• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Klarna, verkkopankkimaksu & pankkikortit

 • Ilmainen toimitus yli 50€ ostoksiin

  Ennen klo 18 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä

 • Rahat Takaisin-takuu

  Koskee valittuja tuotteita

Circulator

Laite | Sähköinen Jalkojen Hierontalaite
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Me kaikki tiedämme hyvän verenkierron tärkeyden ja sen positiiviset vaikutukset kehoomme, mutta sen saavuttaminen voi olla vaikeaa. Circulator on reseptivapaa jalkahieronta laite, jota voit käyttää oman kodin rauhassa. Edistyksellinen Circulator hyödyntää innovatiivista EXOpulse teknologiaa lihasten supistamiseksi ja rentouttamiseksi, edistäen verenkiertoa ja tukien sääriä ja jalkoja. Virtaviivainen muotoilu tekee siitä ihanteelliseen kotiin ja matkoile. Sen mukana tuleva kätevä kaukosäädin varmistaa, ettei sinun tarvitse enää kurotella tai kumarrella - voit vain istua ja rentoutua!

 • Auttaa tehostamaan verenkiertoa säärissä ja jaloissa*
 • Hyödyntää erityistä EXOpulse teknologiaa
 • Kevyt 2kg laite - helppo ottaa mukaan & säilöä
 • Helppo 30 minuutin päivittäinen sessio kotona
 • 2 vuoden takuu
 • CE-sertifioitu

Verenkierron tärkeys

Hyvällä verenkierrolla voi olla iso rooli terveydellemme, monella eri tavalla. Kun kärsimme heikosta verenkierrosta, saatamme usein kokea ei-toivottuja oireita, kuten kipua, jalkojen turvotusta sekä tunnetta väsyneistä ja painavista jaloista. Jalkamme toimivat ‘toisena sydämenä’, pumpaten verta takaisin sydämeen, joten tämä voi olla ongelma heikosta verenkierrosta kärsiville.

Heikko verenkierto voi johtua monista eri tekijöistä ja se voi vaikuttaa kehen tahansa iästä riippumatta. Jotkut lääketieteelliset sairaudet, kuten diabetes tai korkea verenpaine, voivat omalta osaltaan vaikuttaa verenkierron heikkouteen, aivan kuten ikä, ruokavalio ja mobiliteettikin. Jalkojen ja säärten verenkierron tehostaminen ja parantaminen saattaa siis olla iso askel oikeaan suuntaan kokonaisvaltaisen terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseksi.

Mikä on Circulator?

Miljoonat ihmiset kärsivät heikosta verenkierrosta, eivätkä he yleensä halua tukeutua kivuliaisiin leikkauksiin tai mahdollisiin pillereistä ja lääkkeistä aiheutuviin komplikaatioihin. Vuosien pulssiteknologiaan ja verenkiertoon suuntautuneiden tutkimusten jälkeen WeightWorld on kehittänyt Circulatorin, joka on lääkkeetön, ei-kajoava hoitomuoto verenkierto-ongelmista kärsiville, erityisesti säärten ja jalkojen alueilla. Mikäli sinulla on siis mielessä jalkojen verenkierron parantaminen, kokeile tehokasta Circulatoria!

Tämän lisäksi Circulatorin mukana tulee ylimääräisiä elektrodityynyjä, joita voidaan käyttää itsenäisesti tai yhdessä laitteen kanssa. Nämä elektrodityynyt hyödyntävät samaa innovatiivista teknologiaa, mutta erikoistuvat kohdennettuihin alueisiin, kuten selkään ja olkapäihin. Näin voit käyttää laitetta joustavasti, omien mieltymystesi mukaan. Säästät myös aikaa, rahaa ja vaivaa, sillä sinun ei tarvitse ostaa useita eri laitteita eri alueille - Circulatorissa on kaikki samassa!

EXOpulse teknologia

Circulator jalkahieronta laite käyttää innovatiivista EXOpulse teknologiaa. Se on pulssitekniikan muoto, joka hyödyntää mietoja ja säänneltyjä terapeuttisia sähköimpulsseja, jotka auttavat lihaksia supistumaan ja laajenemaan jalkapohjien kautta. Tämä voi auttaa verta virtaamaan paremmin, mikä voi taas edistää terveydellesi tärkeiden ravintoaineiden ja hapen kulkeutumista. Tämä verenkiertoa tehostava laite hyödyntää tätä teknologiaa turvallisesti ja tehokkaasti niin, että pääset rakkaiden harrastustesi pariin.

Miksi valita Circulator?

Innovatiivinen EXOpulse Teknologia
EXOpulse teknologian ansioista laite hyödyntää sähköimpulsseja verenkierron edistämiseen, tehden siitä turvallisen ja lääkkeettömän vaihtoehdon verenkierron parantamiseen.
Kätevä Kaukosäädin
Circulatorin mukana tuleva kätevä kaukosäädin varmistaa, ettei sinun tarvitse kumarrella ja säädellä toimintoja manuaalisesti. Istu ja rentoudu!
99 Eri Voimakkuustasoa
99 eri voimakkuustasolla voit räätälöidä laitteen henkilökohtaisten tarpeidesi mukaan. Voit myös helposti vaihtaa tasoa päivittäin niin, että se vastaa vaatimuksiisi.
2 Vuoden Takuu
Meillä on täysi luotto tuotteeseemme, joten siinä harvinaisessa tapauksessa, että ongelmia ilmenisi, tarjoamme mielenrauhasi vuoksi kahden vuoden takuun.
Kompakti Ja Virtaviivainen Muotoilu
Circulator on erityisesti suunniteltu kuljetettavaksi ja varastoitavaksi, tehden siitä ihanteellisen käyttää missä ikinä oletkaan.
Helppo Kantaa Mukana
Hierontalaitteen painaessa vain 2kg, on se yksi markkinoiden kevyimmistä laitteista - se on helppo kantaa mukana, niin kotona kuin matkoillakin.
Alhainen Virrankulutus
Koska Circulator on ihanteellinen päivittäiseen käyttöön, sen alhainen virrankulutus on hyväksi ympäristölle ja sähkölaskuillesi!
CE-Hyväksytty Laite
Turvallisuutesi on meille tärkeää, joten olemme varmistaneet, että Circulator on CE-hyväksytty ja turvallinen käyttää.

Sinun Circulator-laitteesi

Miten käyttää Circulator-laitetta?

Laitteen käyttö

1Vaihe

Laita virtajohto lähimpään pistorasiaan sekä laitteen virtalähteeseen.

2Vaihe

Istu mukavasti niin, että molemmat polvesi ovat taivutettuina 90 asteen kulmaan. Aseta paljaat jalat niille tarkoitetuille tyynyille.

3Vaihe

Kytke laite päälle painamalla laitteen tai kaukosäätimen virtanäppäintä.

4Vaihe

Lisää voimakkuutta +/- näppäimillä kunnes joko näet tai tunnet lihastesi supistuvan ja laajentuvan.

Laitteessa on oletuksena 30 minuutin kesto ja voimakkuustaso 0, mutta voit säätää kestoa ja voimakkuustasoa laitteen +/- näppäimillä tai kaukosäätimellä. Huomioi, että optimaalinen voimakkuustaso riippuu käyttäjästä. Voit myös nostaa kestoaikaa itsellesi sopivaksi. Laite kytkeytyy automaattisesti pois päältä, kun se on ollut käynnissä valitun ajan.

Elektrodityynyjen käyttö

1Vaihe

Varmista, että laite on kytketty pois päältä ja yhdistä elektrodityynyt pistokkeeseen. Irrota vartalotyynyjen suojakalvo ja aseta ne varovasti iholle.

2Vaihe

Käynnistä laite ja säädä voimakkuutta ja kestoa +/- näppäimillä. Kun valittu ohjelma on kulunut loppuun, sammuu laite automaattisesti.

3Vaihe

Irrota tyynyt varovasti iholtasi - älä vedä sähköjohdosta, sillä se saattaa vahingoittaa niitä. Aseta tyynyt muovisuojuksen molemmille puolille käytön jälkeen, seuraavaa kertaa varten.

Elektrodityynyt on suunniteltu käytettäväksi olkapäillä, selässä tai käsissä. Näitä tyynyjä voidaan käyttää itsenäisesti tai yhdessä jalkojen hierontalaitteen kanssa. Varmista ennen käyttöä, että ihosi on puhdas, kuiva ja vahingoittumaton. Suosittelemme, että luet koko käyttöohjeen ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Hyödyllisiä neuvoja

Laitteen sähkönjohtokyvyn tehokkuuden parantamiseksi suosittelemme, että hierot rasvaa jalkoihin ja juot paljon vettä nestehukan välttämiseksi. Circulator ei ole hierontalaite, eikä sitä ole suunniteltu värähtelemään. Sen sijaan se lähettää mietoa sähkövirtaa, joka auttaa stimuloimaan jalkapohjien hermoja, mikä saa aikaan tavanomaista lihasten supistelua ja laajenemista. Jalkoihin lähetetyt impulssit ovat aina yhtä voimakkaita, mutta koska kunkin jalan herkkyys voi vaihdella, saattaa impulssi joskus tuntua enemmän toisessa jalassa. Näissä tapauksissa säädä laitteen voimakkuus niin, että se tuntuu herkemmässä jalassa miellyttävältä - toinen jalka kun saa pulsseja yhtä lailla. Jos sinulla on kysyttävää laitteen käyttöön liittyen, käyttöohjeessa on hyödyllinen FAQ-osio.

Turvallinen käyttää

Circulator jalkahieronta laite on perusteellisesti testattu ja CE-hyväksytty, joten se on täysin turvallinen käyttää. Korkean laadun ja luottamuksesi varmistamiseksi tarjoamme 2 vuoden takuun. Et tarvitse minkäänlaista reseptiä tämän tuotteen käyttämiseen. Suosittelemme, että luet käyttöohjeen ennen ensimmäistä käyttökertaa - näin varmistat turvallisen käytön ja sen, että saat laitteesta kaiken irti. Tämä laite ei sovellu raskaana oleville naisille heidän ensimmäisellä kolmanneksellaan, sydämentahdistinta käyttäville, veritulpasta tai sydänsairauksista kärsiville, epileptikoille tai heille, joilla on suonikohjuja.

*Huomioi, että tämä tuote ei ole lääkinnällinen laite. Sitä ei ole tarkoitettu minkään sairauden tai lääketieteellisen tilan hoitoon, parantamiseen tai ennaltaehkäisyyn..


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(11)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)
ERINOMAINEN 4.5

94.29% pohjautuen 14 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Helppo ja näppärä laite jota voi käyttää kotona eikä vie tilaa

  P Patricia weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Erinomainen tuote joka on halvempi kuin muut vastaavat mutta toimii yhtä hyvin. Tuntuu tukevalta ja laadukkaalta vaikka se on hyvin kevyt, sen takia annan sille 5 tähteä!

  A Albert weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Laite on yllättävän kevyt ja helppo kantaa, mutta vaikuttaa kuitenkin kestävältä. Verenkierto on parantunut muutaman viikon käytön jälkeen. Erittäin hyvä ja hintansa väärti.

  R Rita weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Erinomainen hinta-laatusuhde

  M Marlene weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Nopea toimitus ja hintansa veroinen laite. Toimii yhtä hyvin kun kalliimmat laitteet.

  D Dara weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Olen etsinyt hyvälaatuista hierontalaitetta jo pitkään, joten ilahduin kun löysin tämän. Se on helppokäyttöinen ja kaukosäädin on kätevä selkäongelmani takia. Käytä sitä kun katson telkkaria ja liikkuvuuteni on parantunut. Kiitos Weightworld!

  E Emily weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Miellyttävän tunteen luoja, jalat tykkää hyvää.

  A Aaro weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Uskalsin ostaa kun oli kahden vuoden takuu, eikä ole tarvinnut katua

  K Kylli weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

 • Vaikka tää on ehkä vanhemman väen laite, niin toimii myös nuoremmilla! Yllättävän paljon eri voimakkuusvaihtoehtoja, aina kun luulen kokeilleeni kaikki löytyy vielä yks uusi. Hyvä laite!

  A Alex weightworld logo in watermarks, leading supplement brand

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.