Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Intensive Colon Cleanse

60 kpl | 10 päivän puhdistuskuuri

Yhteenveto

Ummetus, ilmavaivat ja turvotus eivät ole mukavia kumppaneita. Jos olet jo kokeillut tiettyjen ruokien välttelyä ja kuidun määrän lisäämistä ruokavalioosi, voit kokeilla helpottaa oloasi luonnollisen ravintolisän, kuten Intensive Colon Cleansen avulla!

 • Suunniteltu helpottamaan ummetusta, ilmavaivoja ja turvotusta
 • Kalsium edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa
 • Seleeni suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä
 • Sisältää Lactobacillus Acidophilus- ja Bifidobacterium Infantis-maitohappobakteereita
 • Tukee suoliston hyvää bakteerikantaa
 • Helppokäyttöinen 10 päivän kuuri

Intensive Colon Cleanse voi olla täydellinen valinta sinulle, joka etsit hyvää tekevää, terveellistä ja puhdistavaa detox-tuotetta. Tämän puhdistavan lisäravinteen juju piilee helpossa 10 päivän kuurissa, jonka avulla hoitojakso pysyy lyhyenä. Tuotteen toinen salaisuus on sen ainutlaatuinen 12 aktiivisen ainesosan tarkasti punnittu sekoitus. Jokainen tabletti sisältää kaiken tarvittavan!

 • GMP
 • Maidoton
 • Kofeiiniton
 • Osta 1 20.99€
 • Osta 2 37.78€ 41.98€ Säästät 10%
 • Osta 3 50.37€ 62.97€ Säästät 20%
  • Ilmainen toimitus

Mistä ummetus, ilmavaivat ja turvotus johtuvat?

Ummetuksella tarkoitetaan sitä, kun liian suuri määrä ulostetta jää suoleen. Ongelma juontaa yleensä liian vähäisestä kuidun ja veden saannista sekä liian vähäisestä liikunnasta. Ilmavaivat ovat kiusallinen vaiva, jonka taustalla on yleensä juuri ummetusta ja turvotusta. Turvotus puolestaan johtuu yleensä ilmavaivoista sekä ruoka-aineintoleransseista, joiden takia keho ei pysty kunnolla käsittelemään tiettyjä ruoka-aineita. Jos kärsit usein ilmavaivoista ja turvotuksesta, kannattaakin kokeilla tiettyjen ruoka-aineiden pois jättämistä ruokavaliosta. Syypäänä ovat usein esimerkiksi pavut, linssit, ruusukaali, kaali, keinotekoiset makeutusaineet tai maitotuotteet (jos olet laktoosi-intolerantti). Jos kärsit usein ummetuksesta, ilmavaivoista ja turvotuksesta, kannattaa sinun ilman muuta kokeilla luonnollista suolen puhdistukseen suunniteltua tuotetta. Siitä voi olla paljon hyötyä muutenkin kuin vain turvotuksen, ilmavaivojen ja ummetuksen helpottamisessa - kuten esimerkiksi erilaisten haitallisten aineiden poistamisessa kehosta. Ruoansulatuselimistön puhdistaminen on tärkeätä sen terveyden ja toiminnan kannalta - etenkin jos ruokavaliosi on raskaanpuoleinen.

Käyttöohjeet

Intensive Colon Cleanse -lisäravinne on suunniteltu auttamaan taistelussa ummetusta, turvotusta ja ilmavaivoja vastaan. Ota 2 kapselia 3 kertaa päivässä, jokaisen pääaterian yhteydessä. Toista 10 peräkkäisenä päivänä ja varmista, että juot riittävästi vettä; suositus on noin 2-3 litraa päivässä. Vähennä annostusta, jos lievää turvotusta tai ilmavaivoja esiintyy.

Resepti

Säännöllisyys
Nämä ruoka-aineet sisältävät runsaasti kuitua ja niitä kutsutaan usein ravintokuiduiksi. Suolen säännöllisen toiminnan kannalta on tärkeää, että päivittäinen kuidun saanti pysyy riittävällä tasolla. Ainesosien ominaisuuksia on tutkittu ja esimerkiksi tumman riisin ja leseiden mahdollista paksusuolta suojaavasta vaikutuksesta on tutkimuksia. Myös omenapektiinin kaltaisten hedelmäkuitujen ja monifenolisten komponenttien hyvää tekevästä yhteisvaikutuksesta löytyy tutkimusta.

Tasapaino
Tasapaino on ratkaiseva tekijä ruoansulatusjärjestelmän ja suolen terveen toiminnan kannalta. Kehossamme on sekä “hyviä” että “pahoja” bakteereja, jotka on tärkeä pitää tasapainossa. Lactobacillus Acidophilus ja Bifidobacterium Infantis tunnetaan ”hyvinä” bakteereina, jotka tukevat suoliston toimintaa. Maitohappobakteerien ja suolen luonnonmukaisen toiminnan yhteyttä on niin ikään tutkittu. Inkiväärin juurta käytetään usein pahoinvoinnin ja vatsakipujen vastaisena yrttiainesosana, kun taas oligofruktoosin sanotaan ruokkivan ‘hyvää’ bakteerikantaa.

Suoja
Colon Cleansen sisältämien mineraalien tiedetään olevan erityisen hyviä keholle. Ne voivat tukea myös ruoansulatusjärejstelmän toimintaa. Kalsium tukee normaalia energia-aineenvaihduntaa ja magnesium elektrolyyttitasapainoa. Molempien yhteydestä kehon puolustuskykyyn löytyy tieteellistä tutkimusta. Seleeni auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä. Seleenin ja paksusuolen toiminnan välistä yhteyttä on myös tutkittu. Lisäksi potassium edistää normaalin verenpaineen ylläpitoa.

Täydellinen ainesosaluettelo

Aktiiviset ainesosat - Ruskea riisikuitu (Bran), Psylliumin kuori, Omenapektiini, Arabikumi, Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Infantis, Inkiväärin juuri, FOS (Frukto-oligosakkaridit), Kalsium, Magnesium (Magnesiumsitraatti), Seleeni (Selenomethionine), Kalium (Potassium Aspartate).

Muut ainesosat - Kapselin kuori - Gelatiini. Paakkuuntumisenestoaineet - Selluloosa, Piioksidi, Vihannesstearaatti.

Luonnonmukainen ravintolisä suolen puhdistamiseen

Tämä ravintolisä on valmistettu luonnon omista ainesosista, eikä sillä tunneta sivuvaikutuksia. Kuten minkä tahansa uuden ravintolisän kohdalla, suosittelemme aina lukemaan ainesosaluettelon huolellisesti läpi omien henkilökohtaisten allergioiden varalta. Tämä valmiste on tarkoitettu intensiiviseksi, 10 päivän kuuriksi. Ei sovellu alle 18-vuotiaille.

Intensive Colon Cleanse 60 kpl | 10 päivän puhdistuskuuri

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(4)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(2)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

76.00% pohjautuen 9 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Vatsavaivaisena koin tämän tuotteen helpoksi ja miellyttäväksi. Vatsani on hyvin usein sekaisin ja olo on suoraan sanottuna epämiellyttävä. Tämän avulla voin silloin tällöin puhdistaa turhat kuonat ja olo pysyy hyvänä pidempään.

M Minna
Vahvistettu Osto

Tarkoitus oli startata kevyt kuntokuuri tämän avulla, mutta en odottanut että varsinaista painoa vielä lähtisi. +2kg, kiitos!!

m matilda
Vahvistettu Osto

Hyvä hinta-laatusuhde

T Tiina
Vahvistettu Osto

Intensiivikuuri, joten paras suorittaa esim. lomalla

M Maria
Vahvistettu Osto

Käytin tuotetta 10 päivän ajan ja nyt on paljon parempi olo!

J Jaana
Vahvistettu Osto

Tämä auttaa tehokkaasti turvotukseen ja ummetukseen. Se on hieman kallis mutta käytän sitä vain tarvittaessa.

D Dayna
Vahvistettu Osto

10 päivää on sopivan pitkä käyttöaika. Olen käyttänyt tuotetta 6 päivää ja huomaan jo eron

D Delilah
Vahvistettu Osto

Hyvä hinta-laatusuhde

S Sonia
Vahvistettu Osto

Hyvä tuote, mutta vain 10 päivän kuuri

H Hana

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä