Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Kuinka Guarana auttaa laihdutuksessa

Guarana on yksi parhaista luonnollisista superfoodeista, ja sen terveyshyödyt tunnetaan maailman joka kolkassa. Lue kuinka säännöllinen guaranan käyttö voi auttaa sinua pudottamaan painoa ja nauttimaan luonnollisesta energiasta, joka tuo lisäpotkua päivääsi!

Mikä on Guarana?

Guarana kasvaa Brasiliassa, Amazonian sademetsissä, ja sen lukuisten terveyshyötyjen ja luonnollisesti virkistävien ominaisuuksien vuoksi sitä on käytetty jo vuosisatojen ajan. Myös nimellä Paullinia cupana tunnettu guarana on köynnöskasvi, jonka hedelmän punainen kuori, musta siemen ja valkoinen hedelmäliha luovat vaikutelman ihmissilmästä. Amazonian sademetsissä asuvat heimot ovat käyttäneet kasvin hedelmiä ja siemeniä jo kauan, ja nyt tämä superfood kasvattaa suosiotaan lisäravinteiden muodossa myös länsimaissa.

Miten Guarana voi auttaa laihdutuksessa?

Guarana ja laihdutus liitetään usein yhteen, sillä painonpudotus on yksi guaranan hedelmän ja siementen pääasiallisista käyttötarkoituksista. Luonnollinen guarana-kapseli tai -jauhe voi auttaa hillitsemään ruokahalua, kiihdyttämään aineenvaihduntaa ja tarjoamaan luonnollista lisäenergiaa - kaikki nämä tekijät voivat edistää laihdutusta tehokkaasti. Mutta mistä nämä vaikutukset johtuvat?

1. Ruokahalun hillitseminen

Säännöllinen puhtaan guarana-ravintolisän käyttö joko kapseli- tai jauhemuodossa saattaa tukea laihdutusta ruokahalua hillitsemällä. Amazonialaiset heimoperinteessä hedelmää käytettiin silloin, kun edessä oli monta päivää kestävä vaellus, jolloin guarana auttoi heitä jaksamaan. Guarana voi hillitä napostelunhalua, mikä voi olla erittäin hyödyllistä jos herkut houkuttelevat sinua päivän aikana!

2. Aineenvaihdunnan vilkastuminen

Koska guarana sisältää runsaasti kofeiinia, on se aineenvaihduntaa kiihdyttävä stimulantti. Säännöllisen guaranan käytön on sanottu vilkastuttavan aineenvaihduntaa jopa 3-11% yli 12 tunnin ajan! Aineenvaihduntaprosessin aikana elimistö ottaa ruoastamme saadun sokerin (tai glukoosin) ja joko polttaa sitä energianlähteenä, tai muuttaa sen käyttämättömänä varastoitavaksi rasvaksi. Kun aineenvaihdunta toimii tehokkaammin se suosii glukoosin muuntamista energiaksi sen sijaan, että se lisäisi varastorasvan määrää, mikä voi olla hyödyksi painonpudotuksessa.

3. Luonnollinen energia

Tiesitkö, että guarana sisältämä kofeiinimäärä on nelinkertainen kahvipapuihin verrattuna? Guarana suorastaan pursuaa stimulantin tavoin käyttäytyviä yhdisteitä kuten kofeiinia, katekiineja sekä tanniineja, mikä tekee siitä luonnollisen energianlähteen - ja huomattavasti kahvikupillista terveellisemmin (etenkin jos lisäät kahviisi maitoa, sokeria tai makeutusaineita!). Kuinka tämä voi auttaa laihtumaan? Stimulantit eivät ainoastaan kiihdytä aineenvaihduntaa, mutta voivat lisäksi parantaa keskittymistä ja suorituskykyä, jolloin jaksat treenata kuntosalilla entistä tehokkaammin ja pysyä muutenkin liikkeessä päivän aikana.

Tiivistetysti

Guarana ja painonpudotus kulkevat käsi kädessä, sillä tämä superfood tarjoaa lisäboostia koko kropalle! Älä kuitenkaan odota vaatekoon pienentyvän itsestään, tai pikavauhtia - säännöllinen guarana-ravintolisän käyttö voi auttaa kehoasi jaksamaan paremmin, ja pudottamaan muutaman liikakilon matkan varrella.

Lue myös nämä

Suositellut Tuotteet

Jaa