Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Keto Complex

120 kpl | Termogeeninen Ketoni Ravintolisä

Yhteenveto

Keto dieetti on kasvattanut suosiotaan terveysintoilijoiden keskuudessa, ja auttanut monia saavuttamaan ihannepainon. Hiilihydraattien nauttimisen rajoittamista tulisi kuitenkin kompensoida tarjoamalla keholle vaihtoehtoinen polttoaine, ja juuri tätä varten Keto Complex on luotu. Tämä ainutlaatuinen resepti sisältää valikoiman tehokkaita luonnollisia ainesosia, jotka nostavat energiatasoa ja parantavat keskittymiskykyä. Näin pääset ketoosissa hyvään alkuun, ja voit pian tuntea ne positiiviset vaikutukset joita ketogeeninen dieetti aiheuttaa.

  • Energiatasoa nostava ravintolisä jossa termogeeniset ainesosat
  • Synergistinen sekoitus entsyymejä, vitamiineja & mineraaleja
  • Nopeampi vaihtoehto luonnollisille ketoneille
  • Ei täyte- tai sideaineita, tai kemikaaleja
  • Täydellinen tuki keto-ruokavalioon
  • Keto Diet
  • GMP
  • ISO
  • Asiantunteva resepti

Mikä on Keto Complex?

Korkelaatuisesta vitamiinien, mineraalien, kasviainesosien ja ruoansulatusta edistävien entsyymien sekoituksesta valmistettu Keto Complex on turvallinen, luonnollinen ja tehokas keino päästä ihannepainoon ja saavuttaa treenattu kroppa. Tämän luonnollisen lisäravinteen hyödyt eivät kuitenkaan rajoitu ainoastaan painonhallintaan, vaan lisäksi kyseessä on loistava keto ruokavalion tuki, jonka ruoansulatusta edistävät entsyymit tukevat terveyttä ja keto-puhdistusta.

Miksi kannattaa valita Keto Complex?

Keto-dieetti on yksi tehokkaimmista menetelmistä normaalipainon ylläpitämistä varten vähähiilareisten ruokavalioiden keskuudessa. Tämän dieetin tarkoituksena on saada keho ketoositilaan, ja ylläpitää tätä tilaa pidemmän aikaa. Keto Complex auttaa tässä tavoitteessa, jotta voisit nauttia ketogeenisen ruokavalion hyödyistä ja pitää huolta hyvinvoinnistasi!

Keto Complex -ravintolisän tehokkaat ainesosat auttavat sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. Tämä GMP-sertifioitu keto-lisäravinne sisältää D-, B6- ja B12 -vitamiineja, sekä sinkkiä, kromia, magnesiumia, koliinia sekä vadelmauutetta.

Kenelle Keto Complex sopii?

Keto Complex on täydellinen tuote niille, jotka noudattavat keto dieettiä ja tahtovat saada parempia tuloksia, sekä kehon että mielen terveydestä samalla huolehtien. Keto Complex on hajuton ja mauton ensiluokkainen termogeeninen sekoitus, joka sopii ruokavalion ja treeniohjelman tueksi, jotta keto-elämäntavan hyödyistä nauttiminen olisi mahdollisimman helppoa. Tuote sopii sekä miehille että naisille, ja on loistava lisä edistämään ruoansulatusta sekä tukemaan treeniä ja ruokavalion vaatimaa vaivannäköä.

Kuinka käyttää Keto Complex -ravintolisää ja saavuttaa parhaat tulokset?

Ota 2 kapseliä päivässä veden kera ja aterioiden ohessa. Suosittelemme, että jatkat fitness-ohjelman ja keto-dieetin noudattamista päästäksesi ihannepainoosi - ja pysyäksesi siinä. Jos sinulla on allergioita lue ainesosalista läpi. Jos olet raskaana, imetät tai käytät lääkitystä varmista tuotteen sopivuus sinulle lääkärin kanssa.

Ainesosaluettelo:

D3-vitamiini (kolekalsiferolina 0,1 MIU / g), B6-vitamiini (pyridoksiini Hcl: na), B12-vitamiini (sianokobalamiinina B12), sinkki (sinkkisitraattitrihydraatista 30% sinkkiä), kromi (kromipikolinaattina), magnesium (magnesiumsitraattina) 30% magnesiumia), koliini (koliinikloridina), betaiini HCl, lipaasi, proteaasi, amylaasi, vadelma (Rubus Idaeus) -uute (5% ketoni-HPLC), vihreä tee (Camellia Sinensis) -uute (95% polyfenoleja 75% katekiinit 40% EGCG), piparmintun (Mentha Piperita) lehtijauhe, konjugoitu linolihappo 60%, keskiketjun triglyseridit, magnesiumstearaatti, kapselin kuori: hypromelloosi (HPMC)

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Resveratroli-kapselit
Resveratroli-kapselit

250 mg 60 kpl | Punaviiniuute-valmiste

25.59€ 31.99€

+
Puhdas Vadelmaketoni
Puhdas Vadelmaketoni

1200 mg 180 kpl | Vegaaniystävällinen superfood lisäravinne

22.99€

1 Tuote(tta)

25.59€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(10)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

90.91% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Sopii hyvin vähähiilihydraattiseen ruokavalioon

G Greg
Vahvistettu Osto

Mahtavaa!

J James
Vahvistettu Osto

Tämä auttaa minua kontrolloimaan näläntunnetta, varsinkin iltaisin kun tekee mieli napostella.

C Caroline
Vahvistettu Osto

Kiitos!! Iso plussa. Tuun ostamaan jatkossakin.

H Helena
Vahvistettu Osto

Tyytyväinen asiakas.

A Annikki
Vahvistettu Osto

Kiitos!

N Nimetön
Vahvistettu Osto

Vau, mikä tuote ja mikä teho! Jatkoon!

L L
Vahvistettu Osto

Kiitos!! Iso plussa. Tuun ostamaan jatkossakin.

N Nimetön
Vahvistettu Osto

Kiitos!! Iso plussa. Tuun ostamaan jatkossakin.

R Raili
Vahvistettu Osto

Kiitos!! Iso plussa. Tuun ostamaan jatkossakin.

M Marjatta

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä