Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Rahat takaisin-takuu

Inuliinijauhe

Kuiturikas ravintolisä

Yhteenveto

Inuliinijauheemme on kotoisin Amazonin sademetsien eksoottisesta sikuri-kasvista. Vain puhtainta inuliinia käyttämällä olemme luoneet jauhemaisen ravintolisän, joka on helppo sekoittaa juomiin, ja joka sisältää kaikki luonnollisen, kasvipohjaisen ruoansulatusta edistävän reseptin hyödylliset ominaisuudet. Inuliinista löytyy vain vähän kaloreita, mutta sitäkin enemmän kuitua, joten se on täydellinen lisä painonhallintarutiiniisi sekä tukemaan ruoansulatuselimistön toimintaa.

  • Puhtainta luonnollista inuliinia
  • Erittäin kuiturikas
  • Luonnollinen prebiootti
  • Vähäkalorinen ravintolisä
  • Helppokäyttöinen jauhe
  • Pakkaus sisältää 100 annosta
  • Vegaaninen
  • Gluteeniton
  • Vegetaarinen
  • Laktoositon

Tuote ei ole enää saatavilla.

Miksi käyttää prebioottista ravintolisää?

Kuitu, olipa kyseessä sitten liukeneva tai liukenematon, on yksi terveellisen ruokavalion tärkeimmistä ravinteista. Kuitu tukee ravinnon pilkkoutumista ruoansulatuksen aikana. Tästä huolimatta se jää usein vähäiselle huomiolle aterioita koostettaessa, ja tämän takia kuiturikkaat prebioottiset tuotteet ovat hyvä apu monille.

Inuliinin hyödyt

Inuliinijauhe on esimerkki tehokkaasta prebiootista. Se on valmistettu runsaasti kuitua sisältävän sikurin juuresta. Sen lisäksi, että se on terveellinen ja luonnollinen juuri, pitää Inuliini sisällään monia mielenkiintoisia ominaisuuksia, jotka voivat tehdä siitä täydellisen lisän ruokavalioosi.

Ruoansulatus

Inuliini maitohappobakteeri sisältää runsaasti luonnollista kuitua, joka auttaa kehoa pilkkomaan ravinteita ruoansulatuksen aikana. Hyvä ruoansulatus takaa sen, että syömäsi ruoka muuttuu energiaksi ja kehon käyttöön, eikä varastoidu rasvaksi elimistöön. Lisäksi tehokas ruoansulatus ylläpitää hyvää energiatasoa, ja auttaa noudattamaan kehon luonnollisia rytmejä.

Verensokeri

Inuliinin sisältämä kuitu on tehokas tuki ravinteiden pilkkomiseen elimistössä, mikä voi olla hyväksi myös verensokerin säätelylle. Tämä voi olla hyödyllistä, sillä vapaasti veressä liikkuva suuri määrä glukoosia saattaa aiheuttaa liiallisen sokerin varastoitumisen rasvasoluiksi, mikä voi taas aiheuttaa painonnousua.

Mukavuus

Terveellisen kuitumäärän sisältävä ravinto on hyödyksi myös ruoansulatuskanavan viimeisimpiä etappeja ajatellen. Kuitua käytetään usein apuna suolen toiminnan säätelyssä. Säännöllinen sekä tasapainoinen suolen toiminta tuo oloon virkeyttä, ja estää jokapäiväistä elämää häiritseviä epämukavia tuntemuksia vatsassa sekä suolistossa.

Helppokäyttöinen

Yksi Inuliinin loisto-ominaisuuksista on myös se, että jauhemaisessa muodossa se on sekä hajuton että mauton. Tämän ansiosta se on helposti ja vaivattomasti lisättävissä ruokavalioon, sekoittamalla juomiin, jolloin se ei vaikuta makuelämykseen. Tämä tekee ravintolisän käytöstä helppoa ja mukavaa, sillä sinun ei tarvitse uhrata aikaa erilaisten makujen tasapainottamiseen.

Painonhallinta

Suunniteltu luonnolliseksi avuksi painonhallintaan.

Runsaskuituinen

Sisältää runsaasti ruoansulatusta tukevaa luonnollista kuitua.

Vähäkalorinen

Vähäkalorinen tuote päivittäiseen ravitsemukseen.

Pitkäkestoinen

100 annosta Inuliinia jokaisessa pakkauksessa.

Ainesosaluettelo

Inuliini frukto-oligosakkaridit (FOS).

Käyttöohje

Sekoita yksi kauhallinen (5g) Inuliinijauhetta veteen tai mehuun kerran päivässä. Älä täytä paketista löytyvää annosmittaa kukkuralleen. Varmista, että karistat ylimääräiset jauheet kauhasta pakkauksen sisällä hävikin välttämiseksi.

Ohjeita

Inuliini maitohappobakteeri ei ole ateriankorvike, vaan tasapainoista ruokavaliota ja liikuntarutiinia tukeva ravintolisä. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. Muista lukea pakkausseloste huolellisesti läpi, mikäli kärsit allergioista. Tuotetta ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Inuliinijauhe Kuiturikas ravintolisä

Tarjouksemme

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(6)
4 Tähteä
(4)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

83.64% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Treenaan paljon, joten vaikka aineenvaihduntani on todella nopea, olen kärsinyt treenauksen aiheuttamasta ummetuksesta. Tämä tuote on tuonut helpotusta ongelmaan.

J Janne
Vahvistettu Osto

Olen nirso syömään (tästä syytän tietysti vanhempiani) enkä oikein tiennyt miten vähäistä kuidunsaantini olikaan. Onneksi löysin näin helpon ratkaisun ja sain hieman mielenrauhaa.

N Nila
Vahvistettu Osto

Huippu ravintolisä, tämä on auttanut päivittäisten aterioiden tukena!!

K Kiira
Vahvistettu Osto

Loistava tapa saada päivittäistä ravintokuitua, nyt voin syödä aamiaiseksi mitä haluan ainaisten kuituleseiden sijaan.

T Tami
Vahvistettu Osto

Hyvä tuote. Sopivan kokoinen ja siedettävän makuinen

H Harry
Vahvistettu Osto

Hyvä hinta-laatusuhde.

A Adrian
Vahvistettu Osto

Olen syönyt vähemmän siitä lähtien kun aloin käyttämään tätä.

A Azi
Vahvistettu Osto

Täydellistä ett se on laktoositon ja gluteeniton

M Mary
Vahvistettu Osto

Sekoittuu hyvin, erinomainen tuote. 5 pistettä

R Ruika
Vahvistettu Osto

Erinomainen ravintolisä!

S Svetlana

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä