Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Keto Elektrolyyttikapselit

180 kpl | Keto Elektrolyyttikapselit
WeightWorld

Yhteenveto

Jos olet valinnut laihdutuksen tueksi ketogeenisen dieetin, ovat WeightWorldin Keto Elektrolyyttikapselit erinomainen lisä ruokavalioosi. Jokainen Ketokapseli sisältää runsaasti kalsiumia, magnesiumia sekä monia muita tärkeitä mineraaleja, joita kehosi kaipaa ketoositilan jatkuessa. Keto Elektrolyyttikapselit voivat auttaa sinua ylläpitämään kehon ketoositilaa ja nauttimaan hyvästä olosta.

  • Ihanteellinen ketolisä
  • Täysin luonnollisista ja laadukkaista ainesosista
  • Vegaaniystävällinen
  • Tukee painonhallintaa ja kehon mineraalitasoja
  • 180 kapselia - 6 kuukauden annokset
  • Keto Diet
  • GMP
  • ISO
  • Asiantunteva resepti

Mitä ovat Keto Elektrolyyttikapselit?

Ketogeeninen dieetti on yksi tämän hetken suosituimmista erikoisruokavalioista. Ihmiset ympäri maailman ovat rajoittaneet hiilihydraattien saantia, samalla kun he nauttivat lempiruoistaan ja hyvästä olosta.

Hiilihydraattien rajoittamisella on kuitenkin myös haittapuolensa, ja yksi niistä on liian vähäiseksi jäävä natriumin sekä muiden mineraalien saanti. Keho menettää näitä mineraaleja hikoilun kautta, mikä voi johtaa elektrolyyttien epätasapainoon. Elektrolyytit ovat elimistön normaalien elintoimintojen kannalta tärkeitä, ja niistä on hyötyä esimerkiksi sydämen, aivojen ja maksan terveydelle. Elektrolyyttien epätasapaino voi ilmetä kehossa monin tavoin, kuten rytmihäiriöinä, pyörrytyksenä, päänsärkynä tai lihaskramppeina.

Weightworld on luonut Keto Elektrolyyttikapselit juuri tätä tarkoitusta varten. Jokainen kapseli tarjoaa tehokkaan annoksen tärkeitä mineraaleja kuten kalsiumia, magnesiumia, kloridia ja natriumia, ja auttaa pitämään huolta hyvästä olosta ketogeenisen dieetin aikana.

Keto Elektrolyyttikapseleiden hyödyt

Jokainen kapseli sisältää tehokkaan yhdistelmän tärkeitä elektrolyyttejä, joihin kuuluvat:

Kalsium (35mg)

Tiedät varmaankin kuinka tärkeää riittävä kalsiumin saanti on luuston terveyden kannalta, mutta lisäksi sillä on muitakin keholle tärkeitä ominaisuuksia. Kalsium osallistuu normaaliin energia-aineenvaihduntaan sekä lihasten hyvinvoinnin ylläpitämiseen, ja tukee hampaiden sekä luuston terveyttä.

Magnesium (35mg)

Magnesium on usein liian vähäiselle huomiolle jäävä mineraali, jolla on elimistölle tärkeä merkitys. Se voi auttaa ehkäisemään väsymyksen ja uupumuksen tunnetta, ja lisäksi se tukee hampaiden terveyttä sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa.

Kloridi (280mg)

Jos kemiantunnit ovat vielä tuoreessa muistissa, saattaa hapon kanssa usein yhdistetty mineraali kuulostaa kummalliselta lisältä ihmiskeholle. Kuitenkin vatsasta löytyvä hydrokloridihappo auttaa nauttimamme ruoan pilkkomisessa ja sulattamisessa. Kloridilisän avulla elimistömme on helpompi tuottaa vatsahappoa!

Natrium (140mg)

Vaikka ravinnosta saatavan suolan määrää kannattaa tarkkailla ja toisinaan jopa rajoittaa, on natrium kuitenkin tärkeä mineraali, joka tukee elimistön tasapainoa sekä normaalia verenpainetta. Liiallinen saanti voi olla keholle haitaksi, mutta samoin on asianlaita natriumin liian vähäisen saannin kanssa. Keto Elektrolyyttikapselit tarjoavat ihanteellisen määrän natriumia, ja kompensoivat ketoosin aiheuttamaa natriumin vähentymistä elimistössä - näin sinun ei tarvitse lisätä runsaita, ja mahdollisesti haitallisia, suolamääriä ruokavalioosi.

Kalium (70mg)

Toinen, monesti unohdettu mutta elimistölle tärkeä mineraali on kalium, joka osallistuu immuunijärjestelmän normaalien toimintojen ylläpitämiseen. Näin keho jaksaa torjua ulkopuolelta saapuvia hyökkäyksiä kuten infektioita ja bakteereita. Lisäksi kalium tukee normaalia verenpainetta sekä lihaksia.

On totta, että voit poimia kaikki nämä mineraalit käyttöösi yksi kerrallaan, mutta miksi et säästäisi rahojasi ja hermojasi valitsemalla Weightworldin Keto Elektrolyyttikapselit, jotka tarjoavat tarvitsemasi mineraalit yhdessä kapselissa?

Kenelle kapselit on tarkoitettu?

Jos olet yli 18-vuotias aikuinen, ja tahdot noudattaa huippusuosittua ketogeenistä dieettiä, ovat nämä kapselit täydellinen lisä tasapainoisen ruokavalion ohelle.

Kapselit ovat lisäksi vegaaniset. Koska näiden mineraalien parhaat luonnolliset lähteet ovat liha ja kala, voit ylläpitää ketoositilaa joutumatta huolehtimaan puutetilan aiheuttamista sivuvaikutuksista.

Käyttöohje

Ota 1 kapseli päivässä täyden vesilasin kera, mieluiten aterian ohella. Saat parhaat tulokset kun otat kapselin joka päivä samaan kellonaikaan.

Ainesosat

Kalsium (Kalsiumkarbonaatti), Magnesium (Magnesiumsitraatti), Kloridi (Natriumkloridi, Kaliumkloridi), Natrium (Natriumkloridi), Kalium (Kaliumkloridi), Magnesiumstearaatti, Mikrokiteinen selluloosa, Hydroksipropylimetyyliselluloosa.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

Keto Elektrolyyttikapselit
Keto Elektrolyyttikapselit

180 kpl | Keto Elektrolyyttikapselit

16.99€

+
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri
Orgaaninen kurkuma jossa mustapippuri ja inkivääri

1520 mg 180 kpl | Nivelille, iholle ja hyvinvoinnille

16.99€

+
Intensive Colon Cleanse
Intensive Colon Cleanse

60 kpl | 10 päivän puhdistuskuuri

22.99€

1 Tuote(tta)

16.99€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä