Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Kirkasvalolamppu

Mielialaa parantava laite

Yhteenveto

Mikäli et saa tarpeeksi luonnollista valoa elämääsi, voi se johtaa alakuloisuuteen etenkin talvikuukausina, kun pimeys ottaa vallan. Tämän vuoksi esittelemmekin ylpeänä CE-hyväksytyn Kirkasvalolampun, innovatiivisen kaukosäätimellä ohjattavan mielialaa parantavan LED lampun, joka tarjoaa auringonvaloa jäljittelevää valoa. Lampun virkistävä valo stimuloi aivojasi parantaen mielialaa ja taistellen kaamosmasennusta vastaan.

  • Ihanteellinen kaamosmasennusta vastaan taisteluun
  • Täyttää kotisi auringonvaloa muistuttavalla valolla
  • Korkealaatuinen, CE-hyväksytty lääketieteellinen laite
  • Päivänvalo- ja tunnelmavalo-toiminnot
  • Etäältä toimiva Bluetooth-toiminto
  • Soveltuvuus: Android ja iOS
  • Kahden vuoden takuu
  • CE-sertifioitu

Tuote ei ole enää saatavilla.

Mikä on kirkasvalolamppu?

Innovatiivinen Beurer Kirkasvalolamppu auttaa stimuloimaan aivojasi ja vaikuttaa päivittäiseen mielialaasi. Se on suunniteltu kohottamaan mielialaa ja tarjoamaan mukavuutta ja lämpöä. Se tekee tämän antamalla ainutlaatuista, auringonvalon virkistäviä ominaisuuksia jäljittelevää valoa, joka stimuloi aivoja paremmin, kuin keinotekoinen valo. Tämä on erityisen tärkeää talvikuukausina iskevän kaamosmasennuksen kanssa kamppaileville.

Mikä on kirkasvalolamppu?

Mitä on kaamosmasennus ja masennukseen tarkoitettu valoterapia?

Talvikuukausina monet ihmiset voivat joutua kaamosmasennuksen valtaan. Elimistömme on ohjattu reagoimaan luonnollisiin ympäristötekijöihin, joista yksi tärkeimmistä on auringonvalo. Kun päivät lyhenevät ja auringonvaloa on yhä vähemmän saatavilla huomaavat monet mielialassaan tapahtuvan muutoksen. Yksi neljästä kokee mielialaan tai kognitiivisiin toimintoihin liittyviä ongelmia ja etenkin kaamosmasennuksesta puhuttaessa niiden esiintyvyys on naisilla neljä kertaa korkeampi.

Kirkasvalolamput ovat hämmästyttävä, tieteellinen keino ratkaista tämä ongelma ja tutkimukset ovat todistaneet, että niillä tosiaan on vaikutusta. Ne jäljittelevät auringonsäteitä täydellisesti stimuloiden serotoniinin vapautumista aivoissa. Tämä voi auttaa luomaan positiivista fiilistä ja edesauttaa sitä, että kylmistä ja synkistä kausista huolimatta tunnet olevasi oma itsesi. Kirkasvalohoito on erittäin suosittua ja kirkasvalolamppuja pidetäänkin välttämättöminä niille, jotka kokevat apeutta aina tiettyyn aikaan vuodesta.

Kirkasvalolampun hyödyt

Kirkasvalolampun tarkoituksena on tarjota sinulle jatkuvaa stimulaatiota pitkin päivää. Lisäksi sen Bluetooth-toiminto tekee käyttökokemuksesta ensiluokkaisen. Laitteen tärkeimmät edut perustuvat kuitenkin sen kaksoistoimintoon.

Päivänvalo
Päivänvalo

Tuotteen ensimmäinen toiminto on toimia päivänvaloa tarjoavana terapialamppuna. Päivänvalo-toiminnossa lamppu tuottaa ainutlaatuisia valohiukkasia, jotka imitoivat aurinkoa. Nämä stimuloivat aivojen kemikaaleja luonnollisesti, keinovaloa tehokkaammalla tavalla. Sen avulla pystyt pitämään yllä mielialaasi ja varmistamaan, että tunnet olosi parhaaksi viikon jokaisena päivänä.

Tunnelmavalo
Tunnelmavalo

Laitteen toinen toiminto pitää sisällään täydellisen tunnelmavalon. Kun tunnelmavalo-toiminto on päällä, voit valita mieleisen värisen valon. Kehomme reagoivat luonnollisesti valon eri aaltoihin ja taajuuksiin, joten voit tunnelmavalo-toiminnolla vaikuttaa mielialaasi, auttaa itseäsi rentoutumaan, nostaa valmiustasoasi sekä kokonaisvaltaisesti sovittaa sisätilat tarpeisiisi soveltuviksi.

Käyttöohjeet

Kun haluat käyttää Kirkasvalolamppua, varmista ensin, että olet ladannut ‘beurer LightUp’-sovelluksen puhelimeesi. Käynnistä puhelin ja Bluetooth samalla, kun varmistat, että Kirkasvalolamppu on kytkettynä tasaiselle alustalle noin 10-40 cm päähän. Voit sen jälkeen muokata laitteen asetuksia sovelluksen kautta. Lue käyttöohjeesta lisätietoa kirkkauden ja eri toimintojen säätämisestä sekä siitä, kuinka kauan laitetta käytetään.

Ohjeita

Voit käyttää laitetta niin paljon tai niin vähän kuin haluat, mutta suosittelemme, että käytät sitä seitsemän peräkkäisen päivän ajan klo 6-20 välillä, aina kaksi tuntia päivässä. Käytön aikana on suositeltavaa katsoa suoraan valoon vain hetkellisesti, pitkien aikojen sijaan. Tämä laite sopii käytettäväksi pimeyden talvikuukausien aikana. Käytäthän laitetta osana terveellistä elämäntapaa ja pidättäydyt käytöltä mikäli sinulla on silmiin liittyviä sairauksia tai jos olet äskettäin ollut silmäleikkauksessa.

Kirkasvalolamppu Mielialaa parantava laite

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(4)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

80.00% pohjautuen 4 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Mulla on kulmahuoneisto, joka jää puiden taakse jännästi varjoon mikä johtaa siihen, että auringonvalosta tuppaa olemaan pulaa. Tällä on pystynyt paikkaamaan ko. ongelmaa. Mahtavan nykyaikainen ohjaus luurin kautta!

M Miikka
Vahvistettu Osto

Oon alakuloisuuteen taipuvainen ja etenkin talvikuukausina tuntu, et kuljen ku ois horroksessa. Oon orjallisesti käyttänyt tätä ja huomannut selkeän muutoksen fiiliksessäni ja yleisis viboissa.

S Susse
Vahvistettu Osto

Ihana tunnelmavalo ja lisäksi tyylikäs, kelpaa niin kylppäriin, makkariin kuin olkkariinkin!

V Vilja
Vahvistettu Osto

Olen huono herääjä ja varsinkin pimeän aikaan torkutan torkuttamisen perään. Tästä ollut ISO APU! Nostaa moodia uskomattoman paljon ja oon laittanut nyt myös mun siskon kokeilemaan tätä 0:)

M Maiju

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä