Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

KetoWorld Keto Collagen Advanced

90 kpl | Ketoystävällinen merikollageenilisä

Yhteenveto

Jos noudatat keto-ruokavaliota, tai suunnittelet sen aloittamista tiedät varmaankin kuinka vaikeaa tarpeellisten ravinteiden saaminen tämän ruokavalion aikana saattaa olla. Juuri tämän vuoksi Weightworld™ on luonut uuden KetoWorld Keto Collagen Advanced, -ravintolisän, joka tarjoaa puhtaan kollageenilisän kaikki hyödyt painonhallintaa vaarantamatta. Tuote sisältää parasta, 1-tyypin merikollageenia, ja lisäksi siitä löytyy tehokasta hyaluronihappoa, C-vitamiinia sekä Co-Q10, jotka yhdessä tukevat luiden, nivelten sekä ihon terveyttä.

 • Laadukas 1-tyypin NatiCol® Merikollageeni
 • Ihanteellinen Keto- & vähähiilihydraattiseen ruokavalioon
 • Sisältää Hyaluronihappoa& Co-Q10
 • Täydellinen tuki nivelille, iholle sekä luustolle
 • 90 helposti nieltävää kapselia
 • Tehokas ja vähäsokerinen
 • GMP
 • Keto Diet
 • Osta 1 $22.17
 • Osta 2 $39.90 $44.34 Säästät 10%
 • Osta 3 $53.22 $66.51 Säästät 20%

Mikä on WeightWorldin™ Keto Collagen Advanced?

Ainutlaatuinen Keto Collagen Advanced kuuluu uusimpaan, ketogeenista tai vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattaville ihmisille tarkoitettuun KetoWorld -tuotesarjaamme. Sertifioitua NatiCol® -kollageenia sisältävä KetoWorld Keto Collagen Advanced takaa huolellisesti valmistetun ja puhdasta kollageenia sisältävän tuotteen, joka ei sisällä juuri lainkaan hiilihydraatteja. Lisäksi tämä ravintolisä on GMP- sekä Halal -ystävällinen, joten se sopii osaksi monenlaisia ruokavalioita.

Mitä tuote tekee?

Ketogeeninen ruokavalio on kasvattanut suosiotaan, sillä sen tarjoamia hyötyjä ovat mm. laihtuminen, parempi keskittymiskyky, kasvanut energiataso sekä lukuisat muut hyödyt. Tästä reseptistä löytyvä, erittäin hyvin imeytyvä 1-tyypin merikollageeni sisältää runsaasti peptidejä ja vain vähän sokeria, joten se tarjoaa juuri sopivan määrän energiaa ketoosin säilyttämiseksi. Lisäksi tuote sisältää laadukasta hyaluronihappoa, C-vitamiinia sekä CO-Q10. Keto Collagen Advanced auttaa ylläpitämään nivelten, luuston ja ihon terveyttä luonnollisesti, joka päivä.

Kenelle tuote sopii?

Olitpa sitten koukussa fitness-lajeihin, urheiluhullu tai vain kiireistä arkea elävä ja painonhallinnasta kiinnostunut, tarjoaa tämä tuote täydellisen lisän ketogeeniseen dieettiin. Jos etsit luonnollista kollageenilisää kehosi hyvinvoinnin ylläpitämistä varten, etkä tahdo tinkiä painonhallinnasta, olet löytänyt etsimäsi. Weightworld™ tuo avun, ja ottamalla 3 kapselia päivässä olet matkalla kohti terveempää ja vahvempaa kehoa.

Kuinka saavutan parhaat tulokset?

Ota 3 kapselia vesilasin kera joka ilta, noin yksi tunti illallisen jälkeen. Ota kapselit samaan vuorokaudenaikaan parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Tämä keto-ravintolisä on valmistettu korkealaatuisista luonnollisista ainesosista, eikä sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Lue ainesosalista mahdollisten allergeenien varalta. Tuote ei sisällä keinotekoisia säilöntä-, väri-, makeutus- tai makuaineita. Ei tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Ainesosat

Aktiiviset ainesosat- Merikollageeni, Aloe Vera 200:1 (vastaa 18,000mg 100% puhdasta Aloe Vera -lehdestä saatavaa geeliä), CO-Q10, (Ubikinoni), Hyaluronihappo, C-vitamiini (Kalsiumaskorbaatti), Sinkki (Sinkkiglukonaatti).

Muut ainesosat - Kapselin kuori - Hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Paakkuuntumisenestoaineet - Maltodekstriini, Magnesiumstearaatti ja Piidioksidi.

KetoWorld Keto Collagen Advanced 90 kpl | Ketoystävällinen merikollageenilisä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(9)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

87.27% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Paras löytämäni keto-lisä! 5 pistettä!

R Rayna
Vahvistettu Osto

Hintansa arvoinen ravintolisä joka parantaa oloa

K Kari
Vahvistettu Osto

Olen juuri aloittanut ketodieetin. Se on haastavaa mutta tästä on ollut paljon apua ja se tekee hyvää myös hiuksille ja iholle.

D Debbie
Vahvistettu Osto

Kollageenilisä, joka toimii.

H Helena
Vahvistettu Osto

Jos voisin niin antaisin 10+, erinomainen tuote.

L L
Vahvistettu Osto

Jes! Täydellistä.

L L
Vahvistettu Osto

Peukku täältä!

T T
Vahvistettu Osto

Peukku täältä!

E Erika
Vahvistettu Osto

Peukku täältä!

L L

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä