Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Immune NU

60 kpl | Ravintolisä vastustuskyvyn tueksi

MaxMedix™ Immune NU on tehokas yhdistelmä luonnollisia ainesosia, jotka tarjoavat kehollesi optimaalisen tasapainon. Tämä ravintolisä on kehitetty tukemaan immuunijärjestelmän hyvinvointia ja sen ainesosat tarjoavat kehollesi yhdistelmän elintärkeitä vitamiineja ja mineraaleja. Immune NU sisältää 23 tarkasti valittua ainesosaa, ja kapselit soveltuvat myös osaksi kasvisruokavaliota.

 • Yhdistelmä luonnollisia ainesosia
 • Kehitetty tukemaan immuunijärjestelmää
 • Sisältää runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja
 • Ota vain 2 helposti nieltävää kapselia päivässä
 • GMP
 • Vegetaarinen
21.10
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mikä on immuunijärjestelmä?

Immuniteetti on elimistön oma puolustusjärjestelmä

Ihmisen immuunijärjestelmä toimii elimistön puolustusjärjestelmänä ulkoisia uhkia, kuten viruksia, bakteereja tai muita sairauksia vastaan. Ihmisten luonnollisessa vastustuskyvyssä on kuitenkin yksilöllisiä eroja, eivätkä kaikkien immuunijärjestelmät toimi aina yhtä tehokkaasti, kuin toivoisimme. Psyykkiset ja sosiaaliset ympäristön ongelmat ovat usein pääsyitä immuunijärjestelmän heikentymiseen, mutta myös esimerkiksi ruokavaliolla, päihteillä tai univajeella voi olla merkitystä siihen, kuinka tehokkaasti elimistösi vastustuskyky kulloinkin toimii. Jatkuvasti heikentyneen immuunijärjestelmän voi huomata muun muassa toistuvasta flunssasta tai sairastumisista muihin yleisimpiin tartuntatauteihin. Heikko immuunijärjestelmä ei kuitenkaan vain päästä läpi tauteja vaan voi aiheuttaa muuten voimattomuutta sekä uupumusta, sillä kehossa ei virtaa tarpeeksi ravintoaineita sekä kropalle tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita tehokkaan puolustuksen takaamiseksi.

Kehomme on jatkuvasti alttiina ympäristömme muutoksille, eikä immuunijärjestelmän hoitaminen käy useinkaan mielessä ennen kuin sairastumme. On kuitenkin tärkeä ymmärtää, että immuunijärjestelmää voi ja pitääkin hoitaa ja sen toimintaa voi parantaa runsaasti erilaisilla lisäravinteilla. Lisäravinteiden tarkoituksena on ennaltaehkäistä immuniteetin heikkenemistä, mutta myös tarjota muita keholle tärkeitä ravintoaineita samalla. Immune NU on immuunijärjestelmää tehostava ravintolisä, joka koostuu 23 eri ravintoaineesta ja on kehollesi erinomainen vaihtoehto aktivoimaan sen luonnollista puolustusmekanismia.

Syitä immuunijärjestelmän heikentymiseen

Kompleksinen immuunijärjestelmä on kehossamme niin automaattinen, ettemme analysoi sen toimintaa juurikaan ennen, kuin on liian myöhäistä ja sairastumme ikävään syysflunssaan tai tartuntaherkkiin tulehdussairauksiin. Koulut, työpaikat, julkinen liikenne sekä yleiset tilat ovat niitä arkeemme kuuluvia paikkoja, joissa tartunnat helpoimmin aktivoituvat. Etenkin jos sairastut useasti tai jopa joka syksy tai kevät, on tärkeä olla rehellinen itselleen siitä, miksi immuniteetti ei kehossasi toimi niin kuin sen pitäisi.

