheen muodossa, joiden avulla pääset nauttimaan guarana hedelmän siementen hyödyistä. Tiesitkö että siementen sanotaan sisältävän 4 enemmän kofeiinia kuin kahvipavut.

 • Yhdistelmäpakkaus sisältää guaranaa kahdessa energisoivassa muodossa
 • Enemmän kofeiinia kuin kahvipavuissa
 • Sopii urheiluun tai kiireiseen elämäntyyliin
 • Tehokkaat 1200mg kapselit
 • Jauhe sopii hyvin resepteihin
 • Sopii vegaaneille ja kasvissyöjille

Energisoiva guarana auttaa kehoasi saavuttamaan täysin uudenlaiset energiatasot - siitä on tullut kulttituote Etelä-Amerikassa. Miksipä et nauttisi Guaranaa sen perinteisessä muodossa? Tämä Guarana yhdistelmäpakkaus on oiva valinta, voit sekoittaa jauheen smoothien tai juomien sekaan ja nauttia pitkin päivää. Kapseleiden avulla saat tarkan annoksen aina kun sitä tarvitset. Molempien tuotteiden avulla saat guaranasta irti hyötyä irti pitkin päivää ja vältät ylimakeat ja keinotekoisten juomien haitat.

Etsimäsi tuote ei ole enää saatavilla, valitse jokin alla olevista vaihtoehdoista.

Guarana Amzonin aarreaitasta

Guarana hedelmä kasvaa syvällä Amazonin sademetsässä ja se on yksi maailman rikkaimmista maaperästä, sen eliöstö on yksi maailman rikkaimmista ja puolet maailman eläimistä ja kasveista elää siellä. Sademetsässä asuu myös huima määrä alkuperäisheimoja ja kansoja, yhden kansan nimi on Guarani, jonka mukaan Guarana hedelmä on nimetty. Alkuperäinen Guarana hedelmän käyttötapa oli kuuma juoma, jota nautittiin paastoamisen aikana. Sen vaikutus oli piristävä ja energisoiva, joten se helpotti paastoa. Guaran heimon ihmisiltä tietoisuus tästä hedelmän vaikutuksesta levisi nopeasti populaarikulttuuriin ja siitä on tullut todella suosittu ainesosa hiilihapotetuissa juomissa, karamelleissa ja ravintolisissä.

Guarana hedelmän edut tieteen näkökulmasta

Tieteellinen kiinnostus guaranaa kohtaan johtuu yhdestä tekijästä, sen kofeiinipitoisuus on erittäin korkea! Pitoisuus voi olla jopa viisi kertaa suurempi kuin kahvipavuissa. Kahvi onkin osa monen ihmisen jokapäiväistä elämää. Kofeiinin tiedetään edistävän muun muassa ruoansulatusta, tarkkuutta ja fyysistä voimaa. Fitnessistä innostuneet käyttävät sitä usein boostatakseen harjoittelun tehoa, nopeuttaa rasva-aineenvaihduntaa ja aktivoimaan elimistöä.

Guaranassa on myös monia muita hyödyllisiä ainesosia, näitä ovat muun muassa ksantiinit eli antioksidantit, tanniinit ja procyanidit, jotka voivat kasvattaa ja edistää hedelmän energisoivaa vaikutusta. Tutkimalla guaranaa käyttäviä alkuperäisheimoja on myös huomattu, että näillä heimojen edustajilla on alemmat kolesterolitasot ja heidän vyötärönympärys on pienempi.

 • Keskittymiskyky
 • Voimantuotanto
 • Metabolismin toimivuus
 • Kasvanut motivaatio
 • Painonhallinta
 • Kolesterolitasot

Super Guarana jauhe: Lisävoimaa

Guaranasta saat myös huikean annoksen vitamiineja ja mineraaleja. Kalium tukee tunnetusti normaalia hermoston toimintaa; kalsium tukee normaalia lihaksiston toimintakykyä ja ylläpitää luustoa; fosfori tukee solujen uudistumista. B1-vitamiini tunnetaan ruoka-aineenvaihduntaa tukevan valmmisteena sekä väsymyksen ja uupumuksen voittajana.

Guarana jauhe ja kapselit: Loistava yhdistelmä!

Kapselien ravintosisältö:

Aktiiviset ainesosat: Guaranauute

Kapselin kuori: Hypromelloosi; sakeuttamisaine: maltodekstriini; paakkuuntumisenestoaine: magnesiumstearaatti.

Käyttöohje

Sekä jauhe että kapselit sisältää vain yhden todella puhtaan aktiivisen ainesosan, tämä on luonnollinen Guaranauute. Ei lisättyjä kemikaaleja tai makeutusaineita. Molemmat valmisteet sopii erinomaisesti sekä vegaaneille ja kasvissyöjille. Suosittelemme kuitenkin lukemana molempien tuotteiden ainesosaluettelon mahdollisten allergisten reaktioiden välttämiseksi. Jos käytät aktiivisesti lääkitystä suosittelemme keskustelemaan tuotteen käytöstä lääkärisi kanssa. Guaranaa ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä alle 18-vuotiaille. Emme myöskään suosittele tuotetta jos et siedä tai olet yliherkkä kofeiinille!

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(1)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

60.00% pohjautuen 2 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Jauhe oli ihan mahtava lisä palautumisjuomaan!

M Minttu
Vahvistettu Osto

Soveltuu tosi hyvin jos kaipaat lisää tehoa treenaamiseen. Kapselit oli vähän isoja, mutta ok nieltäviä.

N Niko

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä