Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

WeightWorld Fruit Infuser Bottle

800 ml Pullo | Juomapullo hedelmä- ja jääpatruunalla

Yhteenveto

WeightWorldin tyylikäs, BPA-vapaa juomapullo on kehitetty erityisesti herkullisten hedelmävesien uuttamiseen. Pullossa on hedelmäpatruuna, johon voi laittaa jäätä tai hedelmiä, minkä ansiosta se soveltuu täydellisesti makuvesien ja jäähdytetyn veden valmistamiseen sekä nauttimiseen. Hedelmävesiä on pitkään käytetty elimistön nesteyttämiseen, terveellistä painonpudotusta tukemaan sekä aineenvaihduntaa kiihdyttämään. Tämä korkealuokkainen juomapullo auttaa sinua pysymään nesteytettynä, puhdistamaan kehoa ja tuntemaan olosi hyvinvoivaksi arjessa, kun voit juoda lempihedelmäsi sisältämien vitamiinien ja hivenaineiden rikastamaa vettä tilanteessa kuin tilanteessa! WeightWorldin BPA-vapaa pullo tekee vedestä hedelmäistä, virkistävää ja herkullista.

  • Suunniteltu vitamiinipitoisen hedelmäveden valmistamiseen
  • Hauduttaa minkä tahansa tuoreen hedelmän tai hedelmäsekoituksen veteen
  • Nauti tavallista herkullisemmasta juomavedestä!
  • Hedelmävesi nesteyttää ja puhdistaa kehoa
  • Helppo puhdistaa - konetiskipesun kestävä

WeightWorldin juomapullo voi auttaa sinua pysymään terveenä, koska hedelmillä uutettu vesi on täynnä luonnollisesti hyviä ravintoaineita kuten vitamiineja, hivenaineita ja antioksidantteja. Kylmähauduttamalla juomavetesi luonnollisten terveyspommien kanssa voit tehostaa sekä sen makua että terveellisyyttä - lisää vain marjoja tai hedelmäpaloja juomapullon patruunaosaan!

  • BPA-vapaa

Nesteytä itseäsi ilman terveysriskejä

Me WeightWord:llä olemme sitoutuneet suojelemaan arvostettujen asiakkaidemme terveyttä. Siksi olemme ryhtyneet välittömiin toimiin varmistaaksemme, ettei tämä kätevä vesipullo sisällä mahdollisesti haitallista BPA:ta. BPA (Bisfenoli-A) on mahdollisesti haitallinen kemikaali, jota käytetään muovituotteiden mittavassa tuotannossa. Pullomme ovat BPA-vapaita, joten voit keskittyä nauttimaan mahtavasta, hedelmäisestä kokemuksesta WeightWorld:n hedelmäpatruuna-juomapullon kanssa ilman, että riskeeraat terveyttäsi.

Mikä on WeightWorldin BPA-vapaa juomapullo?

WeightWorldin juomapullo on hedelmäpatruunalla varustettu haudutuspullo, joka on kehitetty erityisesti hedelmävesien valmistamiseen. Sen avulla voit samanaikaisesti nesteyttää kehoa virkistävästi ja saada tehokkaasti ravintoaineita! Runsas veden juominen on tärkeää kokonaisterveyden kannalta, kuten myös monipuolisesti hedelmiä ja kasviksia sisältävä ruokavalio. Tämä juomapullo hedelmäpatruunalla auttaa sinua ottamaan helposti kaiken irti puhtaasta vedestä ja orgaanisten hedelmien antioksidanttisista terveysvaikutuksista herkullisen hedelmäveden muodossa.

Haudutuspullo on tyylikkäästi suunniteltu ja helposti kannettava, joten voit ottaa sen mukaasi minne tahansa. Se on suunniteltu yksinkertaisuutta ja helppokäyttöisyyttä ajatellen. Voit pestä haudutuspullon helposti tiskikoneessa.

Miten käytän WeightWorldin vesipulloa?

WeightWorldin hedelmähaudutuspullo on erittäin helppokäyttöinen. Valmistaaksesi hedelmävettä tulee sinun yksinkertaisesti täyttää hedelmäpatruuna suosikkihedelmilläsi - voit myös käyttää yrttejä tai jopa kasviksia, mikäli haluat. Älä laita patruunaa liian täyteen, jotta haudutus onnistuu tehokkaasti. Täytä sitten pullo hanavedellä, kivennäisvedellä tai yrttiteellä ja ravista muutaman sekunnin ajan. Ravistaminen vapauttaa makua ja ravintoaineita nopeasti. Hedelmäpatruuna toimii suodattimena, joten sinun ei tarvitse huolehtia siementen joutumisesta veteen. WeightWorldin hedelmähaudutuspullon avulla voit nauttia puhtaasta, herkullisesta hedelmävedestä, joka on luonnollisesti täynnä vitamiineja, hivenaineita ja antioksidantteja.

Miten voin hyötyä hedelmähaudutuspullosta?

WeightWorldin juomapullo hedelmäpatruunalla on enemmän kuin tavallinen vesipullo. Voit käyttää sitä ensiaskeleena kohti terveellisempiä elämäntapoja. Korvaamalla sokeriset mehut ja limsat itsetehdyllä hedelmävedellä voit tehdä kehollesi paljon hyvää. Runsas veden juominen hyödyttää terveyttä monin tavoin, ja terveysvaikutukset vain kasvavat, kun samalla nautit tuoreita hedelmiä. Riittävä veden juominen tehostaa kollageenin tuotantoa, mikä auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä ja ylläpitämään ihon kimmoisuutta. BPA-vapaan juomapullon avulla voit helposti nesteyttää ja ravita kehoasi. WeightWorldin juomapullo sopii täydellisesti treeniin, kotiin ja työpaikalle, ja sen avulla voi hetkessä valmistaa virkistävän, luonnollisen ja herkullisen Detox-juoman.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

WeightWorld Fruit Infuser Bottle
WeightWorld Fruit Infuser Bottle

800 ml Pullo | Juomapullo hedelmä- ja jääpatruunalla

12.99€ 15.59€

+
100% Orgaaniset Rohtosarviapila Kapselit
100% Orgaaniset Rohtosarviapila Kapselit

1500 mg 180 kpl | Vegaaniystävällinen superfood-lisä

19.99€

+
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri

1520 mg 180 kpl | Nivelille, iholle ja hyvinvoinnille

16.99€

1 Tuote(tta)

12.99€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(8)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

85.45% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Vettä tulee juotua nyt kun olen laittanut sitruunaa säiliöön

J Jonna F
Vahvistettu Osto

Hyvän kokonen juomapullo autossa mukana kuljetettavaks! Kätevä heittää sekaan limeä tai sitruunaa tuomaan makua.

A Antti
Vahvistettu Osto

lempipulloni! yritän olla käyttämättä muovia, joten tämä on täydellinen

K Keri
Vahvistettu Osto

Täydellinen pullo, varsinkin kun yrittää vähentää muovin käyttöä. Keskiosaan voi laittaa hedelmiä tai jääpaloja. Sopivan kokoinen pullo joka mahtuu laukkuun

C Catarina
Vahvistettu Osto

Sopivan kokoinen pullo joka on helppo kantaa mukana

L Lauren
Vahvistettu Osto

Sopivankokoinen pullo, käytän sitä salilla

E Eloise
Vahvistettu Osto

Pullo sopii hyvin reppuun mutta ei mahdu mun tiskokoneeseen

E Erin
Vahvistettu Osto

Sain lahjaksi ja täytyy sanoa että on tosi hyvä tuote, parempaa ja käytännöllisempää lahjaa ei olisi voinut toivoa!

M Marjatta
Vahvistettu Osto

Pullo on helppo ottaa mukaan esim. eväsretkelle, joogatunnille tai salille. Oma suosikki on lisätä mansikoita ja minttua veteen!

P Pirjo
Vahvistettu Osto

Vedestä saa maukkaampaa lisäämällä marjoja ja hedelmiä, täähän oli hyvä keksintö.

J Jenni

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä