• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Curcumin with Vitamin D 60 LiCaps

Kurkumiini + D-vitamiini kapselit

maxmedix

24.95€

Näytä lisää

Ripeä toimitus
Lähetys saman päivän aikana, kun teet tilauksen ennen klo 16.00

Ilmainen toimitus
Yli 50 € tilauksille

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Kurkumiini ja D-vitamiini on luonnonmukainen ravintolisä, joka sisältää voimakkaan 500 mg annoksen luonnollista Kurkumiinia eli maustekurkuman juuresta saatavaa yhdistettä. Kurkuman monipuolisten terveysvaikutusten ansiosta sen säännöllinen käyttö voi auttaa tukemaan kokonaisterveyttä ja hyvinvointia. Valmiste soveltuu myös kasvissyöjille.

 • Vain yhden kapselin annos sisältää päiväannoksen D-vitamiinia
 • Voi auttaa tukemaan immuunijärjestelmää
 • Kurkumalla on anti-inflammatorinen eli tulehdusta ja kipua lievittävä vaikutus*
 • Täynnä antioksidantteja, jotka voivat auttaa suojelemaan ihoa vaurioilta ja ikääntymiseltä
 • Voi helpottaa ruoansulatusvaivoja, kuten ummetusta ja turvotusta
 • Gluteenittomat, vegetaariset ja helposti nieltävät nestekapselit

Ottamalla Kurkumiini ja D-vitamiini-valmistetta joka päivä voit tukea vastustuskykyäsi ja varmistaa terveellisen D-vitamiinin riittävän saannin. Tämä lisäravinne sopii täydellisesti talvikauteen tai kaikille, jotka viettävät runsaasti aikaa sisätiloissa. Se sisältää myös runsaasti antioksidantteja, jotka voivat auttaa suojelemaan ihoa ja taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan. Kokeile jo tänään!

* Lähde: Yle Uutiset, 4.2.2017, https://yle.fi/uutiset/3-9328294

Lue lisää
Tuotemerkki: MaxMedix
Vahvuus: 500mg
Määrä: 60
Annostelu: 1 kpl päivässä

Mitä on kurkumiini?

Kurkumiini on yhdiste, jota löytyy luonnollisesti maustekurkumasta eli Curcuma Longa-kasvista. Maustekurkuma on inkiväärinsukuinen kasvi, jonka juuri sisältää yleensä noin 2-5% kurkumiiniyhdistettä. Koska kurkuman kurkumiinipitoisuus on matala, voi tehokkaampia terveysvaikutuksia saada puhdasta kurkumiinia sisältävistä valmisteista kuin itse mausteesta. Kurkumiini kuitenkin antaa kurkumalle sen suotuisat terveysvaikutukset.

Kurkuman käyttö mausteena on perinteistä Intiassa, missä monet curry-ruoat saavat siitä kauniin kullankeltaisen värinsä. Kurkumaa käytetään runsaasti ayurvedisessä lääketieteessä. Kurkuma ihonhoidossa on myös noussut suursuosioon viime vuosina, koska sen sisältämät antioksidantit voivat tukea ihon terveyttä. Kurkuman terveysvaikutukset ovat merkittäviä - se sisältää voimakkaita antioksidantteja ja sillä on tulehdusta lievittäviä vaikutuksia. Kurkumiini on myös hyvä D-vitamiinin lähde.

Mitä on D-vitamiini?

D-vitamiini on hyödyllinen ravintoaine, joka auttaa pitämään luut, hampaat ja lihakset terveenä säätelemällä kehon kalsium- ja fosfaattitasoja. Auringonvalo on yleisin D-vitamiinin lähde, mutta sitä on kylmissä ilmastoissa vaikea saada riittävästi ilman lisäravinteita. Lisäravinteiden, kuten Kurkumiinin, käyttö helpottaa riittävää D-vitamiinin saantia myös talviaikaan.

Mitkä ovat kurkuman terveysvaikutukset?

Kurkumiini ja D-vitamiini-lisäravinne voi tarjota monia terveyshyötyjä:

Benefits of Curcumin 1

Tulehdusta lievittävä vaikutus
Kurkumiinilla on voimakas tulehdusta lievittävä vaikutus, joka auttaa vähentämään kroonisia tulehdustiloja hillitsemällä turvotusta ja punoitusta aiheuttavien molekyylien tuotantoa.

Benefits of Curcumin 2

Aivojen terveys
Kurkumiini voi auttaa nostamaan aivoperäisten hermokasvutekijöiden tuotantoa, mikä voi puolestaan tehostaa neuronien määrää ja verkostoitumista.

Benefits of Curcumin 3

Ruoansulatuksen terveys
Kurkumiini voi tukea ruoansulatuksen terveyttä helpottamalla ruoansulatusongelmia kuten ilmavaivoja, turvotusta ja ummetusta. Kurkumiini voi tehostaa elimistön kykyä sulattaa rasvoja.

Benefits of Curcumin 4

Antioksidanttinen vaikutus
Kurkumiini sisältää voimakkaita antioksidantteja, jotka voivat suojella ihoa soluvaurioilta ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä.

Kuinka paljon kurkumaa päivässä antaa parhaat terveysvaikutukset?

Suosittelemme, että otat yhden Kurkumiini-kapselin päivässä, mieluiten ruokailun yhteydessä. Jokainen pakkaus sisältää 60 kapselia eli 60 päivän annoksen. Suosittelemme käyttämään valmistetta vähintään 3 kuukauden ajan parhaiden lopputulosten saavuttamiseksi.

Turvallinen käyttää

Kurkumiini ja D-vitamiini-lisäravinne on valmistettu täysin luonnollisista ainesosista, eikä sillä pitäisi olla sivuvaikutuksia. Kuten aina, suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosaluettelon allergisoivien aineiden varalta. Tämä lisäravinne on valmistettu korkeiden GMP-standardien mukaan. Tuote on gluteeniton ja soveltuu kasvisruokavalioon.