Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Valkoiset kidneypavut: 5 faktaa tästä luonnollisesta hiilihydraattisiepparista

Kuvittele, että voisit syödä kaikki haluamasi hiilarit ja välttyä lihomiselta - kuulostaa hienolta, eikö totta? Hiilihydraattisiepparit on luotu juuri tähän tarkoitukseen! Valkoiset kidneypavut kasvattavat suosiotaan luonnollisena hiilarisiepparina, joten kannattaa tutustua näihin papuihin jotta tiedät, kannattaako sinunkin ottaa valkoiset pavut ruokavalioosi.

 1. Miksi valkoisista kidneypavuista valmistettu uute (White Kidney Bean Extract) on suosituin hiilihydraattisieppari?

  Painonhallintaa tukevien lisäravinteiden usein sisältämä valkoinen kidneypapu -uute auttaa blokkaamaan monimutkaisempia hiilihydraatteja ja ehkäisemään tärkkelyksen sulatusta. Kun syöt monimutkaisia hiilareita elimistö erittää alfa-amylaasia, ja pilkkoo monimutkaiset hiilihydraatit tavallisiksi.

  Kun hiilarit on pilkottu pääsee ruoka vatsaan. Siellä entsyymit pilkkovat monimutkaiset hiilihydraatit, ja siellä myös hiilihydraattisiepparit alkavat vaikuttaa.

  Hiilarisiepparit estävät ruoansulatusentsyymien aiheuttamaa hiilihydraattien pilkkoutumista sokereiksi. Monimutkaiset hiilarit kulkeutuvat siis suoraan suolistoon, ilman että niistä olisi muokattu tavallisia hiilihydraatteja. Tällöin verensokerisi ei pääse hurjiin lukemiin, eikä ruoastasi saama kalorimäärä nouse.

  Muistathan silti, ettet säästy tavallisten hiilihydraattien haitoilta vaikka käytössäsi olisi hiilihydraattisieppari. Makeiden ja epäterveellisten herkkujen napostelun aiheuttamilta kaloreilta et siis välty!

 2. Valkopapu-uutteen ja vähähiilarisen ruokavalion välinen yhteys

  Valkoinen kidneypapu -uutteet on suunniteltu auttamaan niitä ylipainoisia ihmisiä, jotka noudattavat liikuntaohjelmaa mutta taistelevat vielä syömistottumuksiensa kanssa.

  Yksinkertaisesti ilmaistuna - jos hiilariannoksesi noin 300 grammaa, ja pyrit syömään puhtaasti joutumatta luopumaan herkullisista hiilareista, voi papu-uute olla tässä tapauksessa hyvä tuki laihtumiseen.

 3. Kuinka paljon kaloreita valkoisissa kidneypavuissa on?

  Puolikas kupillinen runsaskuituisia ja kolesterolivapaita valkoisia kidneypapuja sisältää noin 125 kaloria, mikä on 18% päivän kalorimäärästä silloin, kun päiväkaloreita saadaan yhteensä 2000.

 4. Valkoisten kidneypapujen ravintoarvo

  Nämä valkoiset pavut sisältävät runsaasti tärkeitä ravinteita, B-vitamiineja sekä E- ja K -vitamiineja. Niiden tärkein vitamiini on kuitenkin folaatti.

 5. Puhtaan valkopapu-uutteen sivuvaikutukset

  Valkoinen kidneypapu -uutteen käyttäminen on turvallista annossuosituksia noudatettaessa. Tätä hiilihydraattisiepparia ei ole kuitenkaan tarkoitettu pitkäaikaiseen käyttöön. Jos olet allerginen valkoisille pavuille, ei sinun kannata syödä niitä.

Mistä voin hankkia Valkoinen kidneypapu -uutetta?

Jos harkitset ravintolisän ostamista varmista tuotteen korkea laatu, GMP-sertifikaatti, sekä turvallinen ja tehokas tuote. Jos olet vegaani tai kasvissyöjä lue etiketti tarkkaan, sillä hiilihydraattisiepparit sisältävät usein eläinperäisiä ainesosia. Helpoin tapa hankkia hiilarisieppari on verkosta - näin voit vertailla hintoja ja lukea asiakaspalautteita, jolloin parhaan tuotteen löytäminen on helppoa!

Lue myös nämä

Suositellut Tuotteet

Jaa