Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Valkosipuliöljy-geelikapselit

100,000 mg 180 kpl | Luonnollinen sydämen ravintolisä

Yhteenveto

Jo vuosisatojen ajan valkosipulia on käytetty luonnollisena taistelukeinona elimistölle vahingollisia bakteereja vastaan, ja tämän takia WeightWorld on kehittänyt valkosipuliuutteen, joka on sekä erittäin tiivistetty että täysin hajuton. Pääset siis nauttimaan kaikista valkosipulin luonnollisista hyödyistä joutumatta kärsimään sen vahvasta mausta tai hajusta. Jokainen annos sisältää 1000mg valkosipuliuutetta ja sen pääasiallista aktiivista ainesosaa: allisiinia. Nämä kapselit ovat helppokäyttöinen lisä päivittäiseen rutiiniisi.

  • Käytetty pitkään bakteereita vastaan
  • 100% ensiluokkaista valkosipulia
  • Sisältää runsaasti allisiinia
  • Tehokkaat 1000mg annokset
  • Helppokäyttöiset kapselit
  • Täysin hajuton

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Hajuttomien Valkosipuli-geelikapselien hyödyt

Valkosipulia käytetään mitä moninaisimmissa muodoissa, aina valkosipulijauheesta murskattuun valkosipuliin. Tämä laajalti ruoanvalmistuksessa käytetty ainesosa on samalla myös erittäin hyödyllinen lisä ruokavalioon sen lukuisien terveyshyötyjen myötä, sillä valkosipuli sisältää runsaasti kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevia ominaisuuksia.

Tehokas allisiinin lähde

Allisiini on valkosipulin aktiivinen yhdiste, ja tämä selittää valkosipulin käytön bakteereiden vastaisessa taistelussa. Allisiinia käytetään usein antibakteerisena aseena, joten hajuton valkosipuliuute on lupaava ravintolisä, joka tukee sekä ylläpitää elimistön luonnollisia puolustusmekanismeja. Bakteerit ovat usein yleisimpien sairauksien, kuten vatsataudin taustalla.

Kolesteroli ja verenpaine

Hajuttomien Valkosipuli-geelikapselien puhdas valkosipuliuute ei ole ainoastaan hyvä allisiinin lähde, sillä valkosipulin käyttö on yhteydessä myös sydämen toimintaan. Lisäksi useat tutkimukset ovat osoittaneet valkosipuliuutteen ja LDL kolesteroliarvojen (paha kolesteroli) sekä verenpaineen välisen suhteen. Nämä tietenkin vaikuttavat myös sydämen terveyteen. Korkea LDL-kolesteroli ja korkea verenpaine voivat aiheuttaa komplikaatioita verisuonissa, ja rajoittaa elämää kehittyen vakavammiksi ongelmiksi. Oikea ravintolisä nähdäänkin usein tarpeellisena ennaltaehkäisevänä keinona.

Kokonaisvaltainen suoja

Rajattuja alueita koskevien erityishyötyjen lisäksi valkosipuli on yleisesti katsottuna hyväksi terveydelle. Allisiini tarjoaa kasvipohjaista ja kokonaisvaltaista suojaa koko elimistölle, ja valkosipulin lisääminen päivittäiseen ruokavalioon tukee kehon luontaisia puolustusmekanismeja. Lisäksi valkosipuliuute sisältää hyödyllistä mineraalia, mangaania, joka pitää yllä energia-aineenvaihduntaa. Vakaa aineenvaihdunta pitää energiatasosi tasaisena ja tuo hyvää oloa koko keholle.

Hajuton vaihtoehto

Tämän tuotteen valkosipuliöljy on luotu erityisesti tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Allisiinilla on kuitenkin pieni temppu hihassaan: tämä yhdiste on syypää valkosipulin vahvaan ja pistävään hajuun sekä makuun, joka saattaa säilyä suussa tuntikausien ajan. Siispä olemme tehneet tästä luonnollisesta ravintolisästä täysin hajuttoman, joten pääset nauttimaan valkosipulin lukuisista terveyshyödyistä ilman pahanhajuisesta hengityksestä johtuvia itsetunto-ongelmia.

Sydämen terveys

Sydämen terveys

Kohdistuu kolesteroliin ja verenpaineeseen

Kehon suoja

Kehon suoja

Sisältää runsaasti kehoa luonnollisesti suojaavaa allisiinia

Hajuton

Hajuton

Ei valkosipulin voimakasta hajua ja makua

Teho

Teho

1000mg teho jokaisessa kapselissa

Ainesosaluettelo

Carrier (Soijaöljy), Pehmeä geelikapseli (Gelatiini, Glyseriini, Vesi), Emulgointiaine (Glyseryylimonostearaatti), Hajuton valkosipuliöljy-uute 100:1.

Käyttöohje

Saadaksesi ravintolisästä kaiken irti, ota 1-3 geelikapselia päivässä vesilasin kera, mieluiten aterian yhteydessä. Emme suosittele päiväannoksen ylittämistä, sillä sen on tarkoitus tarjota käyttöösi valkosipulin täydet hyödyt.

Ohjeita

Tämä ravintolisä on tarkoitettu tasapainoisen ruokavalion ja liikunnan tueksi, eikä sovi ateriankorvikkeeksi. Ravintolisä sisältää gelatiinia, eikä sen takia sovi kasvissyöjille tai vegaaneille. Lue pakkausseloste huolellisesti läpi henkilökohtaisten allergioiden varalta.

Valkosipuliöljy-geelikapselit 100,000 mg 180 kpl | Luonnollinen sydämen ravintolisä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(8)
4 Tähteä
(5)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

85.71% pohjautuen 13 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Todella hyvä tuote, eikä haise yhtään!

M Marina
Vahvistettu Osto

Ei ihme että valkosipuli tappaa vampyyreitä heh! Olo on kohentunut kummasti tämän lisän avulla.

A Akseli
Vahvistettu Osto

Tehokas ja edullinen luonnontuote!

S Stepa
Vahvistettu Osto

Olin vähän huolissani hajusta ja että miten sen peittää, mutta tämä ei oikeasti haise yhtään miltään.

J Jadessa
Vahvistettu Osto

Paras keino suojautua bakteereilta, etenkin nyt kun pöpöt kiertävät väliä päiväkoti-koulu-duuni.

K Konsta
Vahvistettu Osto

Lääkäri suositteli kääntymään luonnollisten tuotteiden pariin, sillä kolesterolini on inan koholla, mutten ole kuitenkaan ihan vielä lääkkeiden piirissä. Tilasin kerralla 6kk satsin ja pääsin takaisin normaaliarvoihin - jes!!

A Anskuu
Vahvistettu Osto

Valkosipuli on herkkua jo ihan keittiön puolelta, mutta se tekee hyvää näin ravintolisänäkin!

J Joni
Vahvistettu Osto

Hyvä hinta-laatu-suhde.

E Elise E.
Vahvistettu Osto

Hyvä valinta, koska tuote ei haise

A A
Vahvistettu Osto

Haisee vähän valkosipulille, mutta ei liian paljon

P Paula
Vahvistettu Osto

helppo niellä eikä haise valkosipulille

C Caprice
Vahvistettu Osto

Maistuu vähän valkosipulille mutta ei läheskään yhtä paljon kuin tuore valkosipuli!

S Sanjay
Vahvistettu Osto

Ei haise valkosipulille ollenkaan

S Sofie

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä