Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Joint Health Support Patch

30 Laastarit | Luonnollinen nivelten terveyden edistäjä

Yhteenveto

Yli 10 miljoonaa ihmistä Iso-Britanniassa kärsii nivelkivuista ja jonkinasteisesta siihen liittyvästä epämukavuudesta, joten monille on tärkeää löytää keino toimia näiden kanssa. Joint Pain Support Patch kehitettiin kasvavan, luonnollisten nivelten terveyttä edistävien keinojen kysynnän myötä, ja sillä on ainutlaatuinen, seitsemää aktiivista kasvipohjaista ainetta käyttävä koostumus, joka sisältää suosittua lakritsiuutetta sekä nokkosenlehteä.

  • Luonnollista tukea nivelten terveydelle
  • Auttaa jänteitä, nivelsiteitä ja niveliä
  • Valjastaa iholaastariteknologian
  • Sisältää mesiangervoa, lakritsia ja mustaherukkaa
  • Vain yksi päivittäinen laastari
  • 30 luonnollista iholaastaria

Joint Pain Support Patch kehitettiin luonnolliseksi vaihtoehdoksi nivelten terveyttä varten, ja se on ihanteellinen tapa auttaa niveliäsi. Tämä johtuu sen ensiluokkaisesta, kasviperäisestä koostumuksesta, sekä sen edistyneestä iholaastariteknologiasta, joka mahdollistaan näiden aktiivisten aineiden suoran ja tasaisen välittämisen laastarin pitämisen aikana. Tämä laastaria käyttävä menetelmä tarkoittaa myös, että Joint Pain Support Patch on täydellinen niille, jotka eivät pidä pillereistä, mutta haluavat silti luonnollisen, huomaamattoman ja helpon tavan kohdata niveltensä terveyden silmästä silmään.

  • GMP
  • Vegaaninen
  • Luomu
  • Gluteeniton

Nivelkipu ja turvotus

Monet kärsivät usein jonkinlaisista nivelkivuista, ja yleisin syy tähän on turvotus. Sitä esiintyy kun keho vapauttaa kemikaaleja vereen tai kohteena oleviin kudoksiin hoitaakseen vammaa tai infektiota. Nämä kemikaalit voivat myös tuoda nestettä kudoksiin tai stimuloida hermoja. Se voi aiheuttaa punotusta, turvotusta, kipua ja nivelien jäykkyyttä. Yksittäisen vamman tai infektion tapauksessa tämä on hyödyllistä, sillä se voi auttaa suojelemaan ja parantumaan. Usein taustalla on kuitenkin krooninen tulehdus, jolloin näitä kemikaaleja muodostuu liikaa. Siinä tapauksessa on tärkeää toimia tämän luonnollisen prosessin hidastamiseksi nivelkivun ja -jäykkyyden helpottamiseksi.

On olemassa monia kemiallisia ja lääkkeitä sisältäviä aineita, mutta myös runsaasti luonnollisia tapoja helpottaa nivelkipua ja epämukavuutta. Eräs tärkeimmistä on kasviperäisten, polyfenoleita sisältävien ruokien käyttö. Nämä ovat suuri kasvikemikaalien ryhmä, ja niitä on useissa ruoka-aineissa, kuten neilikassa, mustaherukassa, ananaksessa ja jopa tummassa suklaassa ja punaviinissä. Näissä ruoissa olevien polyfenoleiden sanotaan olevan keholle hyödyllisiä, sillä niiden suojelevia antioksidanttisia vaikutuksia on tutkittu. Niiden myös sanotaan olevan hyviä nivelille, ja on myös tutkimuksia, joissa ne on yhdistetty tulehduksiin.

Mitä on iholaastariteknologia?

Perinteisten pillereiden vaihtoehtona toimiva, iholaastareissa käytetty, ihon läpi aineita välittävä teknologia on tapa välittää aktiivisia aineita vereen. Sen sijaa, että ainesosat nieltäisiin, kuten kapselin tapauksessa, jolloin niiden on kuljettava vatsan läpi ja ne saattavat menettää vaikuttavuuttaan, ne välitetään turvallisesti ihon läpi suoraan verenkiertoon. Tämä voi tehdä iholaastareista nopeamman välitystavan, ja monet laastarit voidaan säätää luovuttamaan tasaisen määrän ainesosia käytön aikana.

Pain Support Patch - aktiiviset aineet

Ainesosaluettelo

Acrylates/VA Copolymer (Adhesive), Aqua (Vesi), Polygonatum Multiflorum Rhizome/juuriuute, Carica Papaya (Papaija) hedelmäuute, Ananas Sativus (Ananas) hedelmäuute, Spiraea Ulmaria (Mesiangervo) uute, Urtica Dioica (Nokkonen) lehtiuute, Glycyrrhiza Glabra (Lakritsi) Rhizome/juuri, Ribes Nigrum (Mustaherukka) lehtiuute.

Käyttöohjeita

Joint Pain Support Patch on suunniteltu yksinkertaiseksi ja nopeaksi tuotteeksi, jota voi käyttää huomaamattomasti vaatteiden alla. Varmista sen käyttöä varten ensimmäiseksi, että ihoalue on puhdas, kuiva ja karvaton. Käytä yhtä laastaria kerrallaan käsivarressa, reidessä, selässä tai olkapäässä; valittava kehon osa riippuu siitä, mikä sopii sinun tarpeisiisi. Korvaa uudella laastarilla aina 24 tunnin välein ja varmista, että asetat sen joka kerta eri ihoalueelle. Tämän tuotteen käytölle ei ole aikarajaa, joten suosittelemme, että käytät yhden laastarin päivässä niin pitkään kuin koet tarpeelliseksi.

Ohjeita

Koska Joint Pain Support Patch käyttää joukkoa luonnollisia raaka-aineita, se on turvallinen käyttää, eikä sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Kuten minkä tahansa uuden laastarin käytön suhteen, lue ainesosaluettelo läpi henkilökohtaisten allergeenien varalta. Älä käytä tuotetta, jos olet allerginen sen liimalle tai jollekin sen ainesosista. Jos sinulla on lääkitys, ja et ole varma laastarin käytöstä, keskustele ensin lääkärin tai lääketieteen ammattilaisen kanssa. Ei saa käyttää ärtyneelle tai rikkoutuneelle iholle, eikä alle 18-vuotiaille.

Tarjouksemme

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(5)
4 Tähteä
(5)
3 Tähteä
(3)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

77.14% pohjautuen 13 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Tulipa noppeesti perille. En ossoo sanoa vielä mimmonen vaikutus mahtaa olla...

K Kalle
Vahvistettu Osto

Aivan ihana uutuustuote, odotan pakettia innolla. Tilaus onnistui helposti ja huolettomasti.

M Marja
Vahvistettu Osto

Suvussani esiintyy paljon niveltauteja ja halusin ottaa ennaltaehkäisevän, mutta luonnollisen lähestymistavan tähän "uhkaan". Näillä en ainakaan saa mitään vahinkoa aikaan, päinvastoin tuen ja ylläpiden nivelteni terveyttä.

M Martti
Vahvistettu Osto

Hellävarainen, mutta kuitenkin tehokas ja huomaamaton nivel-tuote! Olen tosi innoissani näistä, sillä vastaavaa ei löydy kuin lääke-vahvuudessa, enkä ole valmis sellaisia käyttämään.

M Mirkka
Vahvistettu Osto

Näillä olen saanut helpotuksen nivelten vihoitteluun. Pysyvät hyvin, eikä näiden olemassaoloa oikeastaan edes huomaa.

P Päivi
Vahvistettu Osto

Pidän siitä, että valikoimasta löytyy myös oikeasti hyvää tekeviä tuotteita, eikä pelkästään laihdutustuotteita (vaikka nekin omalla tavallaan tekevät hyvää). Monet ihmiset kärsivät vaivoista, ja on hienoa, että niihinkin voi saada apua.

S Susa
Vahvistettu Osto

Luulin että ne eivät pysyisi, mutta ne tarrautuvat hyvin. Ne voidaan myös irrottaa vaivattomasti.

H Helia
Vahvistettu Osto

Helppo kiinnittää. Olen vasta aloittanut käytön joten en vielä osaa sanoa tehokkuudesta.

J Janet
Vahvistettu Osto

En edes muista että minulla on laastari kiinnitettynä

S Sabine
Vahvistettu Osto

Vaikuttaa toimivan

L Leon

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä