Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

Kurkumiini ja D-vitamiini

60 kpl | Luonnollinen D3-vitamiinia sisältävä ravintolisä

Yhteenveto

Tahdotko lisäapua yleisen hyvinvointisi ja elivoimasi ylläpitämistä varten? Kurkumiini ja D-vitamiini on edistyksellinen ja täysin luonnollinen ravintolisä, joka tarjoaa tehokkaan 500mg annoksen laadukasta Kurkumiinia Geelikapselin muodossa. Mukaan lisätty rasvaliukoinen D-vitamiini tukee aktiivista elämäntyyliä, ja auttaa pitämään huolta luiden, nivelten ja lihasten terveydestä. Vain 1 kapselin avulla saat päivittäisen annoksen D-vitamiinia, minkä ansiosta Kurkumiini ja D-vitamiini -Geelikapselit ovat erinomainen lisä erityisesti talvikuukausien aikana.

  • Tehokas Kurkumiinilisä
  • Päivittäinen annos D-vitamiinia yhdestä kapselista
  • Nivelten, luuston & ihon luonnollinen hyvinvointi
  • 60 Geelikapselia 2 kuukauden annoksiin
  • Hyvin imeytyvä
  • Sopii kasvissyöjille
  • GMP

Mikä on kurkumiiniyhdiste?

Kurkumiini on kurkumasta (Curcuma Longa) saatava yhdiste, ja vastuussa tämän kasvin terveydelle hyödyllisistä ominaisuuksista. Perinteisesti kurkumaa on käytetty maustekasvina Intiassa, ja curryn kultainen sävy on juuri kurkuman ansiota. Tavallisesti kasvin juuri sisältää vain noin 2-5% kurkumiiniyhdistettä, minkä vuoksi se on helpommin saatavilla lisäravinteiden kautta.

Tämä ainutlaatuinen mauste sisältää myös runsaasti D-vitamiinia, ja sen sanotaankin olevan täydellinen tuki talviaikaan, tai niille ihmisille jotka viettävät paljon aikaa sisätiloissa. Holistisen hyvinvointifilosofian mukaan kurkumiinilla on positiivinen vaikutus nivelten, lihasten sekä luuston terveyteen. Kurkumiinia sisältävät ravintolisät ovatkin suosittuja hyvinvointimarkkinoilla.

Mitä on D-vitamiini?

D-vitamiini on olennainen ravinne, jota keho käyttää kalsium- ja fosfaattitasojen säätelyyn ylläpitääkseen luiden, hampaiden ja lihasten hyvinvointia. Sen tiedetään myös osallistuvan normaaliin luuston sekä lihasten toimintaan, veren kalsiumpitoisuuden ylläpitoon ja immuunijärjestelmän normaalin toiminnan tukemiseen.

D-vitamiinin yleisin lähde on auringonvalo - mikä voi osoittautua haasteelliseksi erityisesti talvikuukausien aikana ja kylmemmissä ilmastoissa, tai jos elämäntyyli vaatii ajan viettämistä sisätiloissa. Päivittäinen D-vitamiiniannos on tässä tapauksessa helpompi hankkia Kurkumiinikapseleiden kaltaisesta ravintolisästä.

WeightWorld Kurkumiini: hyvin imeytyvän koostumuksen salaisuus

Käsissäsi voi olla vaikka maailman väkevin lisäravinne, mutta jos sen imeytyminen elimistöön on heikkoa, ei sen käyttämisessä ole juurikaan järkeä. WeightWorldin luonnollinen Kurkumiinilisä tarjoaa yhden parhaiten imeytyvistä kurkumaa sisältävistä lisäravinteista. Saat siis laadukkaan ravintolisän, jonka sisältämä kurkumiini imeytyy elimistöön tehokkaasti tarjoten sinulle kaikki hyödylliset ominaisuutensa.

Ainesosat

Aktiiviset ainesosat - Kurkumiini (D3-vitamiinin lähde)

Muut ainesosat - Kurkumiiniseos (emulgointiaine [polysorbaatti], Curcuma Longa -uute [6% kurkuminoideja], D3-vitamiini [kolekalsiferoli]), pehmeä geeli (naudan gelatiini).

Käyttöohje

Nämä ensiluokkaiset Kurkumiini Geelikapselit on luotu päivärutiinin helpoksi ja nopeaksi lisäksi. Ota 1 kapseli päivässä mieluiten ruoan ohella. Voit ottaa kapselin haluamaasi aikaan, mutta suosittelemme sen ottamista samaan kellonaikaan joka päivä. Jokainen pakkaus sisältää 60 kurkumiinikapselia, joten yksi pakkaus kestää 60 päivän ajan. Jotta saisit lisäravinteesta parhaat tulokset suosittelemme sen säännöllistä käyttämistä vähintään 3 kuukauden ajan.

Suositus

Tämä Kurkumiini-ravintolisä on valmistettu luonnollisista ainesosista ja sen käyttäminen on turvallista. Lue ainesosalista mahdollisten allergioiden varalta. Tämä ravintolisä on valmistettu korkeimpien GMP-standardien mukaisesti, se on gluteeniton ja kasvissyöjille sopiva. Jos olet lääkityksen alaisena tai raskaana varmista tuotteen sopivuus sinulle lääkärin kanssa.

Tarjouksemme

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(5)
4 Tähteä
(4)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

80.00% pohjautuen 10 Tuotearvostelua

Vahvistettu Osto

Tuote tuli vasta nyt joten ei vaikutuksia havaittavissa.

P Pirjo L
Vahvistettu Osto

En juo tarpeeksi maitoa ja näillä varmistan D-vitamiinin saannin luille. Tuo myös apua nivelille ja vastustuskyvylle mikä on tällä iällä tärkeää. Kapselit ovat pehmeitä ja miellyttävät niellä.

R Ritva
Vahvistettu Osto

Tilasin tämän laadukkaamaan kurkumiinin vuoksi, jotta varmasti imeytyy ja pysyy sisällä. Ei ole tarvinnyt pettyä

S Saara
Vahvistettu Osto

Nivelkivuista kärsivänä tykännyt ottaa tätä tasapainoisen ruokavalion lisänä. Tulee myös D-vitamiinia tarpeeksi, kun ei auringosta saa!

l lauri
Vahvistettu Osto

Loistava korvike perinteisille apteekista saataville tableteille!

R Robin
Vahvistettu Osto

Saan näistä runsaasti D-vitamiinia ja olen huomannut eron jo lyhyen käyttöajan jälkeen.

S Sandeep
Vahvistettu Osto

En pidä auringosta, joten aloin syömään D-vitamiinia ravintolisänä. Ero on huomattava, en voi uskoa etten ole kokeillut sitä aikaisemmin.

M Maria
Vahvistettu Osto

Erinomainen!

I Izzy
Vahvistettu Osto

Laadukas tuote kohtuulliseen hintaan

D Danina
Vahvistettu Osto

Hyvät kapselit, etenkin talvella tarvitsen D-vitamiinia ja nämä ovat hyvä lisä.

K Kristiina

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä