Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Kreatiinimonohydraatti

3000 mg 240 kpl | Kuntoilua tukeva ravintolisä

Yhteenveto

Väsyttääkö toistuva treenaus ilman tuloksia? Me Weightworldilla ymmärrämme kuntotreeniin sijoittamasi kovan työn sekä ajan, ja tarjoamme käytännön ratkaisun kaikille heille, jotka kuntoiluun panostamisesta huolimatta eivät ole saavuttaneet toivomiaan tuloksia. Kreatiinimonohydraatti on kapselimuotoinen ravintolisä, joka on suunniteltu tukemaan kuntotreeniä, ja erityisesti rankkaa treenausta. Jos tavoitteenasi on kasvattaa lihaksia, on tämä ravintolisä kuin sinulle luotu! Kreatiinimonohydraattikapselit tukevat kehon luontaista lihaksia korjaavaa ominaisuutta, ja voivat auttaa sinua kohti tavoitettasi. Hanki lisäenergiaa salille, ja jätä sotkuiset ja keinotekoisen makuiset jauheet menneisyyteen kätevien kapseleiden avulla!

  • 80 kapselia - tehokkaat 3000 mg annokset
  • Rankan treenin tueksi
  • Tukee lihasten luonnollista palautumisprosessia
  • Sopii vegaaneille ja kasvissyöjille
  • GMP-sertifioitu
  • Vegaaninen
  • Gluteeniton
  • GMP
  • GMO Free

Etsitkö uusia tapoja suorituskykysi tueksi, ja samalla lisäbuustia treeneihin? Jos vastauksesi on kyllä, ovat Kreatiinimonohydraattikapselit täydellinen ja käytännöllinen lisä rutiiniisi! Tavallisesti punaisesta lihasta löytyvä kreatiini voi auttaa sinua saavuttamaan optimaalista suorituskykyä liikuntasuorituksen aikana.

Koska Kreatiinimonohydraatti tunnetaan sen ainutlaatuisista, energiaa, lihasten toipumista ja lihaskasvua tukevista ominaisuuksista, on se haluttua tavaraa tämän päivän fitness-markkinoilla. WeightWorldin Kreatiinimonohydraatti on saatavilla kätevässä kapselimuodossa, joten säästyt jauhemaisten lisäravinteiden aiheuttamilta sotkuilta ja toistuvilta mittauksilta.

Mitä on Kreatiini?

Kreatiini on elimistön tuottama luonnollinen yhdiste, jota keho varastoi pääasiallisesti luustolihaksiin. Elimistö tuottaa kreatiinia ensisijaisesti maksassa sekä munuaisissa, ja lisäksi kreatiinia löytyy myös tietyistä ruoka-aineista, kuten naudanlihasta ja lohesta.

Kreatiinivalmisteita käyttävät erityisesti rankkaa kuntotreeniä tekevät ihmiset, jotka tahtovat tehostaa urheilusuorituksia ja saavuttaa lihaskasvua koskevat tavoitteet. Kreatiinikapselit ovat erinomainen lisä myös vegaaneille ja kasvissyöjille, jotka eivät saa kreatiinia liha- tai kalaruoista.

Luonnollisen ATP-energiantuoton tehostaminen

Kreatiinimonohydraatti auttaa tarjoamaan lihasten tarvitsemaa lisäenergiaa intensiivisten treenien aikana. Se buustaa kehon luonnollisia ATP-energiatasoja, ja ehkäisee väsymyksen tunnetta. Lisäenergia mahdollistaa parempia suorituksia sekä tehokkaampaa lihaskasvua ja kestävyyttä. Ei siis ole mikään ihme, että niin monet fitness-intoilijat ovat ihastuneet Kreatiinituotteisiin!

Lihasten palautuminen

Rankka treeni voi aiheuttaa lihasten mikrovaurioita, jotka parannuttuaan vahvistavat lihaksia entisestään. Kreatiinimonohydraatti voi tukea kehon luonnollista lihasten korjaamisprosessia, jos sitä käytetään oikeaoppisesti tasapainoisen ruokavalion ja riittävän levon rinnalla. Lihasten palautuminen on kovaa treenausta harrastaville erityisen tärkeää, sillä se voi auttaa ehkäisemään vakavampia vaurioita kuntoilun aikana.

Ainesosat

Kreatiinimonohydraatti, Paakkuuntumisenestoaineet: Magnesiumstearaatti ja Piidioksidi, Täyteaine: Mikrokiteinen selluloosa.

Käyttöohje

Ota 3 tablettia päivittäin vesilasin kera, mieluiten aterian tai pienen välipalan ohessa. Tabletit voidaan ottaa joko ennen treeniä tai treenin jälkeen. Vaikka Kreatiinimonohydraatilla ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia, kannattaa ainesosalista lukea huolellisesti mahdollisten allergioiden varalta. Jos huomaat tuotteen aiheuttavan sivuvaikutuksia, keskeytä sen käyttö välittömästi ja ota yhteys lääkäriin.

Käyttösuositus

Kreatiinimonohydraatti on lihaskasvun ja suorituskyvyn tueksi tarkoitettu ravintolisä, eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan tasapainoista ruokavaliota tai terveellisiä elämäntapoja. Jos olet raskaana, imetät tai käytät lääkitystä, varmista tuotteen sopivuus lääkäriltä.Weightworldin Kreatiinimonohydraattikapseleita ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Säilytys: Säilytä kuivassa ja viileässä. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Tarjouksemme

Ostetaan usein yhdessä

CLA Geelikapselit
CLA Geelikapselit

3000 mg 180 kpl | Tehokas rasvahappolisä

14.99€

+
Vegan Collagen Advanced
Vegan Collagen Advanced

180 kpl | Kasviperäinen kollageeni

26.99€

1 Tuote(tta)

14.99€

+

0 Lisäosat

0.00

  • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(9)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

89.09% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Huomasin voiman lisääntyneen vuosien paikallaan junnaamisen jälkeen. Hyvä ravintolisä!

A Antti
Vahvistettu Osto

Vihaan jauheita!! Nämä kapselit on aktiiviliikkujan pelastus!

J Jenni
Vahvistettu Osto

Hyvin toimii, paransin ennätyksiä tavoitteiden mukaisesti.

T Tomi
Vahvistettu Osto

Treenaan vain viikonloppuisin, ja tämä lisä auttoi parantamaan tuloksia pitkistä tauoista huolimatta!

L Lisa
Vahvistettu Osto

Kreatiini on hyvä lisä lihasten kasvatukseen, plussat kapseleista kun jauheet tympivät jo.

J Joni
Vahvistettu Osto

Aluksi en huomannut mitään eroa, mutta muutaman viikon päästä alkoi tuntua lihaksissa, kannatti hommata tämä.

S Sam
Vahvistettu Osto

Treenikaveri neuvoi hankkimaan tämän, ja kylläpä kannatti vaikka epäilin ensin.

J Joonas
Vahvistettu Osto

Kreatiini on ravintolisä ylitse muiden. Terveisin kaikkea kokeillut elämäntapatreenaaja!

P Paula
Vahvistettu Osto

Huippu ravintolisä kasvissyöjille! Juoksuaika on kohentunut hyvin tämän avulla.

T Tilda
Vahvistettu Osto

Edullinen luottotuote, toimii mun lihaksille. 5/5.

R Roope

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä