Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

2 Vuoden Takuu

Circulator

Laite | Sähköinen Jalkojen hierontalaite

Yhteenveto

Me kaikki tiedämme hyvän verenkierron tärkeyden ja sen positiiviset vaikutukset kehoomme, mutta sen saavuttaminen voi olla vaikeaa. Circulator on reseptivapaa jalkahieronta laite, jota voit käyttää oman kodin rauhassa. Edistyksellinen Circulator hyödyntää innovatiivista EXOpulse teknologiaa lihasten supistamiseksi ja rentouttamiseksi, edistäen verenkiertoa ja tukien sääriä ja jalkoja. Virtaviivainen muotoilu tekee siitä ihanteelliseen kotiin ja matkoile. Sen mukana tuleva kätevä kaukosäädin varmistaa, ettei sinun tarvitse enää kurotella tai kumarrella - voit vain istua ja rentoutua!

  • Auttaa tehostamaan verenkiertoa säärissä ja jaloissa*
  • Hyödyntää erityistä EXOpulse teknologiaa
  • Kevyt 2kg laite - helppo ottaa mukaan & säilöä
  • Helppo 30 minuutin päivittäinen sessio kotona
  • 2 vuoden takuu
  • Sisältää hyödyllisen laukun, jonka avulla tuote on helppo ottaa mukaan
  • CE-sertifioitu
125.99€

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Mikä on Circulator?

Miljoonat ihmiset kärsivät heikosta verenkierrosta, eivätkä he yleensä halua tukeutua kivuliaisiin leikkauksiin tai mahdollisiin pillereistä ja lääkkeistä aiheutuviin komplikaatioihin. Vuosien pulssiteknologiaan ja verenkiertoon suuntautuneiden tutkimusten jälkeen WeightWorld on kehittänyt Circulatorin, joka on lääkkeetön, ei-kajoava hoitomuoto verenkierto-ongelmista kärsiville, erityisesti säärten ja jalkojen alueilla. Mikäli sinulla on siis mielessä jalkojen verenkierron parantaminen, kokeile tehokasta Circulatoria!

Tämän lisäksi Circulatorin mukana tulee ylimääräisiä elektrodityynyjä, joita voidaan käyttää itsenäisesti tai yhdessä laitteen kanssa. Nämä elektrodityynyt hyödyntävät samaa innovatiivista teknologiaa, mutta erikoistuvat kohdennettuihin alueisiin, kuten selkään ja olkapäihin. Näin voit käyttää laitetta joustavasti, omien mieltymystesi mukaan. Säästät myös aikaa, rahaa ja vaivaa, sillä sinun ei tarvitse ostaa useita eri laitteita eri alueille - Circulatorissa on kaikki samassa!

Verenkierron tärkeys

Hyvällä verenkierrolla voi olla monella eri tavalla iso rooli terveydessämme. Kun kärsimme heikosta verenkierrosta, saatamme usein kokea ei-toivottuja oireita, kuten kipua, jalkojen turvotusta sekä tunnetta väsyneistä ja painavista jaloista. Jalkamme toimivat ‘toisena sydämenä’, pumpaten verta takaisin sydämeen, joten tämä voi olla ongelma heikosta verenkierrosta kärsiville.

Heikko verenkierto voi johtua monista eri tekijöistä ja se voi vaikuttaa kehen tahansa iästä riippumatta. Jotkut lääketieteelliset sairaudet, kuten diabetes tai korkea verenpaine, voivat omalta osaltaan vaikuttaa verenkierron heikkouteen, aivan kuten ikä, ruokavalio ja mobiiliteettikin. Jalkojen ja säärten verenkierron tehostaminen ja parantaminen saattaa siis olla iso askel oikeaan suuntaan kokonaisvaltaisen terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseksi.

EXOpulse teknologia

Circulator jalkahierontalaite käyttää innovatiivista EXOpulse teknologiaa. Se on pulssitekniikan muoto, joka hyödyntää mietoja ja säänneltyjä terapeuttisia sähköimpulsseja, jotka auttavat lihaksia supistumaan ja laajenemaan jalkapohjien kautta. Tämä voi auttaa verta virtaamaan paremmin, mikä voi taas edistää terveydellesi tärkeiden ravintoaineiden ja hapen kulkeutumista. Tämä verenkiertoa tehostava laite hyödyntää tätä teknologiaa turvallisesti ja tehokkaasti niin, että pääset rakkaiden harrastustesi pariin.

Miksi valita Circulator?

