Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Hyvinvointi

Mitä hyvinvointi tarkoittaa sinun kohdallasi? Osaatko tunnistaa omat tarpeesi, ja pitää huolta sekä kehosi että mielesi terveydestä niin, että voit sanoa voivasi hyvin. Vai löytyykö joltain osa-alueelta parantamisen varaa? Me WeightWorldilla tunnistamme sen, kuinka liikunnan harrastaminen ja terveellinen ruokavalio voivat hoitaa kehon lisäksi myös mieltä - ja sama toisinpäin, sillä rento olo ja positiivinen elämänasenne lisäävät elinvoimaisuutta, jolloin liikkuminen ja arjesta selviytyminen tuntuvat kevyemmiltä.

WeightWorldin tuotevalikoima tarjoaa monipuolisesti tuotteita, jotka voivat toimia kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukena, tai vaihtoehtoisesti tarjota täsmähoitoa tietyille ongelma-alueille. Helppokäyttöiset tuotteemme voivat tuoda hyödyllistä tukea esimerkiksi silloin, kun ongelmia tuottavat heikko vastustuskyky, stressaantunut mieli, huono verenkierto tai nivelten jomotus. Tuotteidemme avulla voit hoitaa sekä kehon sisäistä että ulkoista hyvinvointia, jotta voisit säteillä hyvää oloa entistä helpommin!

Lue Lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Hyvinvointi perustuu kehon ja mielen tasapainoon

Sekä kehon että mielen terveys ovat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukipilareita. Näin ollen ne myös tukevat toisiaan voimakkaasti. Kun harrastat liikuntaa tai syöt terveellisesti, voit huomata myös mielialasi nousevan. Samoin tyyni ja positiivinen mieli auttaa löytämään energiaa laittaa keho liikkeelle. Aluksi tämän tasapainon löytyminen voi tuntua vaikealta, mutta lyhyen totuttelun jälkeen se alkaa toimia omalla painollaan, kun vain kuuntelet kehoasi. Myös laihdutusta pitäisi ajatella kokonaisvaltaisena muutoksena, joka pohjautuu terveellisiin elämäntapoihin. Sotkuisen huoneen siivoamiseksi ei riitä pelkkä verhojen vaihtaminen uusiin; samaan tapaan yksittäiset elämäntapamuutokset eivät riitä tasapainoisen hyvinvoinnin saavuttamiseen.

Tiibetiläismunkki Tsongkhapa kirjoitti jo 1400-luvulla: “Ihmiskeho, joka on löytänyt rauhan itsensä kanssa, on kallisarvoisempi kuin harvinaisinkaan jalokivi”. Monella meistä onkin vaikeuksia tasapainon löytämisessä. Erityisesti nykyään, kun istumatyö on tavallista ja epäterveellistä ruokaa on saatavilla ylen määrin, on helppo vieraantua kehostaan ja tuntea voivansa pahoin. Jos haluaisit tuntea olosi terveemmäksi, on sinun kuitenkin mahdollista muuttaa elämäntapoja ja saavuttaa parempi tasapaino.

Vastustuskyky ja verenkierto ovat terveyden tukipilareita

Hyvin toimiva immuunijärjestelmä ja verenkierto ovat kokonaisterveyden kulmakiviä. Kun vastustuskyky on heikko, elimistösi ei jaksa taistella sairauksia vastaan riittävän tehokkaasti, ja huomaat kärsiväsi jatkuvasti flunssista ja muista terveysvaivoista. Huono verenkierto voi myös kohottaa alttiuttasi sairastua flunssaan ja muihin sairauksiin. Heikon verenkierron oireita ovat myös esimerkiksi jatkuva paleleminen ja väsymys, kuiva iho sekä jalkojen turvotus. Kuten huomaa, nämä tekijät vaikuttavat kaikkiin ruumiinosiin, ja ovat niin ollen kokonaisterveyden tukipilareita. Jos vastustuskyvyssä tai verenkierrossa on ongelmia, mahdollisten oireiden kirjo on valtava.

WeightWorldista on onneksi saatavana tuotteita, jotka auttavat sinua parantamaan matalaa vastustuskykyä tai huonoa verenkiertoa. Kätevät lisäravinteet tarjoavat kehollesi aimo annoksen antioksidantteja, vitamiineja ja hivenaineita, jotka ovat hyvän immuunijärjestelmän rakennuspalikoita. Huonoa verenkiertoa puolestaan voit hoitaa esimerkiksi helppokäyttöisten hierontalaitteiden ja dermarollerin avulla. Kun et kärsi jatkuvasta sairastelusta, palelusta tai väsymyksestä, voit saada lisää virtaa liikkua ja karistaa viimeisetkin liikakilot! Laihdutus on vaikeaa, kun keho ei ole täydessä terässä.

Voit voittaa ärsyttävät lihas- ja nivelkivut!

Kun kehoa kolottaa ja särkee, on vaikea raahautua salille, ja terveellisesti syöminenkin voi tuntua vaivalloisemmalta. Älä enää anna lihas- ja nivelkipujen lannistaa sinua! Joskus kipuilu on oire sairaudesta, mutta lähes jokainen ihminen kärsii myös ajoittain säryistä, jotka eivät ole oire mistään vakavammasta. Tällöinkin kivun kanssa voi kuitenkin olla vaikea elää. Erityisesti terveelliset elämäntavat ja liikunta voivat tuntua hankalilta, jos tekisi mieli vain etsiä sopivaa asentoa sohvalta ja unohtaa särky. WeightWorldista voit kuitenkin saada apua lihas- ja nivelkipuihin!

Voit myös huomata paikkojen kipeytyvän, kun aloitat liikunnan pitkästä aikaa. Tämä on täysin luonnollista ja jopa toivottavaa, vaikka tuntuukin ikävältä. Kun paikkoja kolottaa, tiedät, että rasvanpoltto, lihasten kasvu ja fyysisen kunnon nousu etenevät kehossasi kohisten. Erityisesti, jos ylimääräisiä kiloja on vielä karistettavana, voivat tietyt liikuntamuodot kuitenkin aiheuttaa nivelkipua. Esimerkiksi juokseminen voi rasittaa niveliä, jos keho on ylipainoinen. Ravintolisät voivat kuitenkin avittaa urheilusta palautumista ja kipujen kaikkoamista, jotta voit taas nauttia liikunnasta!

Antioksidantit ja vitamiinit tukevat terveyttä

Antioksidantit suojelevat kehoa sairauksilta, kun taas vitamiinit ovat elintärkeitä ravintoaineita, joita keho ei pysty tuottamaan itse. WeightWorldin näppärät lisäravinteet takaavat, ettet joudu kärsimään niiden puutteesta. Vitamiinien puute voi johtaa monenlaisiin oireisiin, jotka on helppo välttää monipuolisen ruokavalion ja helppokäyttöisten valmisteiden avulla. WeightWorldista löydät myös monipuolisen valikoiman erilaisia superfood-jauheita ja lisäravinteita, joilla voit saada lisäpotkua päivään. Tehosta smoothiesi tai aamupuurosi makua ja ravintoarvoja lisäämällä vain teelusikallinen kätevää superfood-jauhetta!

Kun pidät huolta kehostasi, myös mieliala kohenee

Liikunta ja terveellinen ruokavalio eivät ole hyväksi vain vartalolle vaan myös mielenterveydelle. Vaikka alku voi tuntua vaikealta, useimmat ihmiset saavat nautintoa liikunnasta. Kun liikut, tiedät tekeväsi itsellesi hyvää. Kaikki liikuntamuodot voivat auttaa sinua saamaan lisää virtaa arkeen ja parantaa hyvinvoinnin kokemusta. Luonnollisesti myös laihtuminen ja litteämpi vatsa ovat luonnollista seurausta urheilun ja terveellisten elämäntapojen aloittamisesta. WeightWorldissa on saatavana laaja valikoima tuotteita, jotka auttavat sinua tehostamaan hyvinvointiasi.

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.