Immuunijärjestelmän heikentyminen voi johtua useasta eri syystä, mutta usein vaikuttavat tekijät löytyvät elämäntavoista sekä ruokavaliosta. Syömällä terveellisesti ja monipuolisesti voit välttää useimmat eri taudit ja hyvä ruokavalio kulkeekin käsi kädessä hyvän terveyden kanssa. Nauti tarpeeksi vitamiinipitoisia ruoka-aineita, kuten sitrushedelmiä sekä kasviksia. Kasviksista saat vitamiineja ja etenkin sitrushedelmien C-vitamiini on elintärkeää tehokkaalle kehon puolustukselle. Monipuolisen ruokavalion lisäksi immuniteettiä kohentaa säännöllinen ja syvä unirytmi, joka ei vain paranna kehosi toimintaa fyysisesti, mutta auttaa lieventämään muun muassa stressiä ja parantaa siten elämänlaatua myös psyykkisesti.

Miten Immune NU toimii?

C-vitamiinipitoinen Acerola marja

Immune NU on ainutlaatuinen sekoitus ravintorikkaita ainesosia ja erinomainen ravintolisä sinulle, joka haluat vahvistaa immuunijärjestelmääsi tehokkaasti. Immune NU antaa kehollesi tarvitsemasi vitamiinit ja ravintoaineet kätevässä kapselimuodossa ja sisältää runsaasti antioksidantteja sekä kehollesi elintärkeitä mineraaleja. Ravintolisä on erinomainen tapa vahvistaa vastustuskykyä, sillä kehon tarvitsemia vitamiineja ja mineraaleja on hankala arvioida vain ruokavaliosta, etenkin jos immuunijärjestelmä on jo muutenkin heikoilla. Immune NU sisältää 188% päivittäin tarvitsemastasi C-vitamiiniannoksesta sekä runsaasti antioksidantteja sekä E-vitamiinia. Immune NU sisältää myös mehiläiskittiä, joka tunnetusti ehkäisee tehokkaasti bakteerien kasvua, parantaa tartuntatauteja sekä vahvistaa ihon ja kynsien hyvinvointia. Lisäksi acerola-marjaa, joka on yksi parhaimmista luonnollisista C-vitamiinilähteistä ja sisältää lisäksi runsaasti magnesiumia, B5-vitamiinia sekä kaliumia. MaxMedix tuotekehitystiimi on käyttänyt paljon aikaa tämän optimaalisen ravintolisän tuotesisällön kehittämiseen, jotta sinun ei tarvitsisi enää huolehtia siitä, onko immuunijärjestelmäsi kunnossa arjen kiireisimpinäkin hetkinä.

23 tehokasta ainesosaa:

 • Mehiläiskitti (propolis) 5:1 200mg (propolis vastaavuus 1000mg)
 • Emomaito (royal jelly) uute 71.43mg 3.5:1 (kokonainen emomaito vastaavuus 500mg)
 • Kokonainen acerola marja 300mg (vähintään 25% C-vitamiinia)
 • Manuka-hunaja 150mg
 • Mehiläisen siitepöly 150mg
 • C-vitamiini 150mg (188% NRV)
 • Seljanmarja 100mg 10:1 (koko marja vastaavuus 1000mg)
 • Sitruuna bioflavonoidi 100mg
 • Inkiväärin juuriuute 5mg 20:1 (koko juuren vastaavuus 100mg)
 • Resveratroil 50mg
 • Sinkki 20mg (200% NRV)
 • Niasiini 16mg (100% NRV)
 • Rauta 14mg (100% NRV)
 • E-vitamiini 12mg (100% NRV)
 • Pantoteenihappoa 6mg (100% NRV)
 • Thiamin 2mg (182% NRV)
 • Riboflaviini 2mg (143% NRV)
 • B6-vitamiini 1.5mg (107% NRV)
 • Kupari 1mg (100% NRV)
 • D3-vitamiini 1000iu (500% NRV)
 • Foolihappo 200?g (100% NRV)
 • Seleeni 100?g (182% NRV)
 • B12-vitamiini 2.5?g (100% NRV)

Ainesosa

Jokainen Immune Nu:ssa käytetty ainesosa on valittu huolellisesti osaksi eksklusiivista formulaa niiden ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi. Tässä muutama tärkeimmistä ainesosista

Mehiläisten kittivaha
Yksi mehiläisten tuottamista, vähemmän tunnetuista ainesosista on kittivaha, joka juontaa juurensa muinaiseen Egyptiin. Kittivaha sisältää hartsia, vahoja ja bioflavonoideja, ja mehiläiset käyttävät sitä pesänrakennuksessa bakteerisuojan muodossa ja eräänlaisena pesän immuunijärjestelmänä.
C-vitamiini
Tämä suosittu vitamiini tunnetaan monista terveydellisistä hyödyistä, ja sen tärkein ominaisuus on se, että se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C-vitamiini voi myös lisätä raudan imeytymistä ja voi osaltaan vähentää väsymystä.
Kuningatarhyytelö
Immune Nu:ssa käytetty kuningatarhyytelö eli emomaito on eettisesti kerätty, ja tämä ainesosa saa nimensä siitä, miten mehiläiset käyttävät sitä suojellakseen ja kasvattaakseen kuningatar-mehiläisiä. Ihmisten käytössä tästä uutteesta on tullut suosittu sen ravitsemuksellisen arvon vuoksi, ja se sisältääkin runsaasti hyödyllisiä proteiineja, vitamiineja ja aminohappoja.
Acerola
Acerola-kirsikka on kotoisin Etelä-Meksikon, Keski-Amerikan ja eräiltä Etelä-Amerikan alueilta, ja se on hedelmä, joka on kerännyt suosiota lyhyessä ajassa. Acerolaa koskevia tutkimuksia on tehty useita, koskien esimerkiksi sen C-vitamiinipitoisuutta ja sen makro- ja mikroravintoaineita.

Näin käytät ravintolisää

Nauti Immune NU kapseleita kaksi päivässä ruokailun yhteydessä veden kera. Suosittelemme nauttimaan yhden kapselin aamulla ja yhden illalla. Purkki sisältää 60 kapselia ja riittää 30. päiväksi.

Lue Lisää
Immune NU 60 kpl | Ravintolisä vastustuskyvyn tueksi

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(5)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(2)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

78.00% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Olen sairastanut pitkään ja infektioiden poissa pysyminen olisi ensiarvoisen tärkeää. Vastustuskyvyn tuominen entiselle tasolle on pitkä prosessi, mutta koen että pitkäjänteisyydellä ja tämän tuotteen sitkeällä käytöllä pääsen pois tästä sairastamiskierteestä.

J Janne
Vahvistettu Osto

Vaikuttava ainesosaluettelo!

M Moona
Vahvistettu Osto

Helppo ympäri-vuoden syötävä tuote. Miksi söisi pelkkiä vitamiineja, kun tästä saa niin paljon kaikkea muutakin. Olen suositellut tätä myös ystäväpiirille, ikä kun tuo mukanaan sairauksia ja kaikki apu on tarpeen.

R Raija
Vahvistettu Osto

Minulla on usein flunssa ja nuhaa mutta siitä lähtien kun aloin käyttämään Immune NU ravintolisää en ole sairastanut niin paljon

K Kareena
Vahvistettu Osto

Minulla on todella surkea vastustuskyky ja sairastun helposti! Kyllästyin jatkuvaan sairasteluun ja aloin käyttämään ravintolisää. Sairastun edelleen välillä flunssaan, mutta en läheskään yhtä usein kun aikaisemmin.

F Fleur
Vahvistettu Osto

Minulla on heikko vastustuskyky, mutta en ole sairastunut sen jälkeen kun aloin käyttämään immune-kapseleita

T Theresa
Vahvistettu Osto

Vaikuttaa toimivan

A Alexandre
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös