Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Suosituimmat

Hamppu-öljy

10 ml öljy | Hyvinvointia tukeva hamppu-uute

Yhteenveto

WeightWorldin missiona on kulkea innovatiivisten luonnontuotteiden kehittäjien kärkijoukossa, ja tämän vuoksi olemme luoneet erittäin tiivistetyn sekä tehokkaan 500mg Hamppu-öljyn. Tämä vahva hamppupohjainen aine on luonut kohua ravintolisäteollisuuden parissa, sillä siitä löytyy runsain mitoin hyvinvointia tukevia ominaisuuksia. Vain muutama tippa ensiluokkaista ja vegaaniystävällistä Hamppu-öljyä päivässä tarjoaa aivojen, sydämen sekä nivelien terveyttä tukevia hyötyjä, ja kohentaa oloa kokonaisvaltaisesti terveellisiin elämäntapoihin yhdistettynä.

  • Ihanteellinen aivojen, sydämen sekä nivelten terveydelle
  • Tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia
  • Laadukas hampun lähde
  • 500mg vahvuinen puhdas Hamppu-öljy
  • Orgaaninen kasviuute
  • Helppokäyttöiset ja vegaaniystävälliset tipat
  • Vegaaninen
  • Gluteeniton
  • GMP
  • GMO Free

Hamppu-öljyn hyödyt

Vaikka hampun käytön ympärillä on viime vuosikymmenten kuluessa käyty kiivasta väittelyä, on tämä kasvi saamassa lisääntyvässä määrin jalansijaa ravintolisien maailmassa. Kiitos tästä kuuluu terveydenhoitoalan ammattilaisille, jotka ovat todenneet hampun sisältämät runsaat terveyshyödyt. Ihmiset yleensä etsivät hampun kaikista tehokkainta ja keskitetyintä öljyä, sillä juuri sen sanotaan sisältävän nämä hyödyt. Lukuisat tieteelliset tutkimukset ovat tuottaneet mielenkiintoisia tuloksia tämän öljyn hyvistä ominaisuuksista.

Puhtaus

Hamppu-öljy on kannabidioli, joka ei uuttamistapansa ansiosta lainkaan sisällä hamppuun liitettäviä psykoaktiivisia ominaisuuksia. Lukuisten kasvipohjaista ruokavaliota noudattavien ihmisten huolenaiheena on ainesosien kasvattamisessa käytetyt kemikaalit sekä torjunta-aineet. Hamppu on yksi maailman vahvimmista ja vastustuskykyisimmistä kasveista, jonka kasvattamiseen ei tarvita lainkaan kemikaaleja.

Hamppu Öljy - ainesosaluettelo

Orgaanisesti kasvatettu hamppu-uute (50%), Hampun siemenöljy (50%).

Käyttöohje

Koska Hamppu-öljy-ravintolisä on erittäin tiivistetty, tarvitaan sitä vain pieni määrä tuomaan sen keholle hyödylliset ominaisuudet. Laita pipetin avulla 2-3 tippaa kielen alle päivittäin. Pidä öljy suussasi noin minuutin ajan ennen nielaisemista. Emme suosittele ylittämään 10 tipan päiväannosta.

Suositus

Hamppu-öljy ei sisällä psykoaktiivisia ainesosia, eikä sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Säilytä tuote viileässä ja kuivassa paikassa, sekä poissa lasten ulottuvilta. Sulje kansi tiiviisti joka käyttökerran jälkeen. Tämä öljy ei sovi käytettäväksi höyrystimissä, sähkötupakoissa tai minkäänlaisissa höyrystyslaitteissa. Se ei myöskään sovellu sairauksien hoitoon tai diagnosointiin. Öljyn väri saattaa vaihdella erästä toiseen.

Miksi valita tipat?

WeightWorldin Hamppu on pakattu tiivistettyihin tippoihin, koska tipat tarjoavat yhden nopeimmista metodeista ravintolisän nauttimiseen. Näin keho pääsee hyödyntämään öljyn ominaisuudet hetkessä. Lisäksi tipat sopivat hyvin kiireiseen aikatauluun, ja toisin kuin tablettien tai kapseleiden nauttimiseen, et tarvitse ravintolisän ottamiseen vettä tai muita nesteitä.

Tarjouksemme

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(10)
4 Tähteä
(4)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

86.25% pohjautuen 15 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Loistava hamppuöljy! 👌

M Matti L
Vahvistettu Osto

helppo käyttää

A Anna K
Vahvistettu Osto

Ihan hyväntuntuinen tuote

J Jukka
Vahvistettu Osto

Hyvältä vaikuttaa. Silmien kuivuminen vähentynyt, keskittyminen ja jaksaminen parantunut, letkeämmät nivelet.

I Ilona J
Vahvistettu Osto

Yksi tehokkaimmista käyttämistäni tipoista, auttoi tosi paljon luistelun yhteydessä tulleeseen polvikipuun.

J Jensku
Vahvistettu Osto

Tippoja on kätevä käyttää, ja pikku pullo on helppo kantaa mukana!

L Lari
Vahvistettu Osto

Tulin tänne keskustelupalstan kautta ja hyvien kommenttien myötä tilasin. Tosi hyvä uusi löytö!

S Stepa
Vahvistettu Osto

Kaikki varmasti tietää mihin tämä öljy sopii, jokainen löytää itselleen sopivan tarkoituksen. Itse en enää pärjää ilman, vaan tästä on tullut pysyvä osa jokapäiväistä elämää. Ihan ehdoton kivunlievitykseen.

M Mimmi
Vahvistettu Osto

Minulla on ollut ongelmia polvien kanssa urheiluvamman jälkeen mutta tästä on ollut apua, joten tilaan lisää.

D Danilo
Vahvistettu Osto

Tämä on helppokäyttöinen ja on auttanut selkäkipuihin. Mausta en pidä, mutta se toimii muuten moitteettomasti.

S Simon

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä