Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Kuinka päästä eroon selluliitista käsivarsissa

Selluliitti on yleinen vaiva, ja koskee 90% naisista sekä 10% miehistä. Selluliittia ilmestyy useimmiten reisien ja vatsan alueelle, mutta nykyisin myös käsivarsien selluliitti on yleistymässä. Kuinka siis saada selluliitti pois käsivarsista? Esittelemme 5 helppoa vinkkiä, joiden avulla voit kulkea kohti timmien käsivarsien tavoitetta, ja vieläpä kätevästi kotona!

 1. Tee luonnollinen kuorinta

  Käsivarsien kuoriminen luonnonmukaisella kuorinta-aineella on ensimmäinen askel kohti kauniita käsivarsia. Alueen hellävarainen kuoriminen voi auttaa ihon kollageenintuotannon stimuloinnissa, jolloin tuloksena on kiinteämpi ja vahvempi iho. Kuolleet ihosolut ja öljyt voivat saada selluliitin erottumaan helpommin, joten näiden poistaminen helpottaa vaivaa. Kun valitset kuorinta-ainetta, vältä kaikkia ihoa mahdollisesti ärsyttäviä raaka-aineita, ja valitse luonnollisia vaihtoehtoja kuten kahvi, merisuola ja kaura.

 2. Kokeile selluliittivoidetta

  Kuten nimi jo kertookin, selluliittivoiteet on suunniteltu nimenomaan ehkäisemään kehossa näkyvää selluliittiä. Nämä voiteet ravitsevat aluetta, ja pyrkivät hajoittamaan selluliittia aiheuttavia rasvakertymiä syvällä ihossa. Lisäksi ne auttavat huuhtomaan pois epäpuhtauksia, ja tukevat uusien solujen syntymistä. Selluliittivoiteen säännöllinen käyttö voi tehdä ihosta kiinteämmän, vahvemman ja sileämmän - ne voivat siis olla hyvä täsmähoito silloin, kun ongelmana on selluliitti käsivarsissa.

 3. Huolehdi nesteytyksestä

  Keep Hydrated

  Kuiva iho voi pahentaa selluliitin ulkonäköä, joten huolehdi riittävästä vedenjuonnista jos käsivarsien selluliitti vaivaa. Juo vettä pitkin päivää, ja hiero käsivarsien iholle luonnollista ja hellävaraista voidetta aamuin illoin. Näin ravitset ihoa, ja tuet sen kimmoisuutta sekä sisältä että ulkoa. Kosteusvoidetta valikoidessasi etsi käsiisi voide, josta löytyy aloe veraa, sheavoita ja kookosöljyä.

 4. Käsivarsien treenaus

  Arm Exercises

  Kunnon käsivarsitreeni on paras tapa päästä eroon selluliitista ja vahvistaa käsivarsien lihaksia. Suuremmat lihakset ja pienemmät rasvasolut voivat tehdä selluliitista vähemmän näkyvää. Parhaita käsivarsiliikkeitä selluliitin poistoon ovat hauiskäännöt ja punnerrukset. Ja kun lisäät treeniin vielä aerobista liikuntaa voit kiinteyttää koko kehoa ja pudottaa painoa, jolloin myös käsivarsien selluliitti korjaantuu hieman.

 5. Hoida ruokavalio kuntoon

  Vaikka selluliitti käsivarsissa ei johdu pelkästään huonosta ruokavaliosta, voi oikeaoppinen ruokavalio tuoda suuren avun. Prosessoidut ruoat, suola, sokeri ja kemikaalit aiheuttavat lihomisen lisäksi myös selluliittia, joten niiden poisjättäminen on aina pelkästään hyvä idea. Terveellinen ja tasapainoinen ruokavalio josta löytyy paljon vihanneksia, hedelmiä ja proteiinia voi olla suuri askel selluliitin ehkäisemisessä. Valitse runsaasti antioksidantteja sisältäviä ruokia kuten acai-marjoja, gojimarjoja ja mustikoita.

Tiivistetysti

Jos tavoitteenasi on saada selluliitti pois käsivarsista - ja mieluiten nopeasti - ota käyttöön nämä 5 helppoa vinkkiä, jotta voit nauttia kauniista käsivarsista mahdollisimman pian! Pistä pystyyn viiden vinkin tehokuuri kertaheitolla, tai kokeile haluamaasi yhdistelmää eri keinojen joukosta.

Lue myös nämä

Suositellut Tuotteet

Jaa