Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Hyaluronic Acid Capsules

300 mg 180 kpl | Luonnollinen ravintolisä luustolle & nivelille
WeightWorld

Yhteenveto

WeightWorldin valmistamat Hyaluronihappo Kapselit ovat täydellinen tapa vaivattomaan luustosta sekä nivelistä huolehtimiseen. Tuotteen sisältämä 90% puhdas Hyaluronihappo sekä 300-kertaisesti keskimääräistä vahvempi annos tarjoavat kehollesi kaiken tarvittavan, parhaalla mahdollisella tavalla. Tuote auttaa tukemaan luita ja niveliä aktiivisen elämäntyylin ylläpitämiseksi, ja lisäksi se estää ikääntymisen merkkien ilmestymistä, jolloin voit tuntea olosi nuorekkaaksi sekä sisältä- että ulkoapäin!

  • Luonnollinen luiden & nivelten terveys
  • Ikääntymisen merkit & rypyt
  • Vahva 300mg annos
  • 90% puhdas Hyaluronihappo
  • 180 kapselia riittävät yhden kuukauden annoksiin
  • Vegaaninen
  • GMP
  • ISO
  • GMO Free

Mitä ovat WeightWorld Hyaluronihappo Kapselit?

Nämä korkealaatuiset kapselit ovat yksi markkinoiden parhaimmista Hyaluronihappoa sisältävistä ravintolisistä, ja tukevat luiden, nivelten sekä ihon terveyttä. Vahva 300mg päiväannos on 300-kertainen keskimääräiseen verrattuna, joten voit olla varma siitä, että saat ainoastaan parasta. Jokainen kapseli sisältää 90% puhdasta Hyaluronihappoa, ja helposti nieltävät kapselit ovat kätevä lisä päivittäiseen rutiiniisi.

Mitä hyötyä niistä on?

WeightWorldin Hyaluronihappo Kapselit on suunniteltu luuston, nivelten sekä ihon sisäiseksi tueksi. Ikääntymisen sekä kulumisen myötä kehon luonnollinen hyaluronihapon määrä vähenee, ja tämän tuloksena kärsimme nivelten jäykkyydestä, hauraista luista sekä kuivasta, vanhan näköisestä ihosta. Nämä kapselit lisäävät hyaluronihapon määrää kehossa ja auttavat sinua liikkumaan helpommin, tehden ihostasi samalla sileämmän ja nuorekkaamman.

Kenelle kapselit sopivat?

WeightWorldin Hyaluronihappo Kapselit ovat täydelliset kaikille niille, jotka tahtovat huolehtia luustonsa ja niveltensä hyvinvoinnista, sekä terveestä ihosta. Tuote on ihanteellinen myös anti age -hyötynsä vuoksi, ja korjaa sekä kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Se auttaa jopa haavojen parantamisessa. Lisäksi nämä hyaluronihappokapselit sopivat muiden ravintolisien ohessa käytettäviksi, erityisesti jos kyseessä on Glukosamiini tai Kollageeni, sillä se tukee niiden ainutlaatuisia hyötyvaikutuksia.

Käyttöohje

Ota 1 kapseli päivässä, mieluiten aterian yhteydessä tai lääkärin ohjeen mukaisesti. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi ota kapselit samaan vuorokaudenaikaan joka päivä. Tämä ravintolisä on luonnollinen, eikä sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Lue silti ainesosalista huolellisesti mahdollisten allergeenien varalta. Tuote ei sisällä suolaa, tärkkelystä, vehnää, maissia, gluteenia, laktoosia, hiivaa, maitotuotteita, keinotekoisia säilöntä- tai väriaineita. Tuote ei sovellu alle 18-vuotiaille.

Ainesosat

Aktiiviset ainesosat: Hyaluronihappo, maltodekstriini

Muut aineosat: (täyteaine), magnesiumstearaatti (virtausaine), piidioksidi (paakkuuntumisenestoaine), mikrokiteinen selluloosa (täyteaine), HPMC-kapselin kuori.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Hyaluronic Acid Capsules
Hyaluronic Acid Capsules

300 mg 180 kpl | Luonnollinen ravintolisä luustolle & nivelille

29.99€

+
Pure Marine Kollageeni
Pure Marine Kollageeni

1170 mg 120 kpl | Korkealuokkainen kollageeni ravintolisä

26.99€

+
Water Away
Water Away

180 kpl | Luonnollinen Nesteenpoistaja

16.99€

1 Tuote(tta)

29.99€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä