Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Inkiväärikapselit

14400 mg 60 kpl | Luonnonmukaista hyvinvointia

Yhteenveto

Inkiväärijuuriuute on yksi luonnollisimmista ja voimakkaimmista tavoista aktivoida elimistön hyvinvointia ja muun muassa ylläpitää päivittäisiä energiatasoja. Inkivääri on erittäin monipuolinen raaka-aine, jota voit käyttää sellaisenaan tai kapselimuodossa. WeightWorldin inkiväärikapselit sisältävät 14,400mg luonnollista voimaa jokaisessa annoksessa. Helposti nautittavat kapselit eivät pidä sisällään inkiväärin poikkeuksellista makua, mutta kaikki muut positiiviset ominaisuudet siitä löytyvät. Käytämme tuotteessamme laadukkainta ja puhtainta inkivääri-uutetta, minkä vuoksi kapselit soveltuvat hyvin myös vegaaneille ja kasvissyöjille.

 • Suunniteltu sydämen ja vatsan hyvinvoinnille
 • Valmistettu hienoimmasta inkivääristä
 • Voimakas 14,400mg kerta-annos
 • Neutraalin makuinen kapseli
 • Soveltuu sekä vegaaneille että kasvissyöjille
 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • GMP
 • Vegetaarinen
 • Osta 1 $19.84
 • Osta 2 $35.72 $39.68 Säästät 10%
 • Osta 3 $47.61 $59.52 Säästät 20%

Miksi ottaa Inkiväärikapseleita?

Inkivääri sellaisenaan tai lisäravinteen muodossa on yksi maailman käytetyimpiä mausteita ruoanlaitossa, mutta myös lääkerohdoissa hyvinvointia lisäävänä ainesosana. Sen lisäksi, että sillä on helposti tunnistettava maku ja koko kehoa lämmittävä vaikutus, on se erittäin hyvä ainesosa hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja elinvoimaisuuden vahvistamiseen.

Tehokas apu pahoinvointiin

Inkivääriä käytetään ruokavaliossa sen raikkaan ja voimakkaan maun takia, mutta sitä on myös käytetty auttamaan elintoimintojen tasapainottamisessa, etenkin vatsalaukun ja suoliston hyvinvoinnin edesauttamisessa. Ympäristöstämme kertyy elimistöömme jatkuvasti erilaisia haitallisia ainesosia, kuten lääkekuurien kuljettamia kemikaalijäämiä tai ympäristön saasteiden lisäämiä toksiineja. Useat tutkimukset ovat löytäneet yhteyden inkiväärin sekä vatsaa rauhoittavien ominaisuuksien väliltä. Suoliston toimivuus on tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Inkivääriä käytetään myös puhdistamaan ja rauhoittamaan tulehduksia, vatsatauteja, pahoinvointia tai muita suoliston epätasapainoon liitettäviä epämukavuustiloja. Vaikka vatsataudit lähtevätkin usein itsestään, saattavat inkiväärikapselit rauhoittaa pahan olon tunnetta niin, ettet joudu lopettamaan päivääsi kesken, vaikka pahoinvointi yhtäkkiä iskisikin.

Elimistön puhdistuminen

Inkivääri tunnetaan myös sen puhdistavista ominaisuuksista, jotka ovat erityisen tehokkaita etenkin, kun haluamme eroon elimistöön kertyneistä kuona-aineista ja kemikaaleista, jotka aiheuttavat epämukavuutta. Inkivääri on yhdistetty mahalaukun tyhjennykseen, joka poistaa edellä mainittuja aineita. Tällaiset prosessit ovat hyväksi sydämen terveydelle ja verisuonten tasapainoille. Inkiväärijuuren vahvuus antaa sinulle lisäboostia päivittäiseen elämääsi, ylläpitää energiatasojasi ja siten luonnollisesti tehostaa elimistösi toimintaa ja puhdistumista.

Nivelet

Unohdamme usein, että inkivääri on poikkeuksellisen tehokas raaka-aine tukemaan elimistömme nivelten ja muiden liitosten toimintaa. Useat tutkimustulokset osoittavat että inkivääri laskee tulehdustasoja ja on siten erinomainen keino pitää huolta muun muassa nivelten hyvinvoinnista. Tulehdus ja turvotus aiheuttavat usein liitoskohtien kiputiloja, mitkä voivat ajan myötä kasvaa epämukaviksi ongelmiksi etenkin jos ennaltaehkäiseviä keinoja ei harjoiteta lainkaan.

Nivelet

Ainesosaluettelo

Inkivääriuute 12:1, Magnesiumstearaatti, Piioksiidi, Maltodekstriini, HPMC (Hydroksipropyylimetyyliselluloosa) -kapselikuori

Kuinka otan Inkiväärikapseleita?

Parhaimpien tulosten saavuttamiseksi suosittelemme, että otat 1-2 inkiväärikapselia päivittäin. Nauti kapselit runsaan veden kanssa ja yhdistä ne terveellisiin elämäntapoihin sekä tasapainoiseen ruokavalioon. Voit itse valita kapselien ottamisen ajankohdan ja voit ottaa ne joko tyhjään tai täyteen vatsaan.

Ohjeita Inkiväärikapseleiden käyttäjille

Tämä ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja terveellistä ruokavaliota. Parhaat tulokset saat kun käytät sitä osana tasapainoista ja terveellistä ruokavaliota sekä aktiivista päivittäistä liikuntaa. Tuote soveltuu sekä kasvissyöjille että vegaaneille. Tuote ei sovellu alle 18 vuotiaille.

Inkiväärikapselit 14400 mg 60 kpl | Luonnonmukaista hyvinvointia

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(8)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

86.67% pohjautuen 11 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Todella hyvä tuote

J Jari M
Vahvistettu Osto

Todella rauhoittava ravintolisä, mainio päivittäiseen käyttöön.

M Mikke
Vahvistettu Osto

Syön tätä yleensä vatsavaivoihin tavallisten lääkkeiden ohella, varmistaen, etteivät ne tee liikaa hallaa ja että tasapaino pysyy!

L Leeni
Vahvistettu Osto

Nää kapselit ja kuppi kahvia, niin päivä lähtee käyntiin just eikä melkein!

K Karo
Vahvistettu Osto

Vahvin löytämäni inkiväärilisä!

K Kiti
Vahvistettu Osto

Nukuin aina, en jaksanut pysyä hereillä. Inkivääri kapseleiden avulla olen saanut elämäni takaisin. Mieli on virkeä ja hyväntuulinen. Suosittelen !

A Anne
Vahvistettu Osto

Täydellinen minulle koska haluan nauttia inkiväärin hyödyistä mutta en voi sietää tuoreen inkiväärin makua.

D Dani
Vahvistettu Osto

Helppo käyttää ja mieto haju

B Belle
Vahvistettu Osto

Hyvä vatsalle, onneksi löysin tämän ennen kuin menin lääkäriin.

F Francis
Vahvistettu Osto

Tämä auttaa rauhoittamaan vatsaa

J Janet
Vahvistettu Osto

Tämä auttaa pahoinvointiin, kärsin siitä aika usein.

H Hannah

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä