• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

U-Tonic Muscle Stimulator

Laite | Lihasstimulaattori

500 Cosmetics

99.95€

Ripeä toimitus
Lähetys saman päivän aikana, kun teet tilauksen ennen klo 16.00

Ilmainen toimitus
Yli 50 € tilauksille

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

U-tonic Lihasstimulaattori hyödyntää matalataajuuksisia sähköpulsseja rentouttamaan ja muokkaamaan jäykkiä lihaksia. Sen moderni viisitoimintoinen systeemi ja käyttäjäystävällinen design antavat sinun kokea ammattimaisten salonkihoitojen veroisia tekniikoita oman kotisi mukavuudessa. Voit säädellä toimintoja ja hieronnan intensiteettitasoja tarpeidesi mukaan ja antaa kiireisen päivän stressin sulaa pois!

 • Voi lievittää lihasten jäykkyyttä
 • Auttaa kiristämään löysää ja roikkuvaa ihoa
 • Tehostaa verenkiertoa
 • Auttaa vahvistamaan lihaksia
 • Miellyttävä ja helppokäyttöinen
 • Soveltuu sekä miehille että naisille

Tämä hierontalaite hyödyntää mikrotietokonesysteemiä ja sisältää LCD-näytön ja pariston latausilmaisimen. Laite sisältää myös 4 värinäyksikköä, joita voidaan käyttää yhdessä tai erikseen. U-tonic Muscle Stimulator lähettää kohdistettuja värähdyksiä, kun asetat sen halutulle ihoalueelle. Vain 15 minuutin päivittäinen käyttö voi auttaa kiinteyttämään lihaksia ja vartalonmuotoa - ja samalla voit nauttia rentouttavasta hieronnasta!

Lue lisää

Mikä on U-tonic Lihasstimulaattori?

U-tonic Lihasstimulaattori on hierontalaite, joka voi auttaa sinua muokkaamaan, kiinteyttämään sekä rentouttamaan lihaksiasi. Tämä laite rentouttaa lihaksia ja lievittää jäykkyyttä tehostamalla verenkiertoa kaikkialla kehossa. Se hyödyntää matalataajuuksista sähköpulssia, ja sen voi asettaa suoraan hoidettavalle kehonosalle kuten käsivarrelle, reidelle, vatasalle tai pakaroille.

Miten se toimii?

Tämä laite antaa sinun nauttia ammattimaisista kauneussalonkityylisistä hierontatekniikoista oman kotisi mukavuudessa. Laite sisältää viisi eri hierontatoimintoa, joista voit valita sopivimman tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Paina vain virtanappia aloittaaksesi ja lopettaaksesi hoitosessiot. Voit kokeilla eri toimintoja löytääksesi itsellesi sopivimman tekniikan. Käytä hierontalaitetta säännöllisesti parhaiden lopputulosten saavuttamiseksi.

Miten U-Tonic-lihashierontalaite voi hyödyttää minua?

1. Hyödyntää kehittyneitä sähköstimulaatiotekniikoita kiristämään roikkuvaa ihoa ja lihaksia.

2. Tehostaa verenkiertoa, mikä rauhoittaa ja vahvistaa lihaksia.

3. Helpottaa lihasvaurioita kuten repeämiä ja kramppeja.

4. Auttaa muokkaamaan lihaksistasi kiinteämmät ja voimakkaammat.

Miten käytän U-tonic Lihasstimulaattoria?

Tämän laitteen yksinkertainen design tekee siitä helppokäyttöisen. Laite sisältää 16 intensiteettitasoa, joista 1 on matalin. Voit säädellä tasoja viiden hierontatoiminnon yhteydessä tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan.

5 Hierontatoimintoa: Automaattitoiminto, Kiinteyttävä toiminto, Stimulaatiotoiminto, Värinätoiminto ja Syketoiminto. Vain 4-5 vartin mittaista hoitoa voi tuoda näkyviä tuloksia kiinteämpien, voimakkaampien ja rentoutuneempien lihasten muodossa. Säännöllinen käyttö voimistaa lopputuloksia.

Onko hierontahoidolla sivuvaikutuksia?

Tällä lihaksia rentouttavalla hierontalaitteella ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Käytä laitetta 4-5 kertaa viikossa ja kohdista hoito aina yhteen tiettyyn ihoalueeseen.

Pidä laite erossa vedestä ja kuumuudesta. U-tonic Muscle Stimulator ei sovellu alaikäisille, sydäntautipotilaille, raskaana oleville naisille ja ihmisille, joilla on kehossaan metalli-implantteja. Keskustele lääkärisi kanssa ennen tuotteen käyttöä, jos kärsit vaikeista ihoallergioista tai ihovammoista tai jos saat parhaillaan lääketieteellisestä hoitoa.