Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Shapewear

Vyötäröä muotoilevat alusasut ja korsetit ovat auttaneet naisia tavoittelemaan tiimalasin muotoista siluettia jo antiikin ajoista lähtien. Modernit vyötärökorsetit valmistetaan kevyistä ja hengittävistä materiaaleista, minkä ovat sekä kauniita että mukavia päällä. Nykypäivänä korsetteja löytyy joka lähtöön ja kaikille vartalotyypeille. Suosituimpiin malleihin kuuluu vyötärölinjaa muokkaava ja tukeva vyötärökorsetti.

WeightWorldiltä löydät laadukkaan valikoiman muotoilevia treeniasusteita ja korsetteja, joiden avulla voit nauttia kapeammasta vyötäröstä ja monien ihailemasta tiimalasin muotoisesta siluetista. Lisäksi korsetti voi auttaa tehostamaan keskivartalotreenin vaikutuksia, parantaa ryhtiä sekä ehkäistä selkävaivoja. Ihoystävällinen ja mukava korsetti on helppo pukea huomaamattomasti sekä arki- että treenivaatteiden alle. Valitse omaan makuusi parhaiten sopiva korsetti, ja nauti upeasta olosta jo tänään!

Lue Lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Mikä on korsetti?

Vyötäröä muotoilevat korsetit ovat jo vuosikausia auttaneet naisia tavoittelemaan kapeampaa vyötäröä ja tiimalasin muotoista siluettia. Korsetteja onkin käytetty jo antiikin Kreikasta lähtien. Aiemmin korsetit olivat hyvin yleisiä varakkaammissa yläluokissa ja niitä käytettiin päivittäin, vaikkakin ne olivat äärimmäisen epämukavia ja rajoittivat hengittämistä. Modernit vyötärökorsetit on kuitenkin valmistettu kevyistä, hengittävistä ja ihoystävällisistä materiaaleista, jonka ansiosta ne ovat myös huomattavasti mukavampia päällä. Nykypäivänä korseteista löytyy myös useampaa mallia ja variaatiota, jonka vuoksi jokaiselle vartalotyypille on mahdollista löytää sopiva. Useimmat nykypäivän korsetit eivät myöskään vaadi historiallisten korsettien tapaan tusinaa ihmistä ympärille kiinnittämään korsettia.

Korsetti on vyötäröä muotoileva vaate, joka on valmistettu tukevasta, hengittävästä kankaasta sekä metallista tai muovista valmistetuista tukiluista, jotka auttavat pitämään korsettia muodossa ja muotoilemaan vyötäröä kohti tiimalasin muotoa. Korsetti kiristetään usein nyörityksen avulla ja sen pukemista helpottavat luihin kiinnitetyt hakaset. Nykypäivänä korsetteja on useita eri malleja, joista suosituin on niin sanottu vyötärökorsetti, joka tukee ja muovaa pääasiassa vyötärölinjaa. On kuitenkin olemassa myös malleja, jotka ulottuvat rintojen yli tai alas lantioon asti ja muotoilevat vartaloa pidemmältä matkalta.

Miksi kannattaa käyttää korsettia?

  • Voi auttaa muotoilemaan vyötäröstä useita senttejä kapeamman
  • Tukee selän oikeaa asentoa ja voi auttaa selkävaivoihin
  • Auttaa selkää pysymään suorassa ja voi helpottaa esimerkiksi skolioosin oireita
  • Parantaa ryhtiä
  • Voi edistää selkärangan alueen verenkiertoa
  • Treeniin yhdistettynä auttaa maksimoimaan keskivartalon rasvanpolton
  • Vaatteiden alle puettuna luo siluetista enemmän tiimalasin muotoisen

Vyötärökorsetti on suunniteltu kaventamaan senttejä vyötäröltä ja säännöllisesti käytettynä se voi tarjota pitkäkestoisia tuloksia. Jo lyhyessä ajassa korsetilla voi saada aikaan dramaattisesti kapeamman vyötärölinjan. Jo ensimmäisellä käyttökerralla korsetti voi kaventaa käyttäjänsä vyötärönympärystä henkilöstä riippuen jopa 10 senttiä!

Korsettia voidaan käyttää tuomaan lyhytkestoisia tuloksia nopeasti sekä kestävämpiä tuloksia pitkällä aikavälillä. Suosituin käyttötarkoitus korsetille on vatsan ja vyötärön alueen muokkaaminen aiempaa kapeammaksi. Korsetit ja muut muovailevat alusasut voidaan pukea huomaamattomasti treenivaatteiden tai normaalin vaatetuksen alle, ja ne soveltuvat käytettäväksi arjen askareissa ilman rajoittavaa tai tukahduttavaa tunnetta. Erilaisia korsetteja voidaan käyttää myös parantamaan ryhtiä ja tukemaan selän oikeaa asentoa, ja niitä käytetäänkin yleisesti hoitamaan esimerkiksi selän virheasentojen, kuten skolioosin aiheuttamaa selkäkipua. Korsetti tukee ryhtiä ja tästä voi olla hyötyä erityisesti istumatyötä tekeville, jolloin korsetti auttaa pitämään selän suorana ja ryhdin parempana. Erityisesti olkaimilla varustetut korsetit voivat auttaa tukemaan myös rintoja. Tästä voikin olla hyötyä suurempirintaisille naisille, jotka voivat saada rintojen takia selkä- tai lihaskipuja. Korsetti voi auttaa myös parantamaan verenkiertoa selkärangan alueella.

Sopiiko korsetti vartalotyypilleni?

Nykyaikaisissa korseteissa on se hyvä puoli, että ne muotoutuvat sopimaan kaikkiin vartalon muotoihin ja niitä voi käyttää lähes kuka tahansa. Kunhan valitset sinulle sopivimman korsetin oikeassa koossa, mikä tahansa kehon muoto ja vartalotyyppi voi saavuttaa kapeamman vyötärön ja kurveja vartaloon.

waist-trainer-infograph

Voiko miehet käyttää korsettia?

Tottakai! Korsettien käyttö ei ole ainoastaan naisten etuoikeus, vaan yhtälailla miehet voivat hyödyntää niitä. Miehillä korsetti ei yhtälailla auta saavuttamaan tiimalasin muotoa vaan lähinnä auttaa kaventamaan vyötäröä, jolloin leveä hartialinja korostuu, sekä auttaa trimmaamaan vatsapalikoita esiin. Myös miehillä korsettia voidaan hyödyntää parantamaan ryhtiä ja tukemaan selän hyvinvointia.

Onko korsettia turvallista käyttää?

Korsetti on turvallinen käyttää, kun valitsee laadukkaista ja hengittävistä materiaaleista valmistetun tuotteen. Korsettia valitessa on hyvä kiinnittää huomiota siihen, että korsetti on sopivan kokoinen. Mikäli pohdit kahden koon välillä, valitse mieluummin näistä suurempi. Liian tiukka korsetti voi olla epämukava ja aiheuttaa tukalan olon. Korsetin ei tule koskaan sattua päällä, vaan sen on tarkoitus mukautua vartalon linjoihin. Korsetin käyttö on hyvä aloittaa vähitellen ja omaa kehoa kuunnellen.

Voit käyttää vyötärökorsettia aina halutessasi, arjessa tai urheillessa, mutta emme kuitenkaan suosittele käyttämään korsettia täysin tauotta. Nähdäksesi parhaita pitkäaikaisia tuloksia, suosittelemme korsetin käyttöä 3-6 tuntia päivässä, vähintään kolmen kuukauden ajan. Korsetin käyttö voi olla koukuttavaa, mutta muista pitää myös taukoa.

WeightWorldin korsettivaihtoehdot ovat laadukkaista materiaaleista valmistettuja, ihoystävällisiä ja hengittäviä. Korsetit on helposti puettavia ja vaatteiden alla huomaamattomia. Korsetit on suunniteltu antamaan loistavia tuloksia kun niiden käyttö yhdistetään liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon.

Kuinka käytän korsettia?

Voit käyttää korsettia mihin aikaan päivästä tahansa. Korsettia, kuten muitakaan kompressiovaatteita ei kuitenkaan suositella käytettäväksi nukkuessa, sillä keho tarvitsee lepoa korsetin puristuksesta. Samaa korsettia ei myöskään suositella useammalle henkilölle käytettäväksi, sillä korsetti on tarkoitettu muotoutuvaksi käyttäjänsä linjoihin ja jatkuva uudelleen mukautuminen voi heikentää korsetin kangasta ja ompeleita.

Korsettia voi hyvin käyttää treenin aikana, jolloin saadaan aikaan maksimaalinen rasvanpoltto. Korsettia voi myös hyödyntää tukemaan keskivartaloa treenin aikana. Parhaan ja kestävimmän tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme yhdistämään korsetin käytön terveelliseen ruokavalioon.

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.