Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

Auttavatko vadelmaketonit laihdutuksessa?

Ovatko vadelmaketonit vain osa muotidieettiä laihduttajien keskuudessa, vai onko niistä oikeasti apua painonpudotukseen? Vadelmaketonien kerrotaan tukevan laihtumista, ja niiden käyttö on nyt erittäin suosittua vaikka tutkimustietoa asiasta ei löydy. Jos tavoitteenasi on karistaa muutama kilo ja harkitset vadelmaketonia sisältävää ravintolisää, kannattaa sinun ensin ottaa selville menevätkö rahasi hukkaan.

Mitä ovat vadelmaketonit?

Vadelma sisältää noin 200 molekyyliä, joiden ansiosta se saa ainutlaatuisen makunsa. Yksi näistä molekyyleistä, vadelmaketoni, on huomattu vahvan tuoksunsa ja potentiaalisten laihdutusta edistävien ominaisuuksiensa ansiosta - tästä syystä moni etsii tälläkin hetkellä netistä vadelmaketonikokemuksia ja -kertomuksia. Vadelmaketonien aktiivinen ainesosa on nimeltään adiponektiini, jonka sanotaan auttavan laihdutuksessa ruokahalua hillitsemällä ja aineenvaihduntaa kiihdyttämällä.

Kuinka vadelmaketonit auttavat laihdutuksessa

Vadelmaketonin molekyylirakenne muistuttaa chilipaprikoiden sisältämää kapsaisiinia. Tutkimusten mukaan kapsaisiini voi edistää aineenvaihdunnan toimintaa, joten vadelmaketonilla on arveltu olevan samankaltaisia ominaisuuksia. (1)

Rasvasolut vapauttavat adiponektiinia, jonka arvellaan osallistuvan veren sokeritasojen sekä aineenvaihdunnan säätelyyn. Normaalipainoisten aikuisten adiponektiinitaso on huomattavasti korkeampi kuin ylipainoisilla. Laihtumisen myötä adiponektiinitaso nousee. (2) Lisäksi tutkimukset ovat osoittaneet, että matalan adiponektiinitason omaavilla ihmisillä on lisääntynyt riski sairastua rasvamaksaan, sydäntauteihin, lihavuuteen ja 2-tyypin diabetekseen. (3) (4)

Voimme siis turvallisesti todeta, että adiponektiinitasojen nostaminen saattaa olla hyödyksi laihdutuksessa ja tiettyjen sairauksien ehkäisemisessä.

Kuinka kauan vadelmaketoni toimii?

Vadelmaketonin käyttäminen on turvallista luonnollisen ja laadukkaan ravintolisän muodossa. 1000-1200 mg suuruisia annoksia voidaan turvallisesti ottaa kahdesti päivässä, jolloin 8 viikon jatkuva käyttö voi tuoda tuloksia painonpudotuksessa

Lopputulos

Jos harkitset vadelmaketonia sisältävää lisäravinnetta painonpudotukseen mietit ehkä milloin voit nähdä ensimmäisiä tuloksia. Tämä riippuu tietenkin monesta tekijästä, kuten geeniperimästä, iästä, sukupuolesta ja aloituspainosta. Jos vadelmaketonit ja laihdutus tuntuu hyvältä idealta ja tahdot maksimoida tulokset kannattaa sinun valita puhdas ja tehokas ravintolisä, joka on valmistettu luonnollisista raaka-aineista - heikkolaatuiset vadelmaketonit eivät tarjoa optimaalisia tuloksia, etkä välttämättä saavuta haluamiasi tavoitteita. Muista aina yhdistää ravintolisän käyttö terveelliseen ruokavalioon ja treenirutiiniin.

  1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17615999
  2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18378021
  3. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0300908404001622
  4. https://www.jci.org/articles/view/29126

Lue myös nämä

Suositellut Tuotteet

Jaa