Innovatiivinen EXOpulse Teknologia
EXOpulse teknologian ansioista laite hyödyntää sähköimpulsseja verenkierron edistämiseen, tehden siitä turvallisen ja lääkkeettömän vaihtoehdon verenkierron parantamiseen.
Kätevä Kaukosäädin
Circulatorin mukana tuleva kätevä kaukosäädin varmistaa, ettei sinun tarvitse kumarrella ja säädellä toimintoja manuaalisesti. Istu ja rentoudu!
99 Eri Voimakkuustasoa
99 eri voimakkuustasolla voit räätälöidä laitteen henkilökohtaisten tarpeittesi mukaan. Voit myös helposti vaihtaa tasoa päivittäin niin, että se vastaa vaatimuksiisi.
2 Vuoden Takuu
Meillä on täysi luotto tuotteeseemme, joten siinä harvinaisessa tapauksessa, että ongelmia ilmenisi, tarjoamme mielenrauhasi vuoksi kahden vuoden takuun.
Kompakti Ja virtaviivainen muotoilu
Circulator on erityisesti suunniteltu kuljetettavaksi ja varastoitavaksi, tehden siitä ihanteellisen käyttää missä ikinä oletkaan.
Helppo kantaa mukana
Hierontalaitteen painaessa vain 2kg, on se yksi markkinoiden kevyimmistä laitteista - se on helppo kantaa mukana, niin kotona kuin matkoillakin. Laite on helppo ottaa mukaan esimerkiksi lomalle tai työmatkalle laitteen mukana tulevan laukun avulla!
Alhainen Virrankulutus
Koska Circulator on ihanteellinen päivittäiseen käyttöön, sen alhainen virrankulutus on hyväksi ympäristölle ja sähkölaskuillesi!
CE-Hyväksytty Laite
Turvallisuutesi on meille tärkeää, joten olemme varmistaneet, että Circulator on CE-hyväksytty ja turvallinen käyttää.

Sinun Circulator-laitteesi

Miten Circulator-laitetta käytetään?

Laitteen käyttö

1Vaihe

Laita virtajohto lähimpään pistorasiaan sekä laitteen virtalähteeseen.

2Vaihe

Istu mukavasti niin, että molemmat polvesi ovat taivutettuina 90 asteen kulmaan. Aseta paljaat jalat niille tarkoitetuille tyynyille.

3Vaihe

Kytke laite päälle painamalla laitteen tai kaukosäätimen virtanäppäintä.

4Vaihe

Lisää voimakkuutta +/- näppäimillä kunnes joko näet tai tunnet lihastesi supistuvan ja laajentuvan.

Laitteessa on oletuksena 30 minuutin kesto ja voimakkuustaso 0, mutta voit säätää kestoa ja voimakkuustasoa laitteen +/- näppäimillä tai kaukosäätimellä. Huomioi, että optimaalinen voimakkuustaso riippuu käyttäjästä. Voit myös nostaa kestoaikaa itsellesi sopivaksi. Laite kytkeytyy automaattisesti pois päältä, kun se on ollut käynnissä valitun ajan.

Elektrodityynyjen käyttö

1Vaihe

Varmista, että laite on kytketty pois päältä ja yhdistä elektrodityynyt pistokkeeseen. Irrota vartalotyynyjen suojakalvo ja aseta ne varovasti iholle.

2Vaihe

Käynnistä laite ja säädä voimakkuutta ja kestoa +/- näppäimillä. Kun valittu ohjelma on kulunut loppuun, sammuu laite automaattisesti.

3Vaihe

Irrota tyynyt varovasti iholtasi - älä vedä sähköjohdosta, sillä se saattaa vahingoittaa niitä. Aseta tyynyt muovisuojuksen molemmille puolille käytön jälkeen seuraavaa kertaa varten.

Elektrodityynyt on suunniteltu käytettäväksi olkapäillä, selässä tai käsissä. Näitä tyynyjä voidaan käyttää itsenäisesti tai yhdessä jalkojen hierontalaitteen kanssa. Varmista ennen käyttöä, että ihosi on puhdas, kuiva ja vahingoittumaton. Suosittelemme, että luet koko käyttöohjeen ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Hyödyllisiä neuvoja

Laitteen sähkönjohtokyvyn tehokkuuden parantamiseksi suosittelemme, että hierot rasvaa jalkoihin ja juot paljon vettä nestehukan välttämiseksi. Circulator ei ole hierontalaite, eikä sitä ole suunniteltu värähtelemään. Sen sijaan se lähettää mietoa sähkövirtaa, joka auttaa stimuloimaan jalkapohjien hermoja, mikä saa aikaan tavanomaista lihasten supistelua ja laajenemista. Jalkoihin lähetetyt impulssit ovat aina yhtä voimakkaita, mutta koska kunkin jalan herkkyys voi vaihdella, saattaa impulssi joskus tuntua enemmän toisessa jalassa. Näissä tapauksissa säädä laitteen voimakkuus niin, että se tuntuu herkemmässä jalassa miellyttävältä - toinen jalka kun saa pulsseja yhtä lailla. Jos sinulla on kysyttävää laitteen käyttöön liittyen, käyttöohjeessa on hyödyllinen FAQ-osio.

Turvallinen käyttää

Circulator jalkahieronta laite on perusteellisesti testattu ja CE-hyväksytty, joten se on täysin turvallinen käyttää. Korkean laadun ja luottamuksesi varmistamiseksi tarjoamme 2 vuoden takuun. Et tarvitse minkäänlaista reseptiä tämän tuotteen käyttämiseen. Suosittelemme, että luet käyttöohjeen ennen ensimmäistä käyttökertaa - näin varmistat turvallisen käytön ja sen, että saat laitteesta kaiken irti. Tämä laite ei sovellu raskaana oleville naisille heidän ensimmäisellä kolmanneksellaan, sydämentahdistinta käyttäville, veritulpasta tai sydänsairauksista kärsiville, epileptikoille tai heille, joilla on suonikohjuja.

*Huomioi, että tämä tuote ei ole lääkinnällinen laite. Sitä ei ole tarkoitettu minkään sairauden tai lääketieteellisen tilan hoitoon, parantamiseen tai ennaltaehkäisyyn.

Circulator Laite | Sähköinen Jalkojen hierontalaite

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(12)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

88.75% pohjautuen 15 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Jalkaongelmista kärsivän luottoystävä. Jalkani turpoovat ja kipuilevat, eikä lääkärien mukaan apua oikeen ole saatavilla. Tämä on halpa hinta helpommasta olosta, kattelen teeveetä samalla ja käsken vaimon säätää tehoa kovemmalle.

T Tarmo
Vahvistettu Osto

En osannut käyttää laitteen mukana tulevia läpysköjä, mutta asiakaspalvelu selvitti niiden tarkoituksen. Hyvä ja asiantunteva palvelu siellä.Käyttöohje voisi olla selkeämpi ja isommalla tekstillä, muuten kaikki mieleeni.

H Hannele
Vahvistettu Osto

Paljon treenaavalle ihana rentoutuskeino, tätä ennen nukkumaanmenoa ja aamulla jalat "painavat" vähemmän!

H Heidi
Vahvistettu Osto

Vaikeaselkoinen käyttää

E Emilia
Vahvistettu Osto

Lapsenlapsi ehdotti tämän hommaamista, sillä mummun jalat alkavat väsyä ja turvota pitkän matkan kävelyjen jälkeen. Hän opetti vielä käyttämään ja nyt kelpaa vaan olla ja nauttia.

H Hely
Vahvistettu Osto

Miellyttävän tunteen luoja, jalat tykkää hyvää.

A Aaro
Vahvistettu Osto

Uskalsin ostaa kun oli kahden vuoden takuu, eikä ole tarvinnut katua

K Kylli
Vahvistettu Osto

Vaikka tää on ehkä vanhemman väen laite, niin toimii myös nuoremmilla! Yllättävän paljon eri voimakkuusvaihtoehtoja, aina kun luulen kokeilleeni kaikki löytyy vielä yks uusi. Hyvä laite!

A Alex
Vahvistettu Osto

Olen etsinyt hyvälaatuista hierontalaitetta jo pitkään, joten ilahduin kun löysin tämän. Se on helppokäyttöinen ja kaukosäädin on kätevä selkäongelmani takia. Käytä sitä kun katson telkkaria ja liikkuvuuteni on parantunut. Kiitos Weightworld!

E Emily
Vahvistettu Osto

Nopea toimitus ja hintansa veroinen laite. Toimii yhtä hyvin kun kalliimmat laitteet.

D Dara
Vahvistettu Osto

Erinomainen hinta-laatusuhde

M Marlene
Vahvistettu Osto

Laite on yllättävän kevyt ja helppo kantaa, mutta vaikuttaa kuitenkin kestävältä. Verenkierto on parantunut muutaman viikon käytön jälkeen. Erittäin hyvä ja hintansa väärti.

R Rita
Vahvistettu Osto

Erinomainen tuote joka on halvempi kuin muut vastaavat mutta toimii yhtä hyvin. Tuntuu tukevalta ja laadukkaalta vaikka se on hyvin kevyt, sen takia annan sille 5 tähteä!

A Albert
Vahvistettu Osto

Helppo ja näppärä laite jota voi käyttää kotona eikä vie tilaa

P Patricia
Vahvistettu Osto

hyvä laite

e eero

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä