WeightWorld Logo

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Tea Infuser Bottle

450 ml Pullo | Matkatermospullo Yrttiteelle

Oletko koskaan yrittänyt ottaa yrttiteetä mukaan vain huomataksesi, että se on kylmää, mautonta ja joka puolelle läikkynyttä? WeightWorld Tea Infuser Bottle mahdollistaa lempisekoituksesi mukaanoton niin, että sen maku, lämpö ja laatu säilyvät. Tea Infuser Bottle on täydellinen niin töihin, matkoille kuin kotiinkin - se on todellinen välttämättömyys teen rakastajille ympäri maailman!

  • Korkealaatuinen termospullo
  • Täydellinen sekä kuumille että kylmille juomille
  • Irroitettava, ruostumattomasta teräksestä valmistettu suodatin
  • Tuplasuojaus naarmuja vastaan
  • Helppo puhdistaa ja tiskikonepesun kestävä
  • Uudelleenkäytettävä ja ympäristöystävällinen

Tämä ainutlaatuinen pullo on täydellinen kiireisen elämäntyylin omaaville. Se on valmistettu kaksoislasitetusta, naarmuuntumattomasta fotokromaattisesta materiaalista ja siinä on kaksipuolinen suodatin helppoa puhdistusta varten. Lisäksi pullossa on yksinkertainen, mutta tyylikäs skandinaavisuudesta inspiraationsa hakenut muotoilu ja sen korkealaatuinen ja tyylikäs kierrebambukorkki auttaa pitämään teen lämpimänä ja tiiviisti suljettuna. Ja mikä parasta, kun olet lopettanut käytön, voit yksinkertaisesti laittaa sen astianpesukoneeseen!

  • BPA-vapaa
24.86
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mikä on Tea Infuser Bottle?

Kuten nimestä saattaa päätellä, Tea Infuser Bottle on tyylikäs ja käytännöllinen termospullo, joka on suunniteltu erityisesti herkullisen teen nauttimiseen tien päällä. Kiitos tämän kätevän pullon, teen juominen matkustaessa ei ole koskaan ollut näin helppoa. Oletko koskaan halunnut ottaa lempisekoitustasi mukaan kotoa poistuessasi, mutta olet huomannut muiden pullojen läikyttävän tai olevan huonoja ylläpitämään haluttua lämpötilaa? Tavallisesti joutuisit valitsemaan hyvän maun tai täydellisen lämpötilan väliltä, mutta et enää!

Ensiluokkaisista materiaaleista valmistettu WeightWorld Tea Infuser Bottle on täydellinen ylläpitämään sekä kuumien että kylmien tee-juomien lämpötiloja ja sitä voidaan käyttää kaikenlaiseen teehen, oli kyseessä teepussit tai irtolehdet. Sinun ei enää koskaan tarvitse kanniskella epävarman oloista mukia tai hössöttää teen uuttamisen vuoksi; tämän pullon avulla teet herkullisia yrtti- ja hedelmäteejuomia vaivattomasti ilman ylimääräistä sotkua!

Miten käytät Tea Infuser Bottle:a?

Valitse ensin minkälaista teetä haluat valmistaa, joko teepusseista tai irtolehdistä. Kevyen maun saamiseksi kierrä korkki auki ja aseta teelaatu suodattimeen pullon yläosaan. Kaada melkein kiehuvaa vettä ja jätä hautumaan. Hautumiseen käytetty aika riippuu teestä ja henkilökohtaisesta makumieltymyksestä. Poista suodatin ja juoma on valmis nautittavaksi. Mikäli kaipaat vahvempaa makua, aseta teelehdet suoraan pulloon ja jätä suodatin paikoilleen juomisen ajaksi. Voit myös lisätä joukkoon lempihedelmiäsi ja muita lisukkeita, kuten sitruunaa, mansikoita ja hunajaa. Vinkki - tämä Tea Infuser Bottle toimii täydellisesti WeightWorld teevalikoiman kanssa!

Miten pidän huolta Tea Infuser Bottle:sta?

Jotta saat teepullostasi kaiken hyödyn irti, muista pitää siitä huolta! Varmista, että korkki on tiukasti kiinni käytön aikana, jottei kuumaa juomaa vahingossa läiky yli. Tämä pullo on yksinkertainen puhdistaa, joten muista pestä se käyttökertojen välissä - joko käsin lämpimässä saippuavedessä tai astianpesukoneessa.

Lue Lisää
Tea Infuser Bottle 450 ml Pullo | Matkatermospullo Yrttiteelle

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(2)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

68.00% pohjautuen 5 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Teeaddiktin must-have

N Nita
Vahvistettu Osto

Super tyylikäs pullo bambukorkkeineen. Kelpaa ottaa esille! Pitää lämpötilan hyvin, eikä hauduta teetä liian kitkeräksi. Viisi tähteä!

K Karita
Vahvistettu Osto

Pullo olisi muuten täydellinen, mutta koko saisi olla isompi. Nyt joutuu muutaman kerran päivässä tekemään uuden satsin

I Ina
